28 februari

image description
Ungefär såhär har hela min eftermiddag sett ut. Har på fredag ett psykologiprov på sisodär 70 sidor som ska bankas in i hjärnan. Skulle dragit på träning idag men kroppen och huvet ville något annat, trist. Nu ska jag sova långe för imorgon har jag en liten sovmorgon!!
EMILIA

28 februari

Millis igår när vi tog oss en eftermiddagslunch!
EMILIA

26 februari

tre från dagens match.
fick ett underbart väder att spela vår första träningsmatch i!

25 februari

Nu har det käkats färdigt och nu ska jag fixa mig lite granna för att sedan sätta mig på bussen in till staden.
EMILIA

25 februari

// NEW IN! // Vero Moda - 259 kronor

Denna skönhet hitade jag hängades och väntade på mig igår, hur snyggt som helst till ett par shorts i sommar!

EMILIA

25 februari

Nu är jag hemkommen från Maxi. Det blev en runda även idag med familjen. Ikväll lutar det åt att det blir bio med mina stackars tjejer och jag som ännu inte fyllt 18, det suger faktiskt.. Snart väntar lite plankstek som är så gott. Förövrigt åt jag upp en hel sex små rätter igår när det käkades kinamat. hihi nästan så man blir lite rädd för vart allt tar vägen egentligen.
EMILIA

25 februari

nu är jag redo för 50-års kalas hos veltman!
linis,

24 februari

igår åkte vi skridskor och drack varm choklad på förmiddagen. vi åkte även in till stan för att klippa mitt hår och en kik på stan. på kvällen såg vi "en gång i Phuket" på bio!
linis.

24 februari

Nu drar jag mig mot Maxi. Ikväll blir det kinaresturang för min del!
EMILIA

24 februari



Har förresten glömt visa er min nya bikini som jag fick från mor i alla hjärtans dag present. Funderar nu på om jag kanske borde ta och klicka hem några till. H&M har riktigt snygga bikinisar måste jag säga, precis som denna som är från H&M

24 februari

image description
image description
Igår var jag och Emilia i Söderköping där vi träffade på våra fina killar från klassen! Ni är bäst! Idag ska jag till Maxi för lite mathandlande med Pappsen. Jag gjorde en smart deal med han. Om jag hjälper han att hitta lite snygga kläder skulle jag som belöning få en tröja som tack. En bra deal om ni frågar mig.
EMILIA

23 februari



Nyduschad och ska snart äta för att sedan fara vidare in till stan. Till Emilia närmare bestämt. Ikväll åker vi till Söderköping för lite trevligheter!

EMILIA

23 februari


EMILIA

22 februari

grattis finis.♥

22 februari

Ett litet kollage jag hittade på min morbrors blogg på syster från igår. checka hans blogg! http://dauven.se/blogg/

EMILIA

21 februari

Nu har jag kommit hem från träningen inne i stan. Övningskörde både dit och hem. Jag blir så deprimerad på att fylla i december så ni kan inte ana. Kände dessutom att min chokladboll skulle gjort sig bättre i någon annans mage innan denna träning. Nu börjar fettisdagen lida mot sitt slut och jag ska nu mysa ner mig i sängen och titta på en film.
EMILIA

21 februari

har under eftermiddagen varit ute på en lång promenad med jessika. nu har jag precis ätit mellis och om bara någon timma ska jag in till stan för träningsmatch mot juniorerna, ska blir roligt!
linis

21 februari

Snyggissyster!
EMILIA

21 februari

Idag har jag tillbringat min dag på stan då syster har fått tagit kort hos vår morbror som är fotograf. Temat var modell för en dag och jag tror hon hade riktigt roligt. Bilder kommer senare på busungen!
Jag har även införskaffat mig ett par nya fotbollskor, det var på tiden måste jag säga.
EMILIA

21 februari

image descriptionimage description
PÅ PLÅTNING!
EMILIA

19 februari

Hej och välkommen till denna matblogg, eller?
Hanna och jag var så uttråkade att vi erbjöd familjen att laga lite trerätters. Efterrätten ville tyvärr inte stanna på bild.. Nu ska vi strax se starten på BigBrother som nu börjat igen. Ha en mysig kväll!
EMILIA

18 februari

EMILIA

18 februari


Dagens matintag. Bara älskar helger då det bara är att proppa i sig hur mycket som helst! Lite varm smörgåstårta så är dagens mat fullbordad! Mina tjejer diskuterar hur ensamna vi är på en lördag och att vi alla borde vara 18..
EMILIA

