31 december

EMILIA OCH LINA.

31 december

nyårsfina?
lisa&jessika står ute i köket och fixar för efterrätten! om någon timma eller två drar vi oss inåt stan!

NYÅRSAFTON

och vi har mycket att förberedda! har redan börjat med maten, blir tre rätters middag med brudarna innan vi sticker mot olika håll! vi ska i vilket fall som helst till eneby! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
LINA&EMILIA.

30 december

emilia lisa & jag hade hemmaspa med ansiktsmask + fruktsallad osv! och när vi vakna i morse stack vi till gymmet!!  mötte upp min älskling och tog bussen hem till blacka! och nu ska vi kolla på film!
linis.

29 december

blev en mys-film-kväll hos emissen igårkväll! emilia och jag va hemma vid tolv och somna nån timma därefter. tog tolv bussen till stan och till gymmet! har gått på stan nu en sväng med och hittat smycken!
vi två och lisa har även köpt med oss paus sallad som blir våran kvällsmat, då vi ska myyysa.
linis.

28 december - Stockholmsresan

sandra, elin, lisa, emilia och lina i väntan på tåget till Stockholm!


lina och jag på tåget


jessika & julia på tåget


jessika och lina på donken


tre tjejer med väldigt ont i fötterna!


stockholm


emilia, lina och jag stod i ungefär 30 minuter i kö inne på monki.


emilia lina och jessika inne på en tacobufé !!!

Resan var jättekul som lina berättade. Alla hade vi ont i fötterna, men mycket köpt fick vi i alla fall.

EMILIA

28 december

emilia kommer med stockholms bilderna*
blev en heldag i stockholm igår med v. bästa brudar!
börja lite segt med att våran tåg va inställt, men fick istället åka x2000 en halvtimma senare, dock utspridda platser vilket resulterade med att några hamnade i djurvagnen och av lisa fick vi ett sms som löd " jag ska döda er, en hund sitter på min plats".
väl framme blev allt bra och vi strosa runt på stan i 8 timmar! med ganska trötta ben och fötter satte vi oss på en resturang senare på kvällen innan vi tog tåget hem! och självklart hade vi massor utav påsar med oss.
när jag kom hem hade jag fått min onepiece som var en försenad julklapp av pontus&cia. älskarden!!
linis.

26 december


Sista dagen på jobbet var idag, och nu mår jag super! Nu är det bara att vänta på att pengarna ska klirras på kortet. Efteråt spenderade jag näst intill två timmar på ingelstad för att vänta på att mamma skulle hämta upp mig och sedan vidare till det tredje och sista julfirandet för i år. Imorgon åker lejonligan till Stockholm för en massa shoppping! god natt!
Emilia

26 december

hej vänner!
har sovit 9 timmar på två dygn, är helt död. vet varken vad jag heter eller var jag bor (som man brukar säga).
Har jobbat mina två sista dagar på elgiganten, heldagar 7-16. igår efter jobbat stack jag till min prins, och tog det väääldigt lugnt!
kom hem för någon halvtimma sen, ska duscha äta och förbereda morgondagen, sen somnar jag nog. imorgon ska jag och mina brudar ta tåget upp till stockholm, för en heldag med shhopping! mysssigt.
PUSS linis.

25 december

igår var det julafton, helt sjukt. idag har jag jobbat, inte direkt så ovanligt va? Jag har även haft en liten julkväll med mera paket, och även imorgon också! här har ni ett par bilder. Axel ligger just nu sovandes om mig, kanske jag borde sova jag med? natti natt
emilia

24 december





har haft en jätte bra julafton! sitter fortfarande med min fina släkt och spelar kort. jag borde dock gå och lägga mig, klockan ringer 05.20 imorgon!!! ska spendera nio timmar på elgiganten imorgon..vet att ni är avundsjukta, i vilket fall när lönekuvertet kommer...
linis.

