30 september

Sitter i min säng tillsammans med Emma och Lisen. Vi har precis tittat på Idol ätit allt för mycket onyttigheter!!! Omorgon är det uppstignong 07.15 för fotbollsträning halv 9, kanske inte så lockande.
EMILIA

30 oktober

har äntligen hittat väskan jag leta efter!!!
jag har fått nått slags virus i kroppen som suttit i hur länge som hellst känns det som. nu är det öronen som har blivit smittade..ikväll blir det i allafall kalas för min storebror som fyller 21 år imorgon!
linis.

30 september

EMILIA

30 september


Ligger i soffan med lite huvudvärk och har precis gluffsat i mig en fet sallad! Ligger som en desperat 12-åring och tittar på serien av Hannah Montana, haha vad barnslig jag är!
EMILIA

30 september

klockan ha precis passerat 11 0ch vi slutar om en timma! Då far jag och lina till paus  för att köpa med oss en sallad hem. Ikväll blir det mys med dessa två pinglor!
EMILIA

28 september


EMILIA

28 september


Slutade vid två idag och följde direkt med mamma för en matrunda på Ingelstad! Nu kom jag precis hem och ska inte göra mycket mer idag! Kanske åker den nya engelskaboken upp ett litet tag? Jag skulle inte tro det, Solsidan låter bättre!
EMILIA

27 september

Jag sitter bänkad framför idol och bara älskade när Amanda sjöng! Idag har har gymmat med Lina och sedan dess inte rört mig många fler metrar! Imorgon kommer veckans "jobbiga" skoldag, då jag slutar tjugo över två!
EMILIA

26 september

Jag sitter i soffan med en skivad mango i mitt knä och tittar på idol. Jag har efter skolan gymmat med lina och emilia vilket gått bättre. Därefter kom jag hem och sov i två timmar, tror jag börjar åka på någon sjukdom!
EMILIA

26 september

kollar på 101 dalmationer och dricker tee, höstmysigt.
linis.

25 september

känns tråkigt att säsongen redan är slut och att vi framöver inte kommer spela i röda tröjor..efter både min och alfreds match fikade vi tillsammans med våra föräldrar. nu har vi precis kollat på gustafsson och ska precis sätta på en film. gondatt,
linis.

25 september

två bilder från turkiet med laget!
Min söndag har bestått utav fotboll,fotboll och en massvis med fotboll. Vi vann vår sista match mot Gusum/Valdermarsvik och även blackakillarna vann mot Hagahöjden! Nu ska jag hjälpa moder med maten och ikväll åker jag in till Emilia för övernattning
EMILIA

25 september

nu far vi mor gusum/valdermasvik för att spela våran sista seriematch för iår!
linis.

24 september

Kvällen har nu spenderats med Lina och Emilia framför tvn! Nu ska jag sätta på ännu ett program utav Solsidan och somna, imorgon är det samling kl 09.00 för match mot Gusum/Valdermarsvik!
EMILIA

24 september


Vaknade så sent som tolv och åkte till maxi med syster och pappa för att storhandla lite granna mat! Nu väntar jag på att få lite grillat framför mig och senare är kvällen lite osäker för min del!
EMILIA

23 september

grillen är på och det ska bli hur gott som hellst. snart kommer tjejerna hit, idol, tända ljus och gott tilltugg. mysigt med fredagsmys med världens bästa!
linis.

23 september


Jag slutade 12 idag och följde med pappa till ikea i hopp om en sängstomme till mig säng. Men det spelade ingen roll hur gullig jag försökte vara, jag misslyckades! En tröja fick jag i varje fall med mig hem! Jag väntar på att mamma ska komma hem med lite kinamat och lite senare sticker jag och träffar tjejerna! Nu ska jag klicka upp ett avsnitt av solsidan.
EMILIA

22 september

Jag har nu precis varit ute och gått i två timmar med jessika! Emilia kom precis hit och vi ska nu sätta på filmen Friends with benifits och bara mysa! Imorgon är det fredag och det gillas skarpt!
EMILIA

22 september

Sitter och tittar i hm katalogen samtidigt som jag bokstavligt talat slickar ur det sista som finns kvar i glassbyttan! Nu ska jag städa mitt rum för finbesök ikväll. Emilia kommer nämnligen hit och ska göra mig sällskap! Men först träning!
EMILIA

22 september

give me!
EMILIA

21 september

vi åt frukost på mc på hagatimman!
vi gjorde sallad som blev våran kvällsmat och nu har vi fastat framför tre datorer i emilias säng.
och så har jag blivit beroende utav detta spel. dock har mitt internet strulat hela dagen..
linis.

21 september


Jag sitter här i skolan med Erica och vi ska snart påbörja vår sista lektion för dagen. Sedan åker jag till gymmet med linis och milia för ett köttarpass. Ikväll står det mys på shemat!
EMILIA

18 september

har spelat en våt match mot hagahöjden som slutade med vinst för oss! jävligt skönt.
nu har jag ont i båda fötter och ben och har bänkat mig framför tvn, idol och partaj. sedan väntar sängen för imorgon får bussen 06.55
lina.

