31 juli

klockan 9 stod sju glada tjejer fram mot vår heldagstripp till Smultronstället med cykel tur och retur, 7,2 mil.
Efter 45 minuter hade vi kommit ungefär en tredjedel, och då stannade vi för att ta några klunkar vatten och sedan fortsätta.
Efter många otroligt jobbiga uppförsbackar i helvetesskogen stannade vi och bestämde oss för att käka. Då hade vi ungefär 1,5 mil kvar.
Väl framme, svettiga som vi var, satte vi oss och käkade glass!
that's my girls!
efter käkandet av glassen gick vi upp på det fetaste berget.
rebecca!
Bönder som vi är badade vi i kanalen påvägen hem!
Det var jättevarmt väder och hur skänt som helst, med andra ord, en superrolig söndag!
EMILIA.LINA

31 juli

snart kommer min älskling. och det ska bli så skööönt att bara mysa och inte göra många knop mer än att lägga sej i soffan och kolla på en bra film!
linis..

31 juli









dygn sur och helt utmattd!
har haft en fantasisk dag med mina tjejer. redan vid nio trampade vi iväg på våra cyklar för en LÅÅNG resa mot söderköping och den efterlängtade glassen. efter sjumil, strålande sol, motvind och ösregn är man ganska sliten. och inte ens tala om alla uppförsbackar som vi stötte på...
emilia kommer med flera bilder!
linis.


30 juli

ikväll kör vi på mys hemma hos lisen med alla brudar! vi sprang runt på ica i nästa 40 minuter och plockade i käk i korgarna för ikväll samt morgondagens utflyckt! vi slaggar hos lisen inatt och tidigt imorgon ska vi cykla till smulltronstället...7,2 MIL tur och retur.....

EMILIA LINA

30 juli



EMILIA LINA

30 juli


















Här är ett par bilder från vår fredag! Vi var hos Julia med mycket trevligt folk från lindö.

EMILIA LINA

29 juli

och det är fredag! är hos julia och om någon timma kommer brudarna hit och vi ska beställa maat. sedan börjar kvällen och det ramlar in folk! ha en bra kväll.
emilia och jag ska upp alv fem imorgon för loppis, mindre kul och rätt sleten då skulle jag tro..

linis.


29 juli





igår åt jag min supergoda hemmagjorda sallad, blev djurvakt åt min kusins två marsvin och hade löpträning med laget i kimstadskogarna då när regnet öste som allra mest ner. träningsverken sedan tisdags träningen va skapligt fin... avslutade kvällen med fina vänner i lisas soffa framför greveholm.
julia och jag drog till gymmet tidigt imorse. nu är jag hemma och ska baka bullar..
linis.

27 juli



Postat av:

vart har du köpt ditt halsband?:)

2011-07-27 @ 18:44:56

mitt halsband köpte jag när jag var i turkiet i våras!

27 juli

vi åt frukost ute i solen.


vi solade på dagen och sedan tog vi en promenad bort till halvars!


nu ska jag ta en promenad till ica och köpa ingridienser till en super god kyckling sallad!
linis

26 juli


trodde att vädret skulle vara bra idag och alfred&jag planerade att åka till mårn. med det blev helt ändrade planner.. nu inväntar jag löpträning med laget i kimstad skogarna och efter den ska jag till min alfred.
liniis.

25 juli

Igår när jag kom hem från Emilia efter mycket fruktsallad började jag och axel baka världens godaste kladdkaka ute i mörkret igårkväll! MUMS!
EMILIA

25 juli


HÄR ÄR EN LITEN DEL AV LÖRDAGENS BILDER HOS MIG!
EMILIA

25 juli

emilia och jag har svettats ut några kilo på gymmet idag. nu är jag helt slut!!! ska snart baka en kladdig kladdkaka har jag tänkt mig och ikväll ska pontus cia alfred och jag grilla!
linis

25 juli

provar mig på en mobil blogg! ikväll har vi lagat kycklingsallad samt fruktsallad och kollat på allt för många filmer...jag känner att jag snart somnar med kläderna på, godnatt på er,LINIS

24 juli

få bilder ur mobilen från igår. emilia kommer med fler.
hade en bra kväll, som inte slutade förens klockan tre..
nu ska jag, pigg som den lärka jag är, möta upp emilia på gymmet. fortsätter nog med en seg kväll framför tvn med min vänn!!
linis.

23 juli



åskan dundrade och elen gick igår. vi tände ljus och satt på jessikas altan halva natten kändes det somna. våga inte oss utanför dörren så alla somna kvar. vaknade och trodde att allt var som vanligt, men pendlarna gick inte och vi är "fast" här ute.
ikväll ska vi i alla fall är kul. vi tjejer har börjat fixa oss och ska snart tända grillen, och senare kommer fler.
ha en bra kvälll!!
LINA&EMILIA

22 juli



gårdagen spenderades först på jobbet och därefter hem till kusin vitamin för en bit taco, därefter åkte vi och tittade på veronica maggio när hon spelade i stan. Gud vad det var mycket folk!!! När vi kom hem myste vi till det med panacotta, utsökt.
Idag har jag även jobbat och nu är det äntligen helg! Snart ska jag ner till ica för att möta mina tjejer och inhandla ännu en tacomiddag, jag har saknat de alldeles för mycket!

