29 maj

Lite bilder från senare dagar!
EMILIA

28 maj

colour/black&white..

28 maj

i lördagskväll myste vi med picknik i 'solnedgången' innan det blev bio och eurovisen songcontest.
ll

27 maj


27 maj

Igår spendarade jag min dag på konfirmation hela dagen! Därefter drog jag ig hel till millisen där jag hade mellokväll med henne och lisa! En bra lödag helt enkelt!
EMILIA

26 maj


22 maj

Snygga klassen i eftermiddags! bild lånad från Rebecca!


22 maj

Tisdag och attans vad varmt väder det har varit, det trodde man inte när man imorse stod ute och det åskade.
Idag har vi åkt rullstol på stan med klassen för att testa på hur det känns att sitta i rullstol samt att ta sig fram på massvis med ställen. Avslutade dagen med en halvliter jordgubbar och en fin vit klänning! Nu går det bra!
EMILIA

22 maj

Gårdagens Promenad med lina!
EMILIA

21 maj

sådär, nu är jag tillbaka. har jobbat varenda dag under den långlediga helgen, tränat, hängt hos cia och pontus, myst med alfred och allt där emellan. blev en extra ledig dag idag då emilia och jag börja dagen med en lång pw. resten av dagen har vi lapat sol och pluggat. nu ska jag åka iväg och träna fotboll!!
linis,

21 maj

igår vann vi med 3-0 på hemmaplan

19 maj

Vill bara dela med mig av en liten bild på Hanna och mig. Ja det var inte igår man såg sådär gullig ut!
Förövrigt ligger jag nerbäddad i mamma och pappas säng och försökt ta tag i pluggandet som inte gått så värst bra.. För se om det kanske blir en tjejkväll lite senare.

EMILIA

19 maj

Lite bilder från denna vecka!
EMILIA

18 maj



17 maj

Nu har jag spenderat hela min dag på stan för att hjälpa kusinen att införskaffa lite kläder till hennes konfirmation. Ikväll väntas hockey med andra kusinen!! Det kommer bli super. Nu ska jag ner och sätta på grillen för ikväll blir det grillat!!!
EMILIA

17 maj

Nu drar jag mig in mot staden för lite tid med mina kusiner!
EMILIA

12 maj

MOT MINNESKONSERTEN!
EMILIA

10 maj

Kikade in på topshops hemsida och föll pladask för denna urläckra klänning. Titta bara på ryggen och den fina rosetten till en brun kropp. Den ska jag nog klicka hem inom kort!
EMILIA

10 maj

Idag har jag gått till skolan till tolv! Därefter gick jag på stan med kusinen en stund. Köpte med mig en varsin paussallad till mig och syster som vi nu käkat. Nu tittar jag