28 februari

som emilia skrev blev det även idag ett pass på gymmet! har gjort sallad och spikat upp mina tavlor ikväll! jag själv tyckte resultatet blev AS bra!
Linis.

28 februari



28 februari. Måndag och det vill säga första dagen i skolan efter lovet. Avslutade skoldagen med vår första dramalektion och drog direkt efter till gymmet med emilia och lina. Nu är jag hos Axel och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Annars sysselsätter jag mig med ett gott skratt då Axel nu droppar Revaxör i öronen!
emilia.

27 februari

LÖRDAGENS BILDER!!!!
LL

27 februari

igår myste alfred och jag kvällen lång. imorse satt vi klockan och tog en tidig pendel in till stan. har rivit tapeter limm at och klistrat hela dagen lång. alfred ska nämligen göra om sitt rum. men det kommer att ta några dagar innan vi kan måla och lägga golv och betydligt fler dagar innan man kan ställa in saker. så nu bor vi i deras gästrum!
jag har precis varit iväg och tränat med emilia, vi va på gymmet i över tre timmar! helt sjukkkt!
nu är jag hos alfred igen och vi ska alldelses straxt se solsidan. idag har vi mer söndasångest än vanligt med tanke på skolan som börjar imorgon..
linis.

26 februari

hade en jätte bra kväll igår inne i staden. vi dansa, sjöng och bilderna hamnade på emmas kamera. idag ringde klockan kl sex, och lisen och jag trodde det var ett skämt. brödutdelning, bagaren var tyldigen sjuk, så vi fick skriva lappar och lämna ut istället. kom hem till lisen straxt efter sju och slockna framför oth i flera timmar. nu har jag degat hela dagen, ska göra mina knä-övningar, hoppa in i duschen och göra mig fresch! sen kommer alfred och ikväll ska vi äta choklad och kolla melodifestivaln, eller något liknande!
har skickat iväg lisen till ikea, och hoppas hon han fynda svarta ramar till mej så att mina kort kan åka upp på väggen någon gång!!
linis.

26 februari

Jag har nu fått hem min tavla som jag fotade med tillsammans med Axel. Såhär ser mig tavla ut, Axel fick sig en helt annorluda. jag tycker den är jättefin och nu sitter den uppe på väggen!
EMILIA

25 februari

Mycket bilder för endast två dagars skidåkning med Axels familj. Vi har haft det jättemysigt, vi har sovit på hotel ätit gott samt åkt mycket skidor! Mycket skratt kan jag lova att vi hade med tanke på att jag aldrig åkt förut. Dock sa Axel att jag var väldig duktig frågan är om jag ska tro på det han säger? Nu är jag i varje fall hemma och nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för fotbolllsträning osv.
EMILIA

25 februari

gammling för något år sedan.
igår hann jag med både sjukgymnast och gym. träffade sedan min pojke som jag stanna till hos över natten. i morse gick vi upp och sjöng för hans mor och sedan somna om. nu är jag hemma, ska dra mig mot emma för fix om någon timma. sedan vidare mot bravader i staden. hörs!
LINIS

24 februari

vänner vänner..
fråga om vart jag har sökt sommarjobb, och jag har inte sökt särskilt mycket än. och igentligen har jag inte någon lust als att ens göra det, men nu är det dags att ta sig i kragen, för iår behövs ett jobb. ska skicka in lite brev här och var, kyrkogård, sportscamp, löfstad, u name it.
linis.

23 februari

L.

23 februari

delar av rummet..
när jag kom hem från jessika i förmiddags tog jag mig i kragen och storstädade mitt rum, även lite mublering!
nu ska jag hoppa in i duschen. sedan till frisören som ska kapa mitt hår (skämt o sido) och nån timma efter ska jag på kalas till min kusin som fyller 12 idag! ha en fin dag vänner!
linis.

22 februari

gratulationer till min fina lisen som fyller 17 idag.
har tillbringat hela förmiddagen på gymmet! imorgon ska jag vila från all träning, och det känner jag mig banne värd! har nu de senaste timmarna glott på oth! snart kommer julia och efter tjejernas fotbollsträning ska vi dra oss bort mot jessika!
linis.

22 februari

Rätt seg tisdag efter att ha sovit sisodär fyra timmar. Lisa och jag tog två-pendeln hem till blacka och jag har endast degat framför datorn samt inväntar träning lite senare. Innan dagen är slut hade jag tänkt hinna med att börja förbereda och packa inför min resa med Axels familj i Romme torsdag till fredag! Jättemysigt tror jag det kommer bli. Frågan är hur det kommer att gå med mig, jag som aldrig stått på ett par skidor!
EMILIA

22 februari

Lan för killarna, lisa och jag har lite svårt att sova. Vi var på mcDonalds för inte så länge sedan och åt för mycket! åste ta och sova nu!
EMILIA

21 februari


21 februari

kanonkul bowling-kväll!
LINA OCH EMILIA!