24 december

Här har ni min underbara julafton i bilder! Snart ska jag åka hem till Axel så ska även han få sig en liten julklapp. Visar er på bloggen imorgon!

EMILIA

24 december


GOD JUL!

linis.


24 december

God jul läsare! här har ni ett par bilder på syster och mig tagna nyss utav det otroligt bra fotografen pappa. Om någon liten stund kommer släkten. jag älskar julmat!

EMILIA

24 december

Vill bara visa er läsare om några riktigt underbara fans vi fått, som gjort ett sånt fint inlägg om oss. Det är en ny blogg som drivs utav Nisse, Alfred, Lisa och Jessika. Deras blogg heter deecemberbarnnn.blogg.se. Missa inte detta inlägg de skrivit om oss riktiga decemberbarnn.blogg.se!


23 december

bingolotto-uppesittarkväll visas på tvn hos mig och det duttas för fullt. Det är konstigt att det är lika roligt och spännande varje år, dock vaknade jag nyss och insåg att jag somnat,haha.
EMILIA

23 december, UPPESITTARKVÄLL


linis.


23 december

Här har ni några få bilder från lokalfesten Déjá vu i Borgen. Vi hade det väldigt roligt, och våra vänner, pojkvänner och många fler tror jag. Vi träffade många saknade människor man inte träffat på otroligt länge. Mycket dans blev det dessutom!
EMILIA LINA

23 december

Här kommer lite bilder från gårdagens julavslutning!
EMILIA

DAN FÖRE DOPPAREDAN



hade en toppenkväll igår. sov hos alfred och upp tidigt i morse för jobb 11-18! har precis ätit plankstek med familjen, alfred och cia. nu väntar en uppesittarkväll med bingolotto!
linis.


22 december

dags för julavslutning! underbart.

21 december

ännu en dag överstökad. ska duscha städa och packa min väska, sedan krypa ner under mitt varmaduntäcke och sova!
imorgon blir det skolavalutning, jobb & fest!
linis.

21 december

Nu är jag hemma efter en hård dag på jobbet! Man får så ont i fötterna efter att bara stå en hel dag! Trotts det gick det ovanligt fort. Kanske kan det bero på att man går och längtar efter något kom Lina och jag fram till. Imorgon är Deja' vu festen i staden och jag hoppas att det kommer bli en rolig kväll.
Vi får inte heller glömma att vi har julavslutning imorgon också, jag må säga att det behövs.. sova ut ordentligt.
EMILIA

21 december

Godmorgon Godmorgon! Idag är det även jobb som alla andra dagar fram till julafton. Vi fick lite sovmorgon och därmed han vi med ett par bilder.
Imorgon är det skolavslutning och det känns über bra!  Hörs efter the hard work work!
EMILIA LINA

20 december

lite sisodär gammal bild.
vi är helt slut i våra kroppar! att stå upp en hel dag och säga samma sak hela dagarna "hej hej, vi bjuder på glögg och pepparkaka" tar på krafterna. ska somna till en film och sätta kl. på nio! samma tid imorgon 11-18. hej åh hå. hälsa på ossss och va tidsfördriv, ;)
förresten, vad vill ni se mer av på vår blogg, känner inte att vi åstadkommer med så mycket roligt nu för tiden..
lina&emilia

20 december

webbkvalitet♥

20 december


emilia fick det fina armbandet ni ser på bilderna av sin pojkvän & lina fick det fina halsbandet av sin pojke!

20 december

Ännu en arbetsdag för Linas och min del. Jag kan lova att det tar på krafterna mycket.
Nu kurrar det i magen och jag har nu bestämt mig för att gå till köket och tillaga lite wook tills Lina och resten utav familjen kommer hem.
Vi fick frågan om vad vi fick i födelsedagspresenter. Jag fick min efterlängtade systemkamera men även presentkort och lite annat smått och gott! Nej nu måste jag verkligen äta...

