31 maj

Dessa finisar kom Axels pappa hem med till mig efter att han varit i USA!

Underbart väder vi haft idag! Idag var en väldigt seg dag med sega lektioner. Efter skolan kom jag hem och har endast njutit av vila fram till fotbollsträning, då vi såg lina med fotbollsdojjan på efter 10 månader! Nu ska jag ta mig en macka. skriva ut min praktikuppsats och titta på BB. Imorgon är det som alla vet gymnasieslaget, och jag är mer än peppad!

EMILIA

31 maj

kan ni tänka er. idag kan vara en utav de bästa dagarna för mig på väldigt länge. den långa tisdagen har kännts som en underbar fredag. idag mina vänner var första gången på 42 veckor som jag snörade på mig mina fotbolls skor och var med på fotbollsträning! kan ni förstå hur underbart. 42 veckor känns kanske inte så länge för er, men det motsvarar hela skolgången sen förra sommarlovet plus lite längre till! är jag lika lycklig som ett barn på julafton. nuu ska alfred och jag duscha och imorgon är det gymnasieslaget + långhelg. kan inte bli bättre!
linis.

30 maj

helgen har bara sprungit iväg och nu är det måndag igen. hade en skön skoldag och efter tog emilia och jag en tripp till gymmet! när killarna hade träning sprang vi även hela fem varv runt himpa. nu ska alfred och jag ta det lugnt resten av kvällen och njuta utav våran kommande sovmorgon!!
linis.

30 maj

trött kille?
Lina och jag drog efter skolan till SATS och gymmade drygt en och en halv timma. Därefter tog vi en springrunda på 7.5 km på himpavarvet. Nu är jag hos Axel och vi ska nu hoppa in i en dusch. Därefter ett program av BB.
EMILIA

29 maj

Jag glömde en liten detalj från gårdagen. Kan inte röra ryggen! Pappa ville att vi skulle till akuten, men det lockar inte mig speciellt mycket. Ingen är klantigare än jag..haha
EMILIA

29 maj

Axels mamma är snäll hon, titt vad jag fick igår!

Igår var jag hos olwan, hade jättekul med Jättetrevligt folk. Trotts att kameran var med fanns inte en tanke på att knäppa några kort, dåligt emilia! Evelina höll mitt sällskap under kvällen, och därefter sov min älskade hos mig. Idag är det match, goooo blacka!

28 maj

Min absolut finaste kille! haha.

Axel och jag vaknade kl 12! Vi har hunnit med glassätning på halvars samt en tripp på stan. Nu ska axel ut och grilla, och jag ska ta och börja sminka mig inför kvällen som blir hos Olwan.
EMILIA

27 maj


Nu har vi tittat på grabbarnas match, och nu har jag och axel precis ätit. Strax ska vi vidare mot tobias och lisa och en massa godis!!!
EMILIA

27 maj

tänkte liksom emilia inleda min helg som en fotbollsfru. resten av helgen har jag planerat in att slö mer eller mindre, umgås med alfred! ska även jobba några timmar på fotbollsskolan under lör-sön!
liniss.

27 maj

Slutade idag klockan 9! Därefter åkte Lina och jag till gymmet och körde ett hårt pass. Därefter fick vi tillbringa tid med lisa på stan! Nu har jag varit hemma i ett par timmar och ska nu tillbara mot stan, titta på min killes match tillsammans med min godispåse, och en tiggande lina som redan ätit upp sitt godis!
EMILIA

26 maj

alfred och jag tog en runda på stan efter skolan. en paus sallad slank ner i magen innan vi var klara också! han har träning för tillfället och jag har lovat att ha maten klar när han kommer tillbaks..på återseende!
linis.

26 maj

Här har vi lite utav köpen idag! Nu är det bara sommaren som fattas!
EMILIA

26 maj

Jag må faktist säga att det är tråkigt att blogga när man har så roligt hela dagarna, hinner lixom inte med!
Idag hade jag och Axel sovmorgon, gick i skolan 10-12. Avslutade skolan med idrott... 3 km på tid! Därefter mötte jag upp mammi på stan, handlade skolavslutningsplagg och andra välbehövliga grejer. Trodde vi skulle vara själva på staden, sedan upptäckte jag att det var marknadsafton på stan. Om ni är nyfikna kommer delar av köpen in ikväll!
EMILIA

25 maj


min älskling
dagen har rullat på och efter skolan gymmade vi! va hemma tidigt och har inte gjort mer än att räkna några matte tal. har bokat körskolekurs med lisen och emma så snart får även jag sätta mej framför ratten.
nu ska jag somna till bigbrother.
linis.

24 maj

nu är veckans värsta dagar över och den kommande veckan ser lugn ut. slutar redan vid halv tio på fredag och på torsdag har vi endast en lektion!!!
emilia och jag sprang några varv runt himpa efter skolan och plugga några tal matte.
linis.

22 maj

Vinst med 6-0, och vi håller fortfarande serieledningen. härligt tjejer!
EMILIA

22 maj

EMILIA LINA

22 maj

Denna har jag kanske visat er förut, men här är tavlan Axel fick utav mig då vi fotades utav min morbor.
EMILIA

22 maj

Igår var dagen fullspäckad. Jag hann med två kalas samt en trevlig kväll hos Viktor, med grillning och glada vänner! Som därefter hos Axel som jag tycker så mycket om. Åt en utomhusfrukost ute i solen. Nu väntar match för min del.
EMILIA

22 maj

hade en super bra kväll hos viktor igår!
idag har alfred och jag legat i solen i några timmar och haft en bra söndag! om ett tag ska jag möta upp emilia för plugg i folkparken.
liniss.

21 maj

har gått på stan med julia och gymmat idag. vädret ser ut att hålla i sig hela dagen och ikväll ska vi till viktor och grilla. ha en fin lördag!
linis.

21 maj

mysigfredagskväll i folkparken som jag avslutade med mina pojk.
linis,

20 maj

veckorna springer iväg och jag kan knappt förstå att det redan är helg. idag har klassen varit på gymmet i några timmar och kört afrodans+styrkepass, kanon kul! har även varit hos frisören, klippt gräset och städat! om 90 minuter ska jag och tjejerna ta med oss våra taccos ingridienser och sätta oss i folkparken för tjejmys resten av fredagen!!
linis,

20 maj

Igår spelade vi match mot dagsberg. Målen rullade in och 14-0 i vinst. Vilket leder till serieledning för oss! Gött!
EMILIA

19 maj

mot skolan, nya kunskaper.. bullshit.

haha naevars,idag är en kort skoldag och i eftermiddag är det match mot Dagsberg!
EMILIA

18 maj

idag har fotbollslaget kastat ved i några timmar, blev som ett träningspass och imorgon hoppas vi på träningsverk... min halsont släpper aldrig och det känns som jag alltid har förhinder för träning..nu tänkte jag sova och imorgon ska emilia och jag köra ett riktigt långt pass på gymmet !!!

18 maj

klockan är åtta och jag ska snart dra mig mot skolan. igår va alfred och jag ute och sprang i det blåsiga vädret. idag ska laget upp till gibraltar och stapla ved....
linis.

16 maj


15 maj

Imorse vaknade Stefan, Pelle, Johan, Emilia Evelina och Emma upp i mitt rum klockan åtta efter en rolig kväll igår! Vi tog det lugnt på morgonen och lite senare gick Emilia och jag ut och sprang. Därefter belönade vi oss med en picknik i Folkparken med baguetter med kyckling och philadelphia, mums. nu sover jag hos Axel!
EMILIA

15 maj

Här kommer några bilder från mig från minneskonserten igår!
EMILIA

15 maj

satan i gatan vad trött jag är! hela morgonen tog vi det lungt och nu på eftermiddagen har jag gymmad, JOBBIGT! är hos alfred  nu som snart borde komma från ifk. fint med måndag imorgon....
linis.

15 maj

hade en helt perfekt lördag med massa fina människor, minneskonsert + grillparty!
kommer mer bilder från emilias kamera senare.
linis.

13 maj

Idag har vi varit på Busfabriken med klassen, superkul! Vi kom även därifrån utan skador trotts att det är fredag den 13 idag. Vi kom hem och åt Emilia och jag en massvis med pizza och nu har Lina kommit tillbaks och vi har laddat på med frukt och mys! Imorgon är det reagge festival och vi längtar!
EMILIA

13 maj

idag har vi varit på studeibesök på busfabriken med klassen. super roligt att springa runt som ett litet barn i alla möjliga banor och studsmattor! efter det gick emilia emilia och jag några timmar på maxi. och ikväll ska vi tre bara ta det lungt och tagga för morgondagen!!
linis.

12 maj

idag har jag, orienterat i jursla, spenderat några timmar hos min älskling, sprungit några kilometer med emilia och ätit taccos. nu är min kropp helt slut efter många pass denna vecka. har för övrigt inte sovit ensam på en och en halv vecka och känns tomt att få somna ensam utan min alfred inatt..
LINIS.

12 maj


Skoldag som var helt okej. Började med att säga farväl till min gravida mentor och därefter orientering ute i Jursla, som gick helt ok. Därefter åkte jag hem till Axel och var där i ett par timmar, sov på studsmattan i det fina vädret. Nu kom jag precis hem och ska strax iväg på fotbollsträning!

EMILIA

11 maj

Bild från igår då vi spelade match mot Åby, 1-1.
Idag var även en varm dag, vilket slutade med glass och stek ute i solen. Datakunskapsprov som gick bajs. Och NT som intervjuade oss i dagens fråga. Åkte med pappa hem och har inte gjort ett endaste piss, städat garderoben och haft ont i huvudet. Utöver det har vi orientering imorgon i Åbyskogarna vilket jag inte njuter utav... Ska ta mig en kvällsmacka och därefter ringa till min kille som jag tillbringat 15 månader tillsammans med idag!
EMILIA

11 maj

gammalt.
internetprov i skolan. kom till alfred och vi sprang några kilometer i himpaspåret! redan torsdag imorgon och då har vi orienteringstävling i jursla..
linis.

10 maj

tjejerna spelade matchen oavgjort, 1-1! emilia och jag sprang fram och tillbaka vilket motsvarar 8 km. nu är vi döda i hela kroppen, godnatttt!
linis.

10 maj

idag åt vi isglass i det underbara vädret och fjäskade till oss utomhuslektioner. har jag precis klippt gräset och nu ska emilia och jag springa upp till kimstad och kolla på lagets fotbollsmatch!
linis.

10 maj

kom precis hem efter en varm skoldag med lektioner utomhus. Hade orientering sista lektionen, sedan hämtade pappa upp mig och jag passade på att lyxa till det med lite köttfärssås och spagetti! Nu ska jag köra match mot Åby! HEJDÅ!
EMILIA

10 maj

solen skiner och nu sticker jag till skolan..
linis.

8 maj

hade en bra lördagskväll, då vi börja hos emilia-markus-lokalfest-mc-alfred! fint
linis

7 maj

Igår sov jag hos Axel. Vi tittade på underbara Twilight och käkade god mat.
Idag vaknade vi tidigt, och jag åkte på SATS träning. Nu är jag hemma och ska packa lite nya saker och sedan ska jag in till staden igen. Hem till Emilia och fixa oss och käka god mat, och därefter på fest.
EMILIA

7 maj

skepp å hoj!
igår efter en kort skoldag traskade vi runt på stan. åkte sedan hem med min pojke. vi kollade på fotboll som min bror spelade och vann, åt kladdig kladdkaka och myste!
nu ska vi in till stan, hälsa på min nyopererade mormor och träna!
linis.

5 maj

Idag testade emilia och jag på bodypump, vilket var ett styrkepass som tränade hela kroppen, kul!! vi lagade pankakor och latade oss i några timmar innan jag tog spårvagnen till alfred. för tillfället tränar han och jag ska skriva på min uppsats!
linis.

4 maj


4 maj

slutade redan klockan tolv och då åkte vi fyra ner till stan och satt oss på fräcka fröken i över 2 och en halv timma men sallad och plugg. Tog bussen hem och nu är vi två hos emilia. kollar big brother, skriver på vårt arbete och äter..
lina&emilia.

3 maj

kändes som en sen novemberdag när vi gick ifrån skolan i det ösregn/snöande vädret..väl på gymmet körde emilia och jag i över två timmar!! kom precis till alfred och ikväll väntar tydligen fotboll,
LINIS

3 maj

hej och hå!
skönt med sovmorgon. måste lägga på ett kol och hinna till skolan. det regnar och är kallt, bru. därför avslutar vi förmodligen dagen lite ännu tråkigare, ett pass på gymmet!
LINIS

3 maj

Nu är jag redo för skolan! Vill först dela med mig utav mitt stora misstag imorse. Då jag gick upp klockan sex och var redo för att gå till bussen klockan sju, då jag kom på att jag börjar klockan 10! Konstigt nog har jag börjat denna tid på tisdagar i en evighet, men jag lyckas med det mesta...
EMILIA

2 maj

Jag strosar runt i min älskade onepiece, efter att ha gymmat ett jobbigt tvåtimmarsträning på SATS med lina emilia och lisa. Idag var en skön dag i skolan, kärleksdagen! Som bestod utav sex och samlag med Fråga Olle, som kom till skolan och gästade oss. Dessutom såg vi bland det roligaste jag sett inom teater, "Ung utan pung" med en jätterolig föreställning! Nu ska jag inte röra mig många metrar till idag, känns som om jag har en kropp som en gammal tant.
EMILIA

1 maj

Idag har alfred och jag...sprungit fem kilometer, kollat på united-arsenal samt mitt egna lag som vann seriepremiären med hela 6-0 !!! nu ska vi lägga oss till bädd och sova. godnatt.
linis

1 maj

Bild från turkiet.

Nu väntas seriepremiär på IP. Nervös och riktigt taggad på samma gång!
EMILIA

1 maj

Igår var det valborg, som tillbringades med Axel. Vi myste och hade det allmänt skönt. Bakade blåbärspaj som var jätttegod!
Jag tycker valborg är överskattat! haha
EMILIA

1 maj

lördag, valborg, 30 april
vi åt frukost ute i solen.
och bättrade sedan på brännan.. ;)
tog en springarunda med julia innan det bar mot lisen för grillning, musik, spel osv för resten av kvällen!