17 september


Nu har jag käka grillat som är så gott. Idag har jag gymmat med lina och kört en hel del bil! Nu ska jag hem till Evelina och sedan märker vi vad som händer ikväll!
EMILIA

14 september

Jag sitter hemma hos emilia och har precis gjort klart mattläxan för veckan. Vi har som lina och alfred köpt hem oss en paussallad som vi ätit efter gymmet! Nu väntar tvn och imorgon är det sovmorgon!
EMILIA

14 september

har haft hagaborg på stadium arena idag och emilias och mitt lag kom tvåa av..45 lag! efter hagaborg och historiaförhöret har emilia emilia och jag gymmmat!!!! åkte förbi paus och köpte med mig två sallader till alfred och mig som kommer sitta fint efter hans träning.
linis.

13 september

jag vore så extremt glad om jag skulle bli överraskad med en utomlandsresa. är redan sjukt skoltrött och trött på sverigas höstiga regninga väder. hade två underbara utomlandsresor i sommras som jag väldigt gärna vill göra om!!! alfred och jag planerar en resa i vinter till london. vore hur mysigt och roligt som hellst, hoppas inte våra planer spricker! ;) linis.

13 september

livet rullar på även fast kanske inte bloggen gör det. har pluggat matte ändå sedan jag kom hem och nu ska jag kolla repris av ensam mamma söker. sedan ska jag träna fotboll och plugga historia. vi hörs!!
linis,

13 september

Slutade så tidigt som tjugo över två idag, och trots bara en lektion är jag helt slut! Övningskörde hem ifrån skolan och nu väntar jag på min träning som börjar om en sådär två timmar.
EMILIA

12 september

Jag har nu tittat på idol och ska börja titta lite smått på min historialäxa till på onsdag. Idag har jag varit allmänt trött och seg, med andra ord avskyr jag måndagar. Vi var på föreläsning på eber i morse. Don't drink and drive, lite läskigt faktiskt. jag kommer aldrig våga få mig ett körkort insåg jag nu!
EMILIA

11 september

Jag övningskörde he till Emilia och nu tittar vi på det nya programmet Partajj, det verkar riktigt roligt! Vi har pluggat lite engelska och även tittat på Idol. Imorgon ska vi försköka hitta till Ebers aula för en föreläning om Don't drink and drive. Nu väntas en jävla massage!
EMILIA

11 september

mitt hår är värre än emilias!!!!!! ser ut som jag har färgat håret brunt men misslyckades regält och hade i en hårfärg av grönt istället..sitter med ketchup i håret för tillfället och hoppas på bästa resultat..
linis.

11 september

Mitt hår är grönt! Igår badade vi hos jessika i hennes varma pool och idag vaknade jag upp med grönt underbart och snyggt hår! Det ser alldeles förjävligt ut. Även lina har drabbats, så här har vi de två nya grinchens som äger bloggen, enjoy!
EMILIA

10 september

Fem otroligt fina tjejer hos jessika en lördagskväll som denna! GODNATT!

10 september

Här är bilder från  middagen vi käkade på Athena i eftermiddags, då vi firade min fina morfar!
EMILIA

10 september

Mot staden för lite kalas! Ikväll är det myshäng hos jessika med bad.
EMILIA

10 september

kan verkligen rekomendera filmen vi såg igår. den var väldigt läskig, då är det bra att ha någon nära sig, som jag i mitt fall hade alfred!
idag kom mamma och hämta mig tidigt och vi har strosat runt på maxi huset. fick med mig två blusar en stickad tröja och ett par fräna leggins. ikväll väntades fest, men vi ska istället hem till jessika och bada i hennes uppvärmda pool, ur mysigt!
linis.

9 september

Jag & Evelina

Evelina kom just och nu sitter vi bänkade framför tvn och tittar på Idol tillsammans med min mor och far och en stor skål godis!
EMILIA



9 september

Här har ni tre små smygtittar på mina nya blusar!
EMILIA

9 september

ikväll ska jag och alfred se på bio, försvunnen. men först ska jag övningsköra till min moster och äta middag!
linis.

9 september

LINNE FRÅN LINDEX
Även idag slutade vi klockan 12 och jag är helt slut! Några dagars ledighet kan behövas! Jag har nu invigit helgen med en glass och jag ska inte göra mycket mer idag hade jag tänkt, kanske en film eller tre? Det låter bra!
EMILIA

9 september

vi har historialektion, och vi har så roligt..slutar tolv och sen har vi helg!!!!
lina&emilia

8 september

EMILIA

8 september

STICKAD TRÖJA FRÅN MONKI!
Här har ni mig från idag! Sov hos Emilia inatt, så vi vaknade vid halv 9 då vi började 10! Vi slutade klockan tolv, så jag åkte med många av mina tjejer till Pause och käkade en varsin sallad. Därefter åkte jag och jessika hem till emilia för att lääänge smälta maten. Sedan dess har jag nu tränat lite fotboll och nu tittar jag på Robinsson. Måste ta tag i lite plugg också, men det är ju trots allt fredag imorgon!
EMILIA

7 september

På min lediga dag idag har jag tillbringat ungefär sex timmar på stan med min mor. Då vi har shoppat en hel del, vilket behövdes! Dirrekt efter detta åkte jag hem till Emilia där jag nu ska tillbringa natten. Vi har hunnit med att äta taco och skrattat en hel del åt allt och inget. Nu väntar vi in något bra på tvn!
EMILIA


6 september




Fråga: Vart har du köpt tröjan?
Svar: Den är ifrån JC!