21 februari

linis.

21 februari

dagen har gått i ett! man ska vell endå inte behöva stressa på lovet? kom precis från gymmet! ska laga mat och fixa iordning oss innan våra vänner kommer! sedan ska vi bowla!
linis.

21 februari

har varit ute på en morgonpromenad med emilias vove, ätit frukost och tagit det lungt. nu väntar både sjukgymnast och gym för min del. ikväll har vi planerat bio, men ingen bra bio-film visas. så får se hur det blir med den saken..
saknar min pojke som åkt till fjällen..
linis.

20 februari

Söndag och jag har idag tränat. Åkte direkt hem med denna kille och hoppade i badkaret i en timma. Nu har vi precis ätit och ska med stor sannolikhet ligga kvar här i sängen resten utav kvällen.

EMILIA

20 februari

hej åh hå! igår hängde jag i emmas källar hela dagen kvällen natten med mina vänner. + flera kilo med onyttigheter. vi pratade oss igenom alla filmer och somna i en hög på soffan. har precis tagit mig en promenad hem i det fina kalla vädret. idag ska jag hålla till på gymmet i timmar!!!! stannar hos millan över natten sedan. skön start på lovet.

idag har det gått en månad sedan operationen, detta måste betyda att jag om några månader kan börja springa och om fem månader kan börja passa boll!
linis.

18 februari

sportlov!! kvällen bjuds på miniturnering i sporthallen tillsammans med vångadam. därefter ska vi käka tillsammans på blacka krog..efter det hoppas jag att alfred väntar på mej!
LINIS

18 februari



Här har ni en liten del utav min tavla som Axel och jag fotade oss till som kommer om en vecka. Mer utav den får ni se när den kommit!

EMILIA

18 februari


Åh vad jag längtar! Nu är det endast 8 veckor tills vi åker till Turkiet på träningsläger med laget och fy vad kul det ska bli! Det låter väldigt bra hitils, fram tills vi är där och märker att tränarna tvingar oss inne klockan nio. haha. Här har ni en liten bild på hur det ser ut i alla fall.

EMILIA

17 februari


gym och alfred. har även varit på kalas hos min kusin. resten av kvällen har jag skrivit på mitt cv men hjälp av fröken lilja. nu är det bara att söka sommarjobb och hoppas att de gillar mig och mitt brev!!
godnatt/ L

17 februari

Slutade tolv och tog snabbt bussen hem till blacka. Mamma tvingade på mig att städa rummet. Nu efteråt är jag väldigt glad över att jag gjorde det. Det tog ett bra tag att plocka undan den hääääääääääääääär klädhögen som jag fyllts mer och mer för varje dag som gått. Nu är jag i alla fall klar och nu väntas mat, och därefter kan ni nog lista ut vad jag ska göra, var det någon som sa träna?

EMILIA

17 februari

en timma sovmorgon gör rätt mycket. alfred har precis åkt till skolan och jag ligger fortfarnade i sängen. går några få timmar i skolan idag, sen ska jag iväg och gymma!
linis.

15 februari

bild från förra veckan
Dagen började med sovmorgon och därefter skola vilket innebar föredrag i klassen och diverse andra saker. Åkte hem för att ladda för grusträning vilket jag verkligen inte gillar! Ännu roligare blir det dessutom när vi är endast åtta personer på träningen. Illa mådde jag också, kanske inte var så smart att äta geléhjärtan innan träningen! nu ska jag äta pappas världsgoda köttbullar och därefter lägga mig i ett varmt och skönt bad!
EMILIA

15 februari

julavslutningen.back on track. inte riktig, MEN, idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått några syrkeövningar och även tillåtelse till att cykla! så efter besöket hos sjukgymnasten mötte jag upp emilia på sats! så jääkla skönt att vara tillbaka på banan, (då menar jag att kunna gymma). nu är jag helt död! tvn väntar
linis.

14 februari

Efter skolan åkte jag hem med pause sallad till min pojke för en piknick på sängen. Därefter har vi endast myst dagen lång! Kom precis hem och där hemma hade ett blombud från skärblackas blomsterhandel plingat på och lämnat denna fina blombukett till mig . ♥

EMILIA

14 februari

ha en fin alla hjärtans dag!
linis.

