love.



bästa klasskamrat!


mina fina klasskamrater, emilia emilia och erica!

idag har jag både hunnit med sjukgymnast OCH gym! har varit duktig och hjälpt till hemma, städa osv också! nu är det idol med familjen som väntar.PUSS
linis.

headache!

Tiden går så fort. Känns som om det nyss var måndag.
Veckan har i stort sett bestått utav Axel min, vilket då drabbar bloggen oftast som ni kanske märkt.
Idag var en skön dag, slutade tolv. Vidare mot sats för att gymma. Mötte sedan upp min kärlek och sedan åkte hem.
Nu ligger jag med världens huvudvärk som har retat mig hela dagen! Idol börjar strax, frågan är om jag kommer hinna somna?
Vill nu ha morgon, fredag!
EMILIA

IDOL-ONSDAG!

efter skolan tog emilia och jag en snabbis runda på stan! fixa kläder tills fredag. sen gymma vi! nu ska vi kolla på engelskan sen kommer våra pojkar och då blir det idol-mys. PUSS
linis.

VÄGEN TILLBAKA

såhär roligt har jag varje kväll! balansbräda och gummiband, de som krävs för mina knäövningar!
men idag har lisa och jag varit hos sjukgymnast! när jag kom hem har jag läst " en komikers uppväxt ", vidare att plugga lite engelska. sen har jag även lovat min snart 20-år fyllda bror att baka till hans födelsedag..HÖRS!
linis.

MMM!

efter måndagens skoldag åkte emilia och jag till gymmet! sen hem till henne för lite matte-plugg! nu är jag hos alfred, precis sett fredagens idol. godnatt.♥
lina,

monday.


Cause you're amazing.


memories that remain

känns som klockan är mitt i natten. men den har knappt slaggit nio..vi ligger däckade i emilias säng! börjar inte förens 9.40 imorgon, skönt!
lina.emilia.

bästa andreas wijk


you're amazing, just the way you are.




VI GÖR DET IGEN


There's not a thing that I would change.


Gårdagen var inte direkt något att hurra över, men jag antar att jag förtjänade det.
Jag satt ensam med familjen och åt plankstek och snabbt därefter ropade sängen på mig.
Mer har jag inte någe att säga.
EMILIA

yesterday.

dålig update!!
jag åkte i alla fall till jessika igår direkt efter skolan! fixade oss och sen åkte vi in till stan lite senare. börja med förfest hos Hampus-och vidare till hagafesten! tack allt folk för en BRA kväll!
idag har alfred och jag gjort ingenting..leget i sängen från 8 imorse då vi vaknat till två. nu sitter jag hos emilia i haga. ikväll ska lejonligan komma hit. HÖRS!
lina.

DET ÄR PÅ PLAN JAG ÄR LYCKLIG

tänk dig att inte kunna göra det ni älskar att göra, det ni brinner för! tänk dig att inte ens kunna springa. tänk dig att veta att du inte kommer kunna göra det du älskar på hur länge som helst. kanske på några månader eller kanske inte ens det. det är svårt att föreställa sig  i en sån situation när man aldrig har varit där, men när man väl är här känns det som helvetet. man ser inte ljuset, även fast det någongång kommer.
/l.

slow down

gjorde nog alla tiders lättaste matte prov idag! sen en snabbrunda på stan. sen gym! efter gym tog emilia axel och jag bussen hem till julia, som låg på sin säng med ett stel opererat ben. krya hjärtat. fina blommor och brev fick hon av oss :')
NU: har jag precis gjort mina knä övningar. ska kolla klart på idol och sen kolla kläder tills imorgon!
LINIS.

fan.

go'natt.

fotbollsmöte.

Kom precis hem från fotbollsmöte angående vår resa i vår.
För tillfället lutar det nu mot Turkiet- Side för träningsläger i en vecka, tackar man inte nej till!
Imorgon är det matteprov och jag hade tänkt börja plugga lite nu, trotts att det inte kommer göra någon direkt skillnad.
emilia.

fotboll

ska ner och kolla träning! jessika och jag tänkte plugga lite samtidigt! sen är det fotbollsmöte.
linis.

TRÄNINGSVÄRK TILL MAX!