EMILIA

19 december

Arbetsdagen har gått bra. Vi slutade klockan fem och for direkt bort till Ingelstad för att shoppa de sista julklapparna. Nu sitter vi hos våran fina vän Emilia och bara snackar allmänt med skit. Strax ska vi båda till våra respektive killar. Imorgon har vi tagit ledigt från skolan för att arbeta ännu mera.
lina&emilia

19 december

Nu bär det mot jobb !
EMILIA

19 december

här kommer lite bilder från gårdagen då jag firades.
EMILIA

19 december

nu är det jobb hela dagen lång som väntar!
linis

18 DECEMBER

igår firades jag av släkten. min alfred va med och vid tolvslaget gav han sin fina present. blev väckt tidigt av familjen för att sedan avärka min födelsedag med jobb på elgiganten! när jag kom hem kom mina fina flickor för attt fira min födelsedag lite. jessika blev frisör och klippte tre av osss! tack för ni finns, love you!
vill inte att min födelsedag ska ta slut..men måste sova nu för imorgon är det jobb som gäller igen!
linis.

18 december

idag är det decemberbarnnens födelsedag och vi har hela dagen arbetat på elgiganten. nu plingar det för fullt på dörren, nu kommer gästerna.
EMILIA

18 DECEMBER



idag är det för oss ingen vanlig dag, idag är det våran födelsedag!!

17 december


två lite äldre bilder bara för att har har så mycket annat att välja på.

idag har jag äntligen klippt mig, det var alldeles för länge sedan kände jag. sedan träning. och nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, efteråt laga tacos och ikväll ska julgranen upp!

EMILIA


17 december

knackade nyss på dörren av ett blomsterbud, och så är det mina fina lisen som för tillfället befinner sig i åre som skickat. så himla gulligt, återigen tack! ♥
linis.

17 december

efter den korta skoldagen åkte emilia och jag till gymmet. nu ska jag börja fixa iordning mej, om några timmar kommer min släkt för att fira mig! ha en bra fredagkvälll!
linis.

17 december

har julmyst med klassen hela dagen, julpyssel, julmusik, tomten är far till alla barn och jjulfika!

16 december

Nu är julen verkligen nära!
Idag slutade vi tolv i skolan och direkt därefter åkte jag till Ingelstad för att inhandla stora lass med mat inför min födelsedag på lördag. Fick med mig hem lite hårfärg som nu sitter och kladdar fint i håret,  ljus kopparfärg. Jag har även lagat min lite fruktsallad som ska ätas imorgon då vi har hälsocafé i skolan. Nu ska håret duschas, hoppas att det blir bra.
EMILIA

16 december

svar på fråga: det är vi som kallar oss lejonligan!

16 december




har julbakat med cia i 5 timmar nu! mysigt med julmusik och diverse. ska snart dra mig mot alfred, som jag förövrigt spenderat 5 månader med idag.♥
linis.

15 december

gick på stan med pappsen i några timmar nu på eftermiddagen och inhandla mina födelsedagspresenter. fint. resten av kvällen blir slapp. måste göra mina knäövningar som jag slarvar med varje dag!!
emilia och jag har bara två dagar kvar av skolan förresten, är lediga nästa vecka, då vi ska jobba alla dagar förutom julafton!!
linis.

15 december


vilket betyder tre dagar kvar till våran födelsedag!
igår hade vi fullt upp med läxläsning efter träningen.båda två slockna med papprena i handen vid halv elva. nu har vi daotrkonskap, slutar fyra. då ska vi stanna kvar någon timma för att skriva på våran livsartikel!
linis och milia!

14 december

jessikas peppisar från i lördags.
nu åker plugg-bökerna fram i någon timma innan det är dags för löpning med laget!
linis.