EMILIA


6 september

Vi var hela 7 personer på träningen idag, så det blev en löprunda för oss i skogen istället. Nu tittar jag Sverige spela och idol. Imorgon är vi lediga och det är precis vad jag behöver. Mamma och jag ska ta oss en runda på staden imorgon och lite gym på det.
EMILIA

6 sepember

har blivit smittad med ont i halsen av mina vänner. känns som alla känner sig lite småkrassliga nu för tiden. ska i vilket fall som hellst träna,  fotbollsträningen blev inställd och istället ska vi upp till skogen och springa...sedan ska jag in till stan för att kolla på landskamp.
LINIS

6 september

EMILIA

6 september

Rätt skönt väder idag och vi slutade klockan 2! Väntar på att mamma ska bli färdig med maten som tar väldigt lång tid. Om ett par timmar är det fotbollsträning, och senare ikväll är det fotboll som gäller på tvn!
EMILIA

5 september


5 september

matchen igår gick bra och mitt knä höll helt och hållet!! :D idag har vi haft en lång skol dag och efter körde emilia emilia och jag power step, nu kollar jag på idol och pluggar matte. mest för att jag har släpat hem boken och den är så tung och bära så jag kan lämna av den i skolan imorgon. imorgon har vi sovmorgon och på onsdag har vi studiedag. torsdag och fredag är nästan som helg för oss så den här veckan ser jag fram emot.
linis.

4 september

Tröja från Stockholm igår, monki 300 rikstaler!

Matchen gick helt okej idag och vi vann med 7-1. Nu har jag precis tittat klart idol och nu ska jag förbi emma och hämtar lite saker från stockholm.
EMILIA



4 september


Anonym om 2 september:
skulle inte du kunna visa eller berätta hur du fixar ditt hår? det är riktigt fint! :)


Jag har fått många frågor om hur jag gör mina lockar i håret. Jag gör den somsagt med min underbara plattång som finns på blid här över!
EMILIA

4 september

Nu ska jag cykla ner mot IP, där match mot Igelfors väntar. Ska bli riktigt kul att se Lina spela efter så länge hon varit borta!
EMILIA

4 september

hade en superbra dag igår med mina bästa vänner, kunde faktiskt inte blivit bättre! :)  nu ska jag tagga för min första fotbolls match på hur länge som hellst..!!
linis.

3 september

Nu har jag kommit hem från en riktigt rolig kväll  hos marcus där det var ordnat en liten fest. Tjejerna och jag kom hem från stockholm runt 23.00 och vi har haft en superdag med shopping, resturangätande och andra blandade känslor! Nu ska jag sova, så vår ni höra mer om stockholm imorgon! punkt och slut!
EMILIA

2 september

Nu har jag kommit hem från en mysig kväll! Bion var grym och maten var super. Nu ska jag sova och ladda om mina batterier inför Stockholmstrippen imorgon.
EMILIA

2 september

idag fyller pappa år så ikväll blir det kalas. har en toppen helg framför mig, imorgon sticker vi tidigt till Stockholm och kommer hem sent, vidare på fest och på söndag ska jag spela min första fotbollsmatch sen skadan...är såklart as taggad, men samtidigt nervös!
LINIS

2 september

Nu åker jag in till staden för lite mys! Spicy & bio!
Imorgon far vi till stockholm för shopping! fest på det. puss
EMILIA

2 september

Mina snygga par skor jag köpte igår! från dinsko båda två.
Nu är det helg och jag är superlycklig! Slutade klockan 12 idag och därefter åkte jag till gymmet med Lina & Emilia. Spännande med tanke på alla dessa nya maskiner de fått in! Nu är jag hemma, blir snart upphämtad och ska in till stan där det skall käkas på Spicy hot och därefter bio, Bridesmaids!
EMILIA

1 september

En bild på syster och mig för ett halvår sedan!
Idag hade jag en skoldag på två timmar, vilket var väldigt skönt! Därefter åkte jag med mor min till ikanohuset för en tripp både i affärer och ikea. Därefter övningskörde jag en bit hem. När jag kom hem var det direkt att åka på fotbollstäning, där vi blev fotograferade av NT eftersom vi redan vunnit vår serie. Därefter blev det en lång och regnig träning! Nu har jag kommit hem och tittar på Robinsson som ett litet barn. Imorgon är det fredag, yesss!
EMILIA

1 september



1 september

ännu en härlig skoldag och detta är vad denna lektionen bjuder på. vi får helt enkelt bara sitta och lära känna oss med  datorerna, och det ska man ju absolut inte klaga på! slutar om en halvtimma!!!