30 april

Ännu en bild från gårdagen, då min Axel blev hela 17 år! Det fikades med cheescake och en massa paket! Därefter drog vi ut till Enebyskolan för fotbollsspelande.
EMILIA

29 april

Axel blev glad för de blå conversen och mammis tröja. Nu serveras mat!
EMILIA

29 april

IDAG FYLLER MIN FINA KILLE ÅR!!!!
Köpte med mig Puassallad som vi åt samt fikade ute på gräsmattan med lite saft, bullar och paket! Snart serveras mat och därefter antar jag att det blir en lugn kväll med mys för vår del.
EMILIA

28 april

fortfarande förkyld och ont i halsen. fy vad tråkigt! har degat med alfred hela dagen. varit på stan och hängt ute i solen.
LINIS

27 april

gratulerar min mammi på födelsedagen!
har fått ont i halsen vilket hindrar mig från att träna..hann istället tillbringa någon timma med alfred. är hemma nu klädd i min mysdress och äter halstablett efter halstablett samtidigt som jag skriver på min träningsdagbok. nu är det dags för nästa ämne, påt igen..
linis

27 april

nya varelser från utlandet.
l

27 april

GRATTIS PAPPA! (grattis till Linas mamma som även fyller år idag!)

EMILIA

26 april

tillbaks till nuet och till skolan. emilia och jag gymmade efter skolan innan jag tog bussen hem och sedan dess har jag pluggat. får fortsätta imorgon för nu bör jag packa upp min resväska och städa mitt rum...tråkiga tisdag, tråkiga vecka, tråkiga sverige..
linis.

26 april

Bild från i Turkiet i fredags.
Efter kalaset igår åkte jag hem till axel och sov där. Han är det finaste på jorden! Idag var det skola igen och jag lovar er, jag är redan skoltrött! Avslutade dagen med orientering och sedan hem för fotbollsträning. Nu har jag tränat och borde egentligen plugga röven av mig. Jag hoppar in i en låååång och varm dusch istället.

EMILIA

TURKIET DAG 7

Sista dagen & hemresan, saknar redan tillbaka. Tillbaka till värmen, tillbaka till livet då man slipper tänka på allt och bara njuta av att leva i nuet.

TURKIET DAG 6

solen lyste och vi fick en heldag på stranden.
efter träningslägrets sista träning fick vi alla en varsin "fes" som hatten så fint kallas.
På kvällen poserade vi så gärna i våra onepieces!

TURKIET DAG 5

fredag och dagen började tidigt med träning
Efter fotbollsträningen solade vi och badade hela dagen!
det var runt 30 i skuggan och det stektr på rejält
Vattengymnastik klockan 5.
Efter badet gjorde vi oss fina för resturangbesök

TURKIET DAG 4

vi tränade
och solade innan det blev dags för ytterligare än match mot norge.

TURKIET DAG 3

vi tränade en tidig träning

innan vi fixade oss och åkte buss in mot antalya för en heldag med shopping..
slutade väldigt väldigt blött och vårt bästa köp var nog paraplyet.
på kvällen gick vi ut på stan, stannade på en restaurang och tog en varsin drink!

TURKIET DAG 2

solen lyste och vi fick tid för några timmar i solen.
matchtajm
på eftermiddagen spelade vi match mot ett norskt damlag...0
då ännu fler skador inträffade..
emma

TURKIET DAG 1

flyget dit!
första dagen vaknade vi upp med dåligt väder så då gick vi på grönsaksmarknad! hittade även massa fina smycken.
innan vår första träning hann vi med ett dopp i polen och några timmar i solen.
lina
och framåt kvällen gick vi ut på stan!

25 april

satt ute i solen och åt en god sallad, nu är han iväg och tränar. sedan ska vi ut på en springrunda!!
linis.

25 april

systrami& jag
Nu väntas kalas för pappa såhär dagen efter hemresan av turkiet. Axel stod vid flygplatsen, som jag har saknat honom!!! Bilderna från turkiet håller jag på att ladda in just nu, så de kommer in strax! Ikväll åker jag och sover hos Axel. PUSSS

25 april

nu ska alfred och jag åka mot stan för lunch på fräckafröken.
vill även gratta EMILIA som fyller år idag!!
linis.

24 april

har haft en jätte bra vecka i turkiet. med världens bästa människor spelar vädret osv inget större roll. resan har bjudit på det mesta, träningar, shopping, sol, bad, mat osv! ni får bilder framöver, både emilia och jag har tagit över 400 bilder VAR...nu ska jag umgås med min fina pojke som befann sig på flygplatsen när jag kom hem :') och så hade han med sig ett fint litet påsk ägg!
LINIS

17 april

Nästa, Turkiet! Hejdå!
EMILIA

17 april

17 april. Idag är det söndag, och om en timma far jag till Turkiet med mina kära fotbollsvänner för en vecka! Eftersom jag inte är hemma på påsk fick min fina pojke detta påskägg idag som han förmodligen redan ätit upp. Jag kommer sakna min Axel att det gör ont i magen!
Självklart kommer vi försöka uppdatera varje dag för att visa hur bra vi har det!
EMILIA

17 april

kollar tillbaka på bilder från vår förra utomlandsresa för två år sedan och hoppas att vi kommer få lika roligt denna gång!
om lite mer än 60 minuter har vi samling på skärblacka ip. sedan åker vi i kö in mot norrköping och klockan fem i åtta lyfter flyget! ha en super bra vecka, får vi tag på internet får ni lite bilder från hur vi har det annars får ni det garanterat nästa söndag!
LINIS.