Igår måste varit en rekord-dag!
Först och främst hade vi styrka som sista letktion på idrotten, därefter snabbt till gymmet och tränade. När jag sedan därefter kom hem till Axel helt slut blev jag tvingad till till en springtur på direkten. Har nog aldrig varit så tröt klockan 8 som jag var igår.
När jag imorse vaknade upp var min första känsla armarna , benen och ryggen! träningsvärk som aldrg förr!
Nu sitter jag i skolan, Hagatimmen är igång med skyhög musik, riktigt skönt.
EMILIA

MATEMATIK

idag har jag både tränat hos sjukgymnast och på gym! det är kul att träna och känns så himla bra efteråt! ;) dumt att avstå liksom!
nu ska jag slå upp matteboken. puss
lina.

det regnade idag och det finns en mening med de



skola-plugg-gym!
idag på gymmet hade emilia och jag en personlig tränare som la upp ett tränigspass för oss! grymt jobbigt va det idag!! nu tänkte jag slå på tv.n! HÖRS.
lina.

Imorgon är det dags för...

Imorgon är det dags för klassfoto...
Just det ordet får mig nästan att vilja spy. Varje år blir det samma, obeskrivligt förjävlig.
Spelar ingen roll.
Som grädden på moset kommer tanken upp - Det är ju endast hela Norrköpings gymnasieelever som kommer sitta och titta igenom hela katalogen. haha.
Nu ska min vän matteboken och jag samarbeta lite grann, dock tror jag inte boken vill samarbeta med mig.
EMILIA

toystory-kepsen!


tuggummikalas!

igår kväll kom en frusterande emilia med sin axel till mig och alfred! hon hade nämligen tuggummi i halva håret! det sluta med att hon fick kapa det! ;)

VITA SKÄRBLACKA I LERA

Emilia.Lina

SÖNDAGsÅNGEST

emilia och marcus vaknade inte förens 11.30! så jag hann med ganska mycket på morgonen! nu har dom åkt. jag ska klä på mig, äta lunch och sen åka ner till samling för fotbollsmatch!
linis.

Det var en gång ett par benskydd..

..som stank något åt helvete som inte går att beskriva! Så upptäcker Axel och jag, när vi igår kom hem igår kvällen hos jessika att mina illaluktade benskudd låg i min säng, på kuddarna!
Den skyldige som la de där, ska personligen få sitt straff.
Det slutade med natten på andra sidan av sängen.
Det värsta är att det fortfarande STINKER i hela rummet... haha. och mer lär de stinka efter dagens match!
EMILIA

VARMTBAD!

igår hade vi flickor fixat en mysig kväll för våra pojkar. vi lagade mat, badade i 36gradigt vatten i över flera timmar, och bara hade det chill! mysigt.
emilia marcus jag och alfred cyklade hem till mig senare på kvällskvisten. alfred har åkt på match nu och det är därför inte jag sover. emilia och marcus ligger därimot i rummet bredvid och snarkar! vi hörs.
linis.

lisalinaemilia


pissssväder!

igår bjöd kvällen på en testa-på-dag på de geer. Sedan på kvällen blev det bio med axel-paxel, såg filmen salt.

Nu är jag just hemkommen från ett fett jobbigt träningspass på sats med lisa och lina.
Ska strax till ica och ikväll ska vi till jessika med grabbsen.

EMILIA

friday i'm in love

efter både skola och sjukgymnast gjorde lisa och jag ett sista?! besök på halvars, i regnet dessutom! skulle kollat på fotbollsträning men regnet bara öser ner, så det sket sig...
ska snart hem till cia och fira henne! sen lite senare till min alfred. vi hörs..
lina.

HIPP HIPP HURRA!

för min svägerska Cia som fyller år idag. massor med grattis!!♥

gott samvete

hade bara en lektion idag, det var idrott vilket menades med promenad! efter skolan tog emilia och jag spårvagnen upp till stan. satt på kupolen med jessika&lisa och pluggade! sen drog millis och jag till sats! tränade så man känner sig stolt efteråt! jag somnade t.o.m på bussen hem! nu ska inte göra mycket, ligga här med datan och ha gott samvete!!
linis.

good memories.

Ännu en onsdag som nu passerat. Efter en dag i skolan kan det vara skönt att träna, och imorgon börjar jag inte försen kl 10, men det bli ändå upp och hoppa för lockning av systers hår eftersom hon han skolfoto imorgon.
Emilia.

sats!

skolan rullade på idag! efter skolan tränade emilia och jag vårat första gympass på sats! underbart härligt! nu är vi hemma hos henne med alfred och marcus, kollar idol och pluggar in engelskaglosor! imorgon går vi 10-12 ;)
linis.