18 februari

Kom precis fram till Emilia. Nu ska vi strax gå till affären och ikväll bjuds det på varm smörgåstårta och lite Melodifestivalen!
EMILIA

18 februari

har tränat såhär på morgonkvisten. ikväll ska jag in till emilia för lördagsmys med henne och jessika!
linaa,

18 februari

lunch på coffehouse med emilia&jessika!
bubbel på grand...
och mat på bishop.
hade en underbar dag igår. avslutade praktiken och det kändes tråkigt...mötte upp emilia och jessika för lunch och på kvällen bubblade jag och min älskling på grand och det var verkligen supermysigt! något jag rekomenderar starkt!
linis

17 februari

Instagram: emiliabrostrom

17 februari

Idag var sista dagen på praktiken och jag måste erkänna att jag faktiskt kommer sakna de små liven. Jag slutade vid tolv och har sedan dess endast myst och skämt bort mig själv. Vilket betyder att jag legat i skummande bad med ljus! Nu ska jag snart sätta igång med lite taco och fortsätta ligga lugn resten av dagen!
EMILIA

16 februari

image descriptionimage description
idag efter praktiken tog jag en svängen med mannen min som nyss tagit körkort!!
nu har vi precis sätt biggest looser och sängen väntar. imorgon ringer klockan tidigt och sista praktikdagen väntar. följt med lunch med brudarna och bubbel och mat på grand med alfred!
lina.

16 februari


Lilla jag för ett år sedan.

Idag har jag först haft lite psykologi på Eber och därefter hämtade mamma upp mig för att dela ut lite CVn ute på maxiområdet. Därefter åkte jag till praktiken. Nu har jag precis tittat klart på Biggest looser Sverige. Imorgon är det sista dagen på praktiken, ganska skönt men ändå lite trist. Nu står klockan på 05.00, yes!
EMILIA

14 februari

Hanna kom till mig på eftermiddagen för att göra mig sällskap på alla hjärtans dag! Vi har lagat oss god mat, misslyckad efterrätt samt förbränt lite kalorier på genom att skaka lite rumpa till playstation. Nu ska vi lägga oss och se på några Sex and the city avsnitt!
EMILIA

14 februari

sånna fina hjätan blev vi bjuda på!
träningen blev inställd och nu sitter jag och väntar på mitt hjärta.
linis,

14 februari

image descriptionimage description
Visst kan alla hjärtans dag vara lite gullig om man har någon gullig och fin grabb som ger än något litet fint och säger jag älskar dig. Men i i själva verket måste det ju vara dagen då vi singlar ska känna oss helt felskapta och få oss ännu sämre självförtroende och känna oss ännu mer ensamma än vad vi redan gör! Här är iaf mitt kort som jag gjorde till mig själv på praktiken idag.

EMILIA  

14 februari

min dag kunde inte ha börjat bättre. om en halvtimme sticker jag till praktiken, fotbollsträning och sen till min älskade.
linis

13 februari

EMILIA

13 februari


Måndag och livet rullar på som vanligt igen. Barnen på dagiset leker hejvilt med mig som om jag vore en liten docka! haha. Nu är jag hemma, funderar på vad jag ska göra med resten av dagen? Antagligen kommer den sluta i soffan och framför datan som alla andra dagar! Men det behövs!!! Jag är i ett sånt stort behov av lov nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ett lov med bara slappardagar.
EMILIA

12 februari

Gulliga tjejer! Idag har jag varit på badhuset med familjen. Det händer ju inte allt för ofta att man faktiskt hittar på något längre med sin familj! Nu tittar jag på den nya tvserien Kontoret, helt okej faktisk men saknar Solsidan himla mycket!
EMILIA

12 februari

image description
Kom på att jag glömt visa er min nya snygga klocka, från Ur & Penn! Tycker att den är så fräsch till en festklänning! 250 riksdaler gav jag dessutom för den då den tidigare kostat 698, kap om ni frågar mig!
EMILIA

12 februari

fina du.
hade en kanonkväll igår!!!
linnis

11 februari

hihih,

11 februari

Hade det supertrevligt igår hos Jessika där vi firade henne och Rebecca i efterskott! Det bjöds på utsökt mat och efterrrätt och till sist världens bästa sällskap. Mina tjejer är så fina, allihop av dom. Vad skulle jag göra utan dom? Nu är jag i varje fall i full gång med städningen och ikväll kommer en annan fin vän till mig för att titta på Melodifestivalen medan alla andra av mina 18-åringar drar på utgång...
EMILIA

10 februari

nu sticker vi till jessika för 18 års firande av henne och rebecca!