17 april

igår vaknade alfred och jag upp i solskenet. gymmade med mina vänner på dagen och myste sedan med min pojke resten av dagen. nu har han åkt på match och jag ska fixa iårdning mig innan jag möter upp mina vänner på spårvagen och beger oss mot parken för att kolla på våra män!
liniss.

16 april

EMILIA

16 april

16 april. Inatt sov axel hos mig. Igår tog vi en springrunda på 5 km i Skärblacka, eller ja Axel cyklade bredvid. Därefter käkades tacos och en myskväll framför tvn. Idag vaknade vi halv elva och nyss åkte han iväg för match. Då ska jag passa på att gymma med mina fina vänner och sedan ännu en myskväll med Axel. Imorgon åker jag och mina lagkamrater till Turkiet. Kommer sakna min fina pojke mycket! ♥
EMILIA

15 april

"gott så in i norden!"
vilken skön fredag vi har haft, och efter sista matte lektionen pirrade det i magen, påsklov!! emilia emilia erica och jag tog bussen till candyland där vi handlade flera kilo godis. emilia och jag anser att det är bland det viktigaste att ha i handbagaget. vi tog än runda inne på maxi också. nu ska jag börja packa som jag har sagt fem gånger tidigare. sen kommer min älskling som jag vill vara med de 48 timmarna och lite till innan jag får vara utan han i en vecka..
linis!

14 april

Nu är i stort sett allt färdigpackat inför vår resa till Turkiet på söndag! Galet kul med mina älskade vänner och lagkamrater under en hel vecka. En fågel viskade i mitt öra att vi har tillgång till internet på hotellet. Därmed kanske ni får se lite hur vi kommer att ha det under veckans gång. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan inte röra mig många metrar till. skönt med fredag imorgon, mys med min kille väntar då.
EMILIA

14 april

här har vi förresten mina senaste köp. Linis hade min kamera att jag glömde visa er dessa finisar! Ett linne samt 2 shorts!
EMILIA

14 april

här kommer en bildbomb från dagens uppvisning av danserna på idrotten!
EMILIA

14 april

visade upp vår dans idag på idrotten, gick helt okej bra! åkte sedan till gymmet, fick gymma mina 2 och en halv timma ensam idag..mötte upp jessika och emilia och vi tog en promenad i solen tillsammans med en daim-strut. nu är jag hos min fin-fina kille!
LINIS

13 april

våran sovmorgon va så jäkla skön. mmmm. efter skolan åkte lisa och jag till gymmet för ett svettigt pass. nu när jag för en gångs skull är hemma tänkte jag passa på att packa till våran turkiet-resa som avgår på söndag!!
linis.

13 april

klockan är strax tio och min buss går strax, bråttom. J'vla hals som aldrig ger sig.
EMILIA

12 april

Lina & Emilia
Mina fina klasskamrater!
Nu har jag äntligen fått tillbaka kameran av lina och här kommer lite bilder från dagens idrtottslektion. Vi har danstema, mycket roligt! Och såhär kan en lektion med oss se ut.
EMILIA

12 april

sitter hemma hos min alfred. han är iväg och tar lagfoto jag fick en beådran att städa rummet och bädda nya lakan osv. vill ut på en springrunda men jag tror han vill motsatsen.. imorgon börjar vi elva och fy stan så skönt!!!
LINIS

12 april

sticker iväg till skolan nu. hoppas på lika fint väder som igår..

L.


11 april

Lina och Emilia
körde nog mitt livs jobbigaste pass idag, fy satan i gatan! har precis ätit och duschat, nu ska jag städa mitt rum, packa väskan och förtsätta på mitt friskvårdarbete.
LINIS

11 april

fina, emilia och jessika!
har brottom som vanligt!! är hemma hos emilia och övar på vår dans som ska visas upp på torsdag. nu ska vi bege oss till sats och köra powerstep, hörs ikväll!
LINA&EMILIA

10 april

En bild från axel och mig i somras!
LINA HAR HAFT MIN KAMERA HELA HELGEN, därmed inga bilder. Igår vaknade jag upp hos Axel och tog en tripp på stan med mamma! bilder på köpen kommer upp. Vi växlade bla pengar och köpte saker till Turkiet nästa vecka. Axel och jag åkte sen hem till mig och lagade god mat och bara myste. Idag vaknade vi runt 11 och sedan tittade på systers match. Nu har axel precis åkt och jag väntar på mat! Samtidigt som min näsa rinner!
EMILIA