DATORKUNSKAP

sista lektionen. sen slutar vi!!


AUTUMN


NY höstjacka!/l

fotbollstisdag

har varit hos sjukgymnast idag..och fått övningar för mitt knä! imorgon köper emilia och jag gym kort också! underbart.
efter sjukgymnasten åkte jag till alfred. nu är jag hemma och sitter framför tvn med hela familjen och kollar på united! vi hörs.
LINIS.


hela livet vill jag ge

me,emmis, lisa - en vårdag!

på måndagar är vi inte hemma från skolan förens halv fem. då hinner man knappt hem innan det är fotbollsträning! idag hade lisen och jag sällskap av sandra och emma på bänken! när jag kom hem satt jag mig på träningscykeln och börja med min första träning på en månad!! imorgon börjar jag hos sjukgymnasten med! GO!
linis.

in der schule



har precis haft håltimma i samhäll, bara en liten reflektionsuppgift! slutar inte förens halv fyra idag..PUSS!
Lina.Emilia

all I've learned has overturned.

sorry dudes för den fruktansvärt dåliga uppdateringen.
Igår firade vi morfar och därmed käkade lite mumsigt ute på resturang. Hämtade upp Axel påvägen hem och somnade nästan direkt som små barn i mitt rum.
Idag har vi tagit oss en runda på Ingestad där Axel skulle finna sig ett par brallor.
Resten utav dagen har vi nästan bara degat framför tvn och lyssnat lite på lite gitarrspelande från hans del. Även haft ett litet spännande äventyr om när han skulle försöka tillverka ett par slitna byxor med hjälp utav en osthyvel,haha.
EMILIA

du är allt

klockan är straxt elva och jag sitter hos alfred. ikväll har vi umgåts med emilia, pett, viktor & nisse. ätit pizza och glott på tv! nu spelar plutten gitarr, sen säger vi godnatt! puss.
linis.

Picture perfect memories

vi spendera våran fredagskväll hemma hos lisa, hela lejonligan! med lejonkungen, 1 2 & 3. sång, tjejprat och pizza! ganska perfekt tycker jag. när emilia och jag sedan var hemma vid kl ett somnade vi till julkalendern. hihi.
idag ska vi va lika lata som igår. träffa jessika och ha tacco mys!
linis.

FREDAGSMMYS

äntligen fredag!
emilia och jag ska åka ner mot fotbollsträningen för att kolla! & ikväll ska hela lejonligan träffas :D och bara mysa, äta pizza och tjejprata. ha en bra fredagskväll! puss.
lina.

mooooooooooot skolan

Nu bär det av till skolan för Axels och min del.
Härligt att han alltid ställer upp på kort (Y)
EMILIA

VEDKASTNING!

vi åkte ut helt till öde mark för att kasta ved och tjäna pengar till fotbollslaget! jessika och jag kunde inte hjälpa till så vi satt bredvid och drack varm choklad och kollade på!
nu kom min älskling precis. vi sitter och kollar på idol, så vi hörs!
underbart med helg imorgon me!!
LINA.

tio i tio

Sitter i skolan och har tema! håller på med ett arbete som ska redovisas imorgon. men Louise & jag är snart klara!! slutar tio över tolv idag. då tänkte lisa och jag köpa med oss paus sallad hem till sjuka jessika. och ikväll ska vi arbeta med fotbollslaget. cash till malta!
LINIS.


We're not that different at all.

Hagaborg... jo så hemskt var det inte som jag trodde, men tar på krafterna, det gjorde det. Hela hagaskolan blev indelade i grupper och sedan gjorde en massa sammarbetsövningar på Stadium Arena.
Kom precis hem, ska strax vidare på träning. Ikväll åker jag till Axel och sover där! :) ♥
EMILIA

thinking about something else.

hej vänner!
idag blev det ingen skola för varken min är lisas del! har varit hos sjukgymnasten! goodbye fotboll enligt han typ..men så kommer det inte bli,,aldrig bli! vi drog hem till cia en stund och kolla sex and the city boxen och så bjöd hon oss på panncakes!
linis.

KUNG ZLATAN


there's a truth in your eyes

LÅNG dag som Emilia berättade! klockan är redan sex och jag kom nyss hem. okej en timma sen. ikväll är det både fotboll och idol!! sen tänkte jag räkna några tal matte så att veckans betting blir avklarat! hörs..
lInis.

tisdag stress matte engelska tema.