EMILIA

22 juli


har målat hela dagen lång och nu tror jag äntligen vi i alla fall har målat klart!!
ikväll ska jag slappa i jessikas soffa. vi ska laga tacos och ha en fin fredagkväll!
linis.

22 juli





LINIS

21 juli

har knappt sovit ikapp de timmarna jag tappade sen flygresan hem då vi endast sov två timmar.. imorse blev jag vväckt vid nio för en heldag med jobb på hälsoteamet..har målat om två omklädningsrum och imorgon ska jag dit igen för ännu mer, puh!
köpte med mig en paus salllad till emilia som hon älskar, hi, och nu straxt ska vi in till stan för att kika på vernoica maggio!
på återseende. linis

PORTUGAL del2

söndag och alfred skulle köra sin livs första golfrunda..
kusini.
efter ett pass på gymmet och god frukost åkte vi ut till havs
och så blev det tisdag och vår sista dag. sista dag betyder att man ska göra allt en sista gång. vi solade och badade in i det sista innan vi åkte till stan för shopping, restaurang och drink!
LINIS

PORTUGAL del1

knäppte hur många bilder som hellst, ni får ta del utav de bästa! ;)


vi landade på hotellet runt fyra-fem och blev kvar på  hotellets restaurang första kvällen.
här låg vi och latade oss många timmar..
spelade fotboll...
och vips, så va fotbollen på en balkong...
på kvällen gjorde vi oss fina för en tur till gammla stan
dagen därpå gick alfred och jag ner till stranden för att ta oss ett dopp i atlanten
de blev även många promenader då det visade sig att det var en stor konsert i staden bredvid och alla taxisar var upptagna..
Cia och jag
fisken serverades i takpanna som uppskattades av de som åt!
eller köttet som man fick grilla själv på en uppvärmd "bräda"
tjurridning
den tredje dagen sken solen lika starkt som dagarna innan och himmlen var lika blå,
cia alfred pontus och jag åkte då in till en marknad tidigt på morgonen som inte uppskattades av killarna, då utbudet nästan bara va för tjejer..
Cia och jag var glada!!
jag och min älskling!
kortspel
det var lördag den 16 juli och det var alfreds och min ett-års-dag ♥
Pontus & Alfred
Cia & Erica
den andra hälfen av bilder kommmer!!

20 juli

är hemma efter en super bra vecka i fina portugal. har njutit utav solen varje dag, ätit och druckit gott, varit ute på båttur, marknader och alla slags möjliga olika shoppingområden, tränat på hotellets gym, men till den "största" höjdpunkten i alla fall om ni frågar alfred, så bodde vi grannar med spanska hells angels...som såg läskiga ut, både de med ben och de utan....
känns inte ett dugg bra att komma hem till sveriges sommar när knappt solen har lyst på jag vet inte hur länge..saknar mina vänner super mycket...
linis.

18 juli

Nu är det endast 3 veckor kvar av mitt sommarjobb...
Dock känns det ganska onödigt att vara ledig när vädret är som det varit idag, då kan jag istället tjäna in lite cash. Efter jobbet gick jag på ingelstad med mamma där jag köpte mig en hösttröja med tanke på att sommaren nu verkar vara över. Nu grillas det för fullt här hemma och därefter ska jag sova inför ännu en fullspäckad dag på jobbet!
EMILIA

16 juli

fotboll och gottigheter!
EMILIA

16 juli

Idag har vi spelat cup på Axels land hela dagen lång, med massvis av gubbar och andra lag. Vi vann! Det var jättekul och det får göras om igen tycker jag!
EMILIA

13 juli

Hej på er! Jag jobbar och står i som vanligt, det ska bli skönt att det snart är helg och få sova ut... Ikväll ska jag sitta bänkad framför tvn och se Sverige spela! Jag är lite smått avundsjuk på lina som nu är på sin andra utomlandsresa under detta sommarlov, jag vill också.. inte bara jobba! :(
EMILIA

12 juli

tjenixen!
idag har det fixats och packats hela dagen lång! imorgon åker vi ner till portugal för en vecka med sol och bad. helt underbart om ni frågar mig! ikväll har familjen kollat på allsång och ätit jordgubbar med glass och nu ska jag och alfred gå och lägga oss, om ett tag. imorgon får flyget kl 12.00
linis.

12 juli

thihi, vad gammalt. jag & lisen
hade det jätte mysigt på landet. tyvärr inte så bra väder..ända gången solen stekte var den timman då alfred och jag var ute och sprang, typiskt! när vi kommit till norrköping tog jag mig nästan direkt till gymmet! nu ikväll har jag gått en promenad med lisen och så har vi kollat på johan falk! snart-godnatti.
linis

11 juli

Nu är jag hemma från jobbet, trött och sliten. Nu väntas grillat och min säng. Han inte varit såhär trött på länge!
EMILIA

11 juli

Här är bilder från gårdagen då vi firade min syster som äntligen blivit tonåring! Grattis i efterskott Mathilda! Efter kalaset åkte jag och axel hem till han, och tillbringade timmar i hans jacuzzi.