13 februari

bild från i lördags

Hur skönt som helst att sova ut en dag denna vecka i alla fall. Beslöt mig för att åka hem till Axel för att få mattehjälp inför matteprovet imorgon. Vi får hålla tummarna att det går bra, dock ska man aldrig hoppas på för mycket. Imorgon är det Alla hjärtans dag, jag tycker det är en överskattad dag.
EMILIA

13 februari

har försökt mig på några matte-tal idag. ekvationer är inte min grej! ska dra mej mot stan och alfred om en stund! mysig söndagskväll, och bra avslut med solsidan!
linis

12 februari

linis.

12 februari


Nu undrar ni allt vad Axel & jag gjort!
Jo, som en liten suprise efter 1årsdagen bokade jag tid i förmiddags hos min morbror som är fotograf åt axel och mig. Visst är de inte underbara bilderna? Morbror ska dessutom göra en varsin tavla åt oss. Han är bäst! Axel var lite skeptisk mot det först, tror han var lite nervös kanske, men titta hur underbart söt han är!
EMILIA

12 februari

Här är tre bilder från dagens träningsmatch mot kuddby! Underbart väder att spela i. Vill bara att det ska bli sommar, då man kan spela i tshirt och shorts! Nu väntar god mat för min del och ikväll träffa tjejerna.
EMILIA

12 februari

Jag hade tänkt berätta lite mer detaljerat vad jag och axel gjorde på vår 1årsdag! Först bokade vi bord på baccus och åt jättegod mat för min del blev det plankstek och axel oxfilé godaste götten jag ätit i hela mitt liv! Därefter åt vi pannacotta som också var otroligt god Efter det kom vi lagom till bion där vi såg "love and other drugs".Det tyckte jag även var jättebra. Till sist kom vi hem, vi myste och somnade till "love actually" underbart bra! Kunde inte haft en bättre kväll! jag älskar dig Axel! ♥
EMILIA

12 februari

Här kommer några extremt gamla bilder från i torsdags då jag åt på fräcka samt pluggade på kupolen med lina emilia lisa och jessika!
EMILIA

Det bästa året i meinen life!




Älskar dig /Axel

11 februari

brrr, fy vad kallt! kom precis hem från en kort skoldag. ikväll ska jag fredagsmysa med min pojkkvän.
linis.

10 februari

skoldagen bestod av en underhållande konsert på louis de geer! därefter lunchade emilia emilia & jag på fräcka fröken! rörde oss sedan vidare mot kupolen där vi tillbringade flertal timmar med samhälls-tjejerna! matte-plugget som skulle vara det sista inför provet omvandlades till pratstund och endast ett få tal gjordes, bad.
nu är jag hos min alfred, det är kallt!!! nu ska vi hoppa in i duschen.
linis.

9 februari

dagens köp på staden idag!
Studiedag idag! Jag sov hos Axel och vaknade klockan 11. Därefter gått på staden med Lina och Julia, kunde inte blivit en bättre dag. Dock kom jag hem vid 5 och har i princip pluggat kvällen lång. Imorgon är det torsdag, vi slutar tolv och vi ska gå på konsert hela dagen. Därefter blir det käk på fräcka fröken kombinerat med plugg! chaoo!
EMILIA

9 februari

finns inte ord till hur skönt det är med studiedag! sov hos alfred inatt. somnade som vanligt mer eller mindre till gårdagens film! idag har jag strosat runt på stan med emilia och julia, änligen fick emilia och jag göra av med lite av våran feta lön vi fick i januari!! hittade två par skor jeans och en prikig sötsak från monki.
linis.

8 januari - cupen från lördags

Här kom fyra lite random bilder från i lördags då vi spelade cup i Åtvidaberg. Vi ställde upp med två lag, och det gick helt okej för ena laget!
EMILIA

7 februari

dålig uppdatering beror på bildbrist eller liknande. känns onödigt att skriva när jag inte har något att dela med mej av! kan för tillfället säga att mitt knä inte mår så bra. har förmodligen anstärngt det förmycket såhär i början så nu är svullnaden stor. jobbigt! jag vill börja träna, på riktigt, jag vill kötta på gymmet! ta ut mig och känna att man förbränner, bygger muskler osv.
LINIS

7 februari

summmmmer.
gårdagen spenderade jag med alfred!
måndag, avslutade skoldagen med utveckligssamtal! idag har jag faktisgt lite plugg att ta itu med. njuter av att vi har studiedag på onsdag!!!!!
linis.

5 februari

helt död efter åtta timmar i en sporthall, träsmak i rumpan är bara förnamnet! mobilalarmat ringde klockan halv sju imorse, dödödödödöd! tänkte åkt in på bio ikväll men inte ens det orkade vi. ska dra mig bort mot lisa lite senare och hänga i hennes soffa!
linis.