8 februari

Idag har har jag varit en sväng på Maxi med mamma och handlat mat. Slängde i mig ett par iprener så det gick prima. Imorgon ska jag till praktiken igen och slutar halv sex, lite segt men det funkar. För övrigt har jag dessutom varit på möte med laget. Det kommer nog bli bra sen i vår när matcherna kommer igång, men jäklar vilka höga krav de har på oss men det är nog bara bra!
EMILIA

8 februari

började min dag med ett spinningpass, svetten rann kan jag lova. måste dock erkänna att jag inte har duschat..hade fullt upp på praktiken och efter några timmar insåg jag att det inte var någon idée att hoppa in i duschen eftersom jag om några timmar ska iväg på ett jobbigt fotbollspass.
jag älskar att testa på massa nya pass som jag numera jag varje dag, tycker alla är väldigt bra men kan rekomendera spinning starkt. efter 60 minuter spinning är man klippt slut och har gjort sin träning för dagen!
linis.

8 februari

linis,

7 febuari

//Klocka, Ur & Penn //

Ligger framför tvn och har bestämmt mig för att stanna hemma imorgon med. Huvudet dunkar så fort jag ställer mig upp, därmed blev det ingen träning för mig idag. För tillfället ser jag på Top Modell Sverige, ganska bra är det måste jag säga!
EMILIA

7 februari

Hemma ligger jag och är lite sjuker. Huvet dunkar och känner mig som sagt lite halvt hänging så stannade hemma från praktiken idag. Har inte gjort så mycket utan har mest legat och myst med mamma som är ledig. Har förresten glömt visa er mina nya snygga skor som dock är lite granna skitiga på bilden. Från Eurosko är de och var nedsänkta till 769 kroror. Tycker om de så mycket med tanke på att de är i princip de första "högklackade" skor jag lyckats gå i, wihuu! Nu ska jag slänga på ett avsnitt av sex and the city och endast njuta av att kockan bara är två.
EMILIA

7 februari

igår vaknade jag ont med huvudvärk och halsont så blev ingen praktik. idag mår jag snäppet bättre, börjar inte förens halv tre så har hela förmiddagen på mig att kurera mig. måste dock avstå från fotbollsträningen ikväll...
är förövrigt helt fast i zlatans ljudbok..
linis.

6 februari

skinnbyxor- Ginatricot, Skjorta- Bikbok, tröja- Ginatricot.

Ännu en dag på min praktik och barnen är så trevliga så trotts lite skrik och bråk om dagarna. Känner mig lite hängig, tror att ungarna har smittat ner mig lite granna, så överväger om jag kanske ska stanna hemma imorgon för att krya till mig.
EMILIA

6 februari

Tycker det är så himla fint med citat och liknande fina texter, passar in så bra endel i mitt liv. Förövrigt är ju vår resa till Magaluf med tjejerna bokad nu och jag är mer än glad!

EMILIA

6 februari

nu är resan bokad! i slutet av sommaren har vi bokat en resa till spanien, mallorca, magaluf. vi är 11 tjejer som ska åka iväg och det kommer bli hur bra som hellst!!!!

5 februari

Vill ha sommar nu nu nu! Sommerfeelings!
EMILIA

5 februari

stickad tröja HM, Pälsväst HM

EMILIA

3 februari


HELG! Det är precis var jag behöver. Då jag ska hinna med att träffa tjejerna, spela cup i Mässhallarna, bestämma sig för en solig plats att åka till i sommar med tjejerna, skicka iväg lite cv samt slappa en hel del.
Jag ska först och främst hoppa i min onepiece och sätta på Biggest looser i väntan på att fredagstacosen ska bli färdig innan jag åker för att träffa tjejerna!!!

EMILIA

2 februari

dagarna rullar på och jag är hur nöjd som hellst med min praktik plats, saknar inte skolan det minsta för tillfället!! har haft psykologi nu på eftermiddagen och en när man är seg en fredagslektion efter att ha satt klockan på 05.30 för praktik blir man verkligen uppiggad av ett mvg!
ikväll ska jag finally träffa mina fina tjejer, förmodligen kan vi ikväll besluta oss om vart vi ska resa i sommar och om någon vecka även boka, längtar verkligen!!!
LINIS

1 februari


Arbetar och står i på min praktik så är ju så förskräckligt trött när jag sedan kommer hem! Nu har jag en liten rast och passade då på att åka hem och säga hej till er! För er som undrar så prektiserar jag på en förskola här ute i Skärblacka. Nu ska jag tillbaka och längtar redan hem till sängen för att sedan få titta på många sex and the city program som jag blovit så totalt förälkad i.
EMILIA