09.00-16.00 shema idag. Det finns ju faktist saker som skulle kunna kännas lite bättre än just det. Trotts det åker matteboken fram en stund. Lektionerna är endå helt ok, trotts att vi var sammanlagt 12 på idrotten. Ikväll åker jag hem till Julia som är mer än efterlängtad, vi hade tänkt oss en liten sex and the city 2 -kväll, frukt och en massa trevligheter.
Hur orkar hon skriva och skriva, samtidigt som det inte är något speciellt roligt hon skriver om? undrar ni säkert. Därmed ska jag nu gå ner och ta mig något att äta,..
EMILIA

OAVGJORT


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

såg vi på bio igår! vi va hm..8 stycken trorjag ;)! sov hos alfred efter bion.
skolan har rullat på idag, hem en snabbis, sen till samlingen för fotbollsmatch! idag va vi skadade lite arangerade, ;) vattenbärare, sjukgymnast och linjedommare!
NU måste jag göra mina knäövningar, ta bort bandaget för första gången sen operationen, duscha & MATTE!
linis.

but I'm holding you closer than most



idag ringde kl allt för tidigt...urs!! emilia jessika lisa och jag fick skjuss in till maxi där vi käka frulle på lindals. sen bort till himpa där vi kollade fotboll, när haga förlorade orättvist! kom nyss hem från stan! ska sova en stund nu (a). sen vid halv åtta in till stan igen för att se bio!! pösss.
linis.

last night

tjejkvällen spolades bort.. vi drog till jeremias istället och hade en bra kväll där med trevligt folk! ;)

you're the missin' piece I need

Nu lämnar jag datorn och drar mig mot roligare saker!♥
emiliA.

saturday!

sov hos alfred. pontus hämta upp mig vid elva och vi åkte mot stan. efter en timma bytte jag p. mot jessika och vi traska runt i några timmar. ikv, eller snart kommer släkten hit för födelsedagsfirande. sticker till jessika sen där en hög av brudar befinner sig! ha en fin lördag. pusss
det är september, men übermysigt med halsduk! så de kör vi på.
LINA

once again, I return.

Ikväll blir det nog tjejkväll med de bästa!

Axel åkte precis för att spela match, och jag funderar på ännu en springrunda...behövs.
Nog pratat om det. Usch vad mitt rum ser snuskigt ut, skulle behöva hyra in en städpatrull, för i mitt tempo lär det aldrig bli färdigt.
EMILIA

EM-kväll.



Mys framför telefunken, tittat på Ungern-Sverige, rolig match tycker jag.
Även Lisa kom hit med Tobias och lite senare kom Evelina. Imorgon blir det upp tidigt för vår del, då Axel spelar fuuuuuuuuutbollsmatch.
PUSSSS EMILIA

that’s how it’s gonna be'

Nyss hemkommen från skolan, riktigt skön dag tross allt, suttit och lyssnat på personer med olika yrken och suttit i datasalen i princip. Även helg också, det tackar man inte nej till.
Först hade jag tänkt mig att ta en springrunda och ikväll får vi se vad som händer. Saknade även mitt andra decemberbarnn i skolan idag, hoppas korsbandet blir bra för henne, skitunge!♥
EMILIA


everything

har precis födelsedagsfikat för pappa med familjen! nu pratar jag med mitt decemberbarnn i telefonen! imorgon blir det ingen skola för mig...men vi hörs!
LINIS.

jag försöker att se ljuset någonstans långt där borta..



har tillbringat hela dagen på sjukhuset! väntat och väntat.. har blivit opererad! och det visade sig vara korsbandet som var av!!! nu kan jag glömma fotboll på år och dar, de absolut VÄRSTA som skulle kunna hända :'(
linnnnnnnna.

tomorrow is the day...

imorgon ska jag oppereras!! så dags att börja fasta nu..snart! måste bara ta nått sista att äta så jag klarar mig till imorgon em. ska även duscha med någon special tvål& schampo! ska bli skönt att äntligen få opperationen gjord..men jag blir rädd! rädd för att oppereras, bli sövd osv! :( :(
linis.

KOMMER NI IHÅG?!

attt vi spelade in en film med crazy pictures i våras? HÄR har ni den!!

SÖRSJÖN


ENDAST NÖDSAMTAL!

vi är vid liv, trotts att inte bloggen har varit det! igår-idag har vi varit på klassläger i sörsjön! och vi kan sammanfatta det ganska bra faktisgt:) det värsta var attt ingen av oss med tele2 (emiliaemilialina) har haft någon täckning..