4 februari

sughals, sugdag, sugträning sug på hela fredagen. Nu ska jag äta tacopaj sedan blir det att träffa emilia lina jessika.
EMILIA

4 februari.

har beställt massa svart vita kort som ska sättas upp i rummet. bara svarta ramar som saknas, och sedan kommer mitt rum fyllas med massor fina människor!
fredag och skolan slutade klockan tolv. har legat död i soffan fram tills nu. här hemma kan jag gå utan kryckor och ni anar inte vilken frihet att kunna bära ett glas med vatten eller gå upp för trappan utan hjälp.
ikväll ska jag träffA tjejerna och imorgon funderar jag på fotbollsturnering då mitt team spelar hela dagen. samling 07.30...
LINIS

3 februari

nedräkningen på nio månader började för två veckor sedan..
jag ska inte klaga, men o-värd skoldag. två timmar. va hemma straxt efter elva med alfred. han åkte precis hemåt.. fredag imorgn, SKÖNT!
tog mina första steg utan kryckor idag, ska inte säga att det är stabilt, men det går framåt, hoppas jag kan släppa mina käppar inom några dagar!
linis.

2 februari

skoldagen rullade på, förstår dock inte varför alla sjukdomar gillar mig. har fått ont i halsen+huvud och legat nerbäddad i soffan enda sen jag kom hem. imorgon går jag bara 8.40-11 vilket är tur!
har precis bokat en resa till portugal med släkt + alfred. fint.
linis.

2 februari

Kom nyss hem från en eftermiddag med mamma på ikea! Vi fick med oss en massa trevliga saker tycker jag, både till mig och lite till badrummet. Nu ska mamma och jag laga lite rotfruker i ungn, en stor favorit!
EMILIA

2 februari

Min sjuka och tandlösa kusin!

Idag måste bli sista dagen jag stannar hemma, det börjar bli långtråkigt hemma! Idag är mamma ledig i alla fall och då behöver jag inte vara så ensam. Dock åkte hon nyss till gymmet och jag fick ta hand om min sjuka kusin ett tag tills min moster gymmat klart hon med. Kanske blir en tur till ikea sen hörde jag mamma prata om, det gillas. För i soffan ligger jag inte en minut till snart.
EMILIA

1 februari

första dagen i skolan funkade bra. skönt att få taxi skjuss till skolan, lite smått irriterande bara att jag sa fel tid till chauffören så fick sitta och vänta lite allt för länge efter skolan..
nu är jag trött och vill sova! ska somna till fotboll, united-a.villa
linis.

1 februari

mina två parfymer som jag använder dagligen christina aguilera samt dkny.
värmeskydd, silkesdroppar och min nya plattång från obh-nordika!
sminkborstar från kicks, loréals mascara, niveas foundation samt puder, rough från h&m och en concealer från apoteket!
emilias och mina sminkväskor ser ganska lika ut, ha? men vi gillar att ha samma sorters saker vilket gäller det mesta, stor del till varför hon är min bästavänn.
linis.

1 februari

SötAxel.
Idag har jag också stannat hemma från skolan. Tänkte börja dagen det att räkna lite matte, dock stängde jag igen boken efter att ha tittat på första talet. För att få dagen att gå har jag egna mig åt lite av designen på bloggen. har precis ätit, nu ska jag ta tag i skolarbetena!
EMILIA

1 februari

FRÅGA!
Vi har fått en fråga om vad vi använder för smink, hårprodukter & parfymer. Här ska jag (emilia) visa vad jag använder, så får vi hoppas att lina även känner sig manad att svara på detta!


Här har vi mina två aktivaste parfymer just nu. Den vänsta, Acua Di gioia tycker jag luktar fantastiskt gott och om jag inte minns fel ligger den dessutom på topp 1 på parfymer just nu. Den andra är Jessica Simpsons parfym Fancy som jag tycker också luktar jättegott!


Till vänster har ni mitt värmeskydd & till höger har ni ett stärkande spray som definierar lockar, ger naturlig glans och stärker vitaminer i håret. Till sist har vi min underbara plattång som jag har haft i 2 år. Det är en ganska platt en som jag bara älskar och gör mycket lockar med.


Här har ni i princip min sminkväska. Som innehåller en ögonfransböjare, foudationborste från kicks, ögonbrynspenna, niveas foundation och puder samt loréals mascara. L'ngst till höger har ni en concealer som är från apoteket med tanke på min acne. tidigare har jag dessutom använt mig utav en foundation från apoteket också! Det som jag tycker mest om är niveas puder, riktigt bra, men dessutom loréals mascara med två borstar. Det är vattentät och går endast bort med varmt vatten. Du blir inte något svart under ögonen vilket återstår efter många mascaror.

EMILIA