9 april

mötte upp mamma på stan och köpte löparskor samt lite mer sommarfina saker till turkiet. hämtade upp alfred och direkt när vi kom hem stack vi ut på en löparrunda som mätte 8 km! får dock inte springa i sträck en utan vi varva jogg med gång. nu är vi båda två helt döda, speciellt i benen. får se om vi orkar oss bort till ica för att handla fruktsallad till kvällen.
LINIS

8 april

idag har emilia och jag storsat runt på stan i jeansjackor och solbrillor, vilken vårkänsla. har även fått tillåtelse av sjukgymnast att jogga och nästa vecka kliver jag in i fas 3!!!
nu har vi bäddat ner oss i emilias säng i väntan på jessika! ha en bra fredag.
LINIS.

8 april

JAG OCH EMILIA.
EMILIA OCH EMILIA.
gårdagen var stressig från morgon till slut, ungefär. vi gymmade, dansade, kollade fotbolls match och hade ett låångt fotbollsmöte inför turkiet!!!
/L

7 april

julia, jessica emilia
emma lina
dagens träningsmatch mot vånga!
emilia, jag och lina har precis sett bigbrother och ska nu sova! Det blev varken av med matten eller träna dansen till skolan.
EMILIA

6 april

milis och jag, minneskonsert!
måste påpeka att onsdag är veckans värsta. men nu är även den över och det är redan helg snart (igen). oj vad veckorna springer iväg!! idag har emilia och jag även hunnit med gym samt ett styrke-pass! nu ska jag bänka mig i soffan och kolla på united-chelsea!!
linis.

6 april

cheap monday shortsen köpte ja på weekday i stockholm för några månader sedan men inte förens idag har jag fixat till dom. klippte av de fula trådarna som hände där framme samt raspa dom lite med rivgärnet. kommer bli perfekta nu till turkiet!
/L

5 april



med tanke på att våren är på väg är det inte långt kvar till sådana mysiga kvällar..
på idrottslektionenrna håller emilai emilia och jag på att göra en korigrafi till ihopklippta låtar vilket verkligen är skit roligt, vi måste vara klara nästa vecka då vi ska visa upp den, vem vet om det kanske kommer upp nått smakprov här...?
har umgåts med min kille hela dagen. han tog precis pendeln hem till eneby så nu har jag tid för att göra knäövningar samt packa och städa!
linis.

5 april

Kom precis hem efter en seg tisdagsträning och längtar mest efter min säng och Axel kramandes bredvid. Men icke sa nicke, det får bli en i helgen. Inget roligt som hänt mig idag. Nu ska jag duscha. bye
EMILIA

4 april

evelina emma rebecca
födelsedagsbarnet evelina
underbara fruktsalladen med vit choklad, inne i ugnen!
Kom nu hem från Evelina där vi haft lite födelsedagsfirande för henne. Fikade och snackade massvis! Finner inte ord för hur fina mina vänner är! Nu ska jag titta på mitt svenskaprov, inte för att det lär göra någon skillnad med tanke på att jag redan nu knappt orkar hålla ögonen öppna. Imorgon börjar jag sent, soft.
EMILIA

3 april

lisen och jag stack på ifk vid två! kändes jäkligt roligt att det drar igång nu igen, allsvenskan dessutom! en händelserik match trots allt. efter matchen åkte lisa och jag till gymmet och nu har jag äntligen landat hemma hos min kille. blir en tv-kväll, ta vara på de sista timmarna av helgen!
linis.

3 april

Hade en trevlig kväll igår hos Alexander och därefter en stund på royal. Vaknade upp vid tolv och är otroligt taggad inför traäningsmatch mot igelfors vid fyra! Efter matchen ska jag åka min kära Axel som jag saknar så mycket!
EMILIA

3 april

beccis och sandra!
såhär vakna jag upp imorse..
tillbringade hela dagen hos alfred igår, kalas för lillebrorsan. kom hem och direkt därpå kom fina vänner. vi åkte in på förfest i stan och sedan vidare. kom hem straxt efter halvfyra, mina ögon slockna nog innan jag ens hunnit lägga mig till rätta. tack för en bra kvälll!som vanligt knäpper vi inga bilder...
linis.

2 april

älsklingsshortsen från carlings som följde med mig hem idag så gärna.
EMILIA

2 april

hemma efter en sovnatt hos min finaste älskling! myst, spelat pingis, dippat grönsaker och levt livet. Idag gick jag på stan en snabbis med evelina och har hittat de perfekta shortsen till kvällen! Ska hem till lina halv sex och fixa till os lite grann, ikväll blir det party!
EMILIA

1 april

linis

1 april

igår åt jag pizza med alfred & co. pluggade, gymmade och myste med a. idag efter skolan hann jag med en tur på stan innan jag gick till sjukgymnasten och tränade. ikväll ska jag på teater med stoora familjen!
LINIS