EMILIA

10 juli

känner igentligen inte att datan är alls nödvändig för tillfället, kan göra allt på min telefon, allt förutom att blogga..har inte förståt mej på det än!
ikväll har jag träffat jessika och julia, lördagsmysigt. kom precis hem. imorgon ska jag ut till alfreds land och stannar över natten,mysit! hoppas jag fått igång bloggen på mobilen då.
godnatt, liniis

9 juli

igår var vi tillsammans med massa andra människor på munken in the park! missade dock alla artiser, men vi hade trevligt endå!!

9 juli


JAG HAR BLIVIT MED IPHONE4.
har även nytt telefonnuummeer!
linis

9 juli

min flickvän är fin <3

7 juli

HÄR FÅR NI NJUTA UTAV FLER TURKIETBILDER SOM TOGS UTAV ALFREDS FAR!
LINISS

7 juli

begravningen tog hela förmiddagen..på eftermiddagen strosade jag runt på stan med emmisen och fynda några fina plagg. kom hem till min älskling, vi har lagat taccos och softat. om ett tag börjar ondskan som vi har tänkt att se!
på återseende
linis.

7 juli

Idag har vi spenderat dagen i Lidköpings storstad, vilket gick fort! Det är ett ganska litet köpcentrum men endå mysigt, lite som Söderköping. Förrutom stora lass glass fick jag med mig ett par converse från Stadium för ynka 349:- , ett kap om ni frågar mig. Nu är grillen igång för sista kvällen, imorgon åker vi hem till Norrköping igen!
EMILIA

7 juli

EMILIA

7 juli

Här är 3 bilder från gårdagen då vi var andra och sista dagen på Skara.
EMILIA

6 juli


6 juli

om ett tag kommer tjejerna, de som är hemma vill säga! vi ska kolla på damfotboll, sverige-usa.
imorgon väntas begravning och en uppstigning på 07.00, måste hinna med att springa innan!
liinis

5 juli

jag & julia i väntan på en spännande dag på skara!
En överlycklig Alice inne på Skara sommarland
HÄR ÄR VÅR DAG I BILDER FRÅN SKARA SOMMARLAND!
EMILIA

5 juli

har precis varit ute på en lång springrunda i kimstadskogarna.
saknar mina vänner som jag snart inte träffat på över två veckor, buhu :(
LINIS

4 juli

Nu har jag ätit god mat och promenerat längs Vättern med Julia. Nu är det godnatt, för imorgon blir det en tung dag på Skara Sommarland.
EMILIA

4 juli

idag har dagen rullat på. har varit målare hemma hos mormor, gymmat tillsammans med min mamma samt ätit på paus och varit hos sjukgymnasten samt ettt besök på ingelstad!!!
nu sitter jag i soffan tillsammans med min älskling och kollar på tv.
liniss.

4 juli

Julias lillasyster & jag.
Nu har jag landat i Skara där jag ska spendera de närmaste dagarna. Helgen har jag tillbringat på Axels land, och haft det supermysigt. Vi har åkt skoter, båt, badat, solat och ätit en massa gottigheter.
Men Skara är jag i nu somsagt, med min underbara familj och julias, två galna Svenssonfamiljer! Imorgon ska vi på en tur förbi Skara sommarland.
EMILIA

3 juli

somnade med kläderna på igår i soffan och vaknade upp tolv timmar senare. känner mig lite mer utvilad nu än dagen innan då sömnen inte blev mer än någon timme..
har varit på kalas under dagen och tänkte ta mig en promenad, men vädret lockar inte precis..
liniis

2 juli

pigga och glada på flygplanet mot turkiet
härligt svenskt bruna, första dagen
vi hade inte mer än 5 minuter gång till stranden
dag två promenerade vi till en annan strand
på kvällen traska vi runt på den stora basaren och fick med oss flera påsar var, allihoppa.
gruppfoto på en fin restaurng
dag tre var vi på europas största vattenland, vilket var en upplevelse. promenerade längs strand promenaden med min älskling innan vi skulle fixa oss för kvällen
den fjärde dagen bestämde vi oss för att snorkla
på kvällen åt vi på en restaurang precis vid stranden
dag nummer fem åkte vi häst och vagn upp till en gammal stad
kvällen avslutades på en indisk restaurang
sista dagen innan hemresa låg vi i solen hela dagen lång
och framåt kvällen åt vi vår sista måltid på strandpromenaden
kollade på den enormt fina solnedgången

MIDSOMMARAFTON

här kommer de sena bilderna från midsommarafton som vi först spenderade hos felicia och sedan i lindöö.
liniss.

2 juli


jag är käääääär
kom hem för lite mindre än en timma sedan. har haft en helt underbar vecka i turkiet med familjen veltman. har haft perfekt väder hela veckan och allt har gått prima förutom lite små matförgiftningar...känns skönt att vara hemma, för att vila upp sig i en vecka innan vi sätter oss på planet igen.
liniss