13 december

En otroligt soft dag idag som lina berättat. Efter skolan åkte vi och gymmade. Nu är klockan riktigt mycket om man heter Emilia Broström. Jag har suttit ett bra tag med plugg, plugg, plugg. Nu ska jag äntligen sova, ska bara sätta igång min jullista på spotify så lär jag somna på stört! Imorgen är det tisdag, skönt med lite sovmorgon också! nattinatt!
EMILIA

13 december

vilket innebär lucia.
började med lucia på hagaskolan, som fortsatte med brandlarm och att vi elever fick stå ute och frysa i evigheter! slutade skolan halv ett och stack till gymmet. nu ska jag försöka plugga i några timmar, sen kommer alfred och då är det dags för årets match united-arsenal!

linis.


12 december

har gymmat med emilia på eftermiddagen! nu ska alfred och jag se på beck!
linis.

12 december

Hade en otroligt rolig dag igår med mina fina tjejer. Sedan efteråt sov axel hos mig.
Idag har jag gymmat och inte gjort ett endaste skit. nu ska jag plugga nattinatt!
EMILIA

12 december

jättemysig kväll hemma hos lisen igår! vi bakade, hade julkklappsspel, julmusik, dans & spel! och det bästa av allt var att alla 11 lejonbrudar va på plats!
vid tolv fick jag gå och hämta alfred som befann sej med tobias och axel hos lisa!
linis.

11 december

har suttit nere i sporthallen på en träbänk i nästa 8 timmar! ryggskot?
men mina tjejor va skit duktiga! stjärnor till er. ska snart hem till lisen för att spendera hela kvällen där med lejonligan. julbak, julklappspel & mysiga vänner!!!
linis.

11 december

ska bara få i mig lite frukost inna jag hämtar upp julia(som ska bli min partners idag) & emilia så åker vi ner till sporthallen för att sitta där hela dagen och heja på våra två skärblacka lag!
linis.

JAG ÄLSKAR HONOM!

linis♥

10 december



Imorse vaknade jag efter en 10 timmarssömn med min finaste axel. Kl 07.00 var vi på enebyskolan för luciafirande då Aron var med som en söt liten tomte.
Dagen har gått superfort då vi varit på judo och sedan slutade 11.30.
Efteråt har jag med emilia erica och lina gått och julhandlat och nu ska jag strax byta om för träning och ikväll är det lagavslutning med laget.

EMILIA


10 december

kort skoldag som bestod av judo på norrköpings judoklubb. slutade tolv, då drog emilia emilia erica och jag ett varv på stan och inhandlade julklappar! sen tog emilia och jag bussen mot blacka och stannade på ica i över en halvtimma för att inhandla allt inför morgondagens bakkväll med lejonligan!
om en timma är det fotbollsträning, efter det är det fotbollsavslutning och imorgon väntar billerud cup!
LINIS

9 december

har gått på stan med älsklingen. nu äär vi hos honom. ska skriva lite på min praktikuppsats och sen paradisehotel.
linis

8 december

tre från våran tysklandsresa i april.
vi har kommit ifrån samhälles-plugget & pratar nu istället med våran utbytestysk från förra året! vi kanske ska åka till tyskland i februari vilket kommer bli hur kul som hellst!!

8 december

vi har samhällsprov imorgon och har inte ens börjat pluggga än! har hängt hos emilia några timmar efter skolan, nu är vi hos lina! ska äta och sen sätta oss med böckerna i hand! hörs senare.
LINA&EMILIA

8 december


igår åkte jag direkt hem från skolan och sedan iväg på träning där vi var hela 5 pers!
Är nu i skolan, pluggar lite engelska och efter skolan är det plugg på samhällsprovet till imorgon.
EMILIA


pusselbiten som saknas

det gör så ont.

7 december


idag efter skolan då vi slutade fyra, stressa emilia&jag iväg till gymmet. och idag var vi effektiva, när vi hade med oss engelska boken upp! fick sedan stressa iväg till 82an för att slippa ta pendeln hem. nu ska jag plugga samhällsprov + engelska glosor. sen spelar united.
LINIS.

6 december

efter skolan gymmade vi, emiliaemilialisa&jag. sen tog vi en paussallad tillsammans med våra klassskamrater för att sedan åka vidare på teater med klassen.
nu är jag hos min älskling.
GODNATT
lina.

6 december

måndag och ny vecka,
har kostvecka i skolan, så nu bjuds vi på frukt och en trevlig kostuppgift som vi bör börja med nu!
lina & emilia


5 december

En bild som togs för ett tag sedan!
Förutom pulkaåkningen vi haft idag med våra grabbar, har vi nu dessutom hunnit med ett otroligt jobbigt gympass.trött.trött.trött!  Nu sitter jag hemma hos min fina Axel som nu tänt lite ljus och nu väntas mys hela kvällen! ♥
EMILIA

5 december


lina emilia

5 december

alfred och jag har precis kollat på skidskytte. hih. igår gjorde vi inte allt för mycket, kollade film som resulterade med att jag somna.
om nån timma sådär ska vi möta upp våra vänner för pulka-åkning!
linis.

4 december

Efter en lång dag med mycket slit sitter jag nu hos min otroligt jobbiga kille som endast ägnar sig åt wow. Jag vet  inte riktigt vad han tänkt att vi ska göra ikväll. vi får se vad som händer. Nu säger han att han i alla fall ska bjuda på en miiddag, så är det hans far som stått och lagat.. mupp.
EMILIA

julbak

Julbak somsagt hemma hos familjen broström!
Ett pepparkakshus, knäck, ischoklad,och andra mumsigheter blev det!
EMILIA LINA

4 december

EMILIA LINA

4 december


sitter hos emilia med hennes lillasyster. emilia är i affären & sen ska det bakas julgodis med familjen broström!
linis.


3 december



Bild på min underbara kille från i somras!

Äntligen helg. Otroligt skönt.
Ganska så ovärd dag på konstmuseet och andra tokiga lektioner, huvudsaken är att det är helg..igen.
Nu väntar jag på innomhusträning och sedan ikväll kommer maken till mig.
PUSS


FINA MÖRKA VINTERTID

helt sjukt vad jag gillar vintern!
och nu är det äntligen helg..igen! ska om några timmar åka ner till min fotbollsträning. efter det ska jag hem till mina kusiner och fira lite jul p.g.a att dom åker till thailand nästa vecka!
linis

3 december

GODMORRON!
Vi börjar inte förens tio i nio idag. Ska till konstmuséet med klassen! later.
L E

FRUKTSTUND

mötte upp erica vid eneby och köpte svull! nu väntar romeo&julia för vår del!
Emilia Lina

2 december

hej vänner!
har haft fullt upp på stan. har gått hela eftermiddagen och inhandlat få julklappar. även hunnit med att tagit en fika med saknade stefan.
nu är vi hemma hos emilia och ska stanna här över natten! vi ska bara ha det allmänt mysigt med tända ljus&julkalender! nu ska vi laga mat.
LINA&EMILIA

christmas time

bild från söndagen, när vi blev allt för rastlösa på jobbet!
mina fina klasskamrater, Erica John Emilia!
december är den mysigaste och bästa månaden om ni frågar mig. det händer så mycket grejer, så det finns hela tiden saker att se fram imot som födelsedag, julafton, NYÅR & framför allt jullov och allt mysigt som händer runt omkring. som t.ex att julpynta, tända julstjärnan och baka lussebullar!
självklart även skola&gym! men nu är det avklarat för dagen.
imorgon ska jag försöka att köpa dom första julklapparna!!
LINIS.

FÖRSTA DECEMBER!

Idag är det förste december, äntligen! Tycker det är hur mysigt som heslt. Julkalenden också dessutom. Idag är det en jobbig dag i skolan och sedan avslutar vi dagen med lite gym.
EMILIA&LINA