30 juni

 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig framför tvn och sätta på en bra film! så får det bli!!
 
EMILIA

30 juni

Tjenixen allihopa! Idag har jag inte gjort speciellt mycket måste jag säga. Började dagen med att åka in till Ingelstad med la famillia. Därefter har jag enast tagit mig en riktig lång PW på två timmar och tjugo minuter! Nu har jag precis käkat och ska dega ner mig i soffan nu!
 
EMILIA

30 juni

Helg och gud vad skönt!!!!! Igår invigde jag helgen med en mils löpning samt taco och tjejkväll! En riktigt bra fredag. 
 
 
EMILIA

27 juni

 
Här har ni några bilder från senaste veckan! Jag har käkat på halvars, varit med mina fina vänner på stan och jobbat en hel del! Idag träffade jag dessutom Hanna ett tag då vi tog oss en liten PW tillsammans! Även imorgon ställs kl. på halv sex liksom imorse, då blir det en morgonpromenad innan jobbet!! BYE

EMILIA

27 juni

tjenixen läsare! 
Det blir lite svårt för mig att hinna med bloggen nu när jag jobbar. Allt är så stressigt och man är så otroligt trött efter jobbet och så ska man samtidigt hinna med att röra på sin feta kropp. Jag lever i varje fall och ska snart lägga upp lite bilder från min senaste vecka!
 
EMILIA

23 juni

Vår midsommar i fåtal bilder! 
Igår spenderade vi vår midsommar ute i S:t Annas skärgård. Där dansade vi, grillade, spelade kubb, tältade och hade det allmänt roligt med massvis av folk. Dessvärre följde inte vår kamera med oss under kvällens gång, så det får räcka med dessa bilder. Idag är jag lite sliten och trött så nu ska jag dra mig bort mot lina där det blir julkalender-race. Det låter som en bra idé!
 
EMILIA

20 juni

Idag har jag och alfred fart runt. Vi har ätit glass på smulltronstället, strosat runt på 'hageby centrum' och varit och badat i lillsjön. Både Alfred och jag valde självklart en utav de större glassarna vilket resultera i att vi båda lämna halva glassen var.. Nu på kvällen har jag spelat fotbollsmatch och vunnit med 10-1. 
Imorgon väntar ett härligt 10 timmars jobbpass, 10-20..inte nog med det så är det en av de störstsäljande dagarna på Mc donalds under året, kommer vara mer död en levande imorgon kväll.
Godnatt, liniis.

19 juni

Jag jobbar för fullt på jobbet och det går framåt! Skönt att börja med en kortvecka! Förövrigt blev min match inställd idag vilket resulterade till att jag skulle försöka mig på att dra mig ut på en löprunda. Att jag inte tränat så flitigt som jag tidigare gjort har sat sina spår kan jag helt och hållet säga, tråkigt.. Nu ska jag sätta på sällskapsresan och småskratta lite till familjen storch, ja så får det bli!
 
EMILIA

19 juni


Sitter i min ensamhet och käkar frulle. Ska strax dra mig mot jobbet, wish me good luck!

EMILIA

18 juni




Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på bästa Harry Potter! Nattinatti!
EMILIA

18 juni



Första dagen på jobbet avklarat! Mina ben är helst slut och min halv värker som in i sjutton! På jobbet har jag idag plockat samt packat in allt ifrån rullstolar till lådsashände för små bebisar. Usch ibland blir man lite ledsen när man ser de små händerna. Ikväll blir det tidigt med tanke på arbete imorgon med. 

EMILIA

16 juni


Nu ska jag dra mig vidare för lite 40-årsfest där jag ikväll ska servera och blanda drinkar! Seee u! 

EMILIA

16 juni



Igår var det skolavslutning och konstigt nog känns det inte som sommarlov! Det blev både grillat och fotboll för min del. Tråkigt nog blev det ingen vinst men det hade jag inte heller räknat med.

EMILIA 

16 juni

den senaste veckan har jag..


firat alfreds mammas 50 års fest 

ätit jordgubbar nästan varje dag

festat med mina vänner

IOCH slutat tvåan, nu har jag sommarlov!

sommarlovet började dock med 8 timmars jobb på Mc. på kvällen firade vi in lovet hos lisa med grillat och fotboll. jobbet fortsätter hela helgen innan jag har några dagar ledigt, och så kommer det nog vara hela sommarn..men det glädjer mig ändå, ingen skola och inget plugg!!!

Linaa,

14 juni

Tiden går så fort och imorgon är det redan skolavslutning. Igår var jag och mina tjejer ute. Vi var först bjudna på ett litet poolparty och därefter drog vi vidare ut till Hugos. Kvällen var relativt bra och rolig. Nu kom jag precis hem från en liten dag i skolan samt pauskäkande hemma hos Emilia. Ikväll blir det lugnt, ska nog lägga mig ner och ha ett litet Harrypottermaraton med mig själv, ja så får det bli.
EMILIA

10 juni

EMILIA

10 juni

Här är de sista bilderna jag för tillfället tänker bjuda på. Har tagit över 500 bilder så det har varit lite svårt att ta ut dessa bilder måste jag säga! Ha det super!
EMILIA

10 juni

Rhodos.
En dag var vi och besökte europas största vattenpark med mängder av roliga samt läskiga vattenbanor!!!
EMILIA

10 juni

Här har ni fått se de första dagarna i Rhodos. Dessa dagar tillbringade vi mestadels ute i poolen och på stranden och endast solade och badade!
EMILIA

10 juni

hej hopp! Nu är jag hemma från Rhodos och har haft det hur bra som helst! Tänkte snart lägga upp lite bilder så ni har något att titta på här på denna tråkiga blogg.
EMILIA

4 juni

emilia verkar ha det hur bra som hellst på Rhodos, 30 grader, låter inte helt fel. själv har jag pluggat några timmar idag till de kommande två proven på torsdag, sen jäklar tar jag också sommarlov.
förutom plugget tränar jag en hel del och jobbar, så mitt liv kommer se ut under sommarlovet också...men det är inte helt fel när lönebrevet kommer den 25;e.
linia,

2 juni

Nu är klockan ungefär 5 och har endast sovit ett par timmar. Nu drar jag mig mot varmare platser. Rhodos. Ses om en vecka!
Emilia

1 juni

Nu är det Juni och ska det verkligen vara såhär kallt ute då? Vilken tur att jag har packat färdigt till Rhodos som vi åker till imorgon! Blir borta i en vecka så får se om ni kommer se glimten av mig här då! Vi åker redan klockan fem imorgon bitti så det får bli en tidig kväll för mig ikväll med mina kära brudar!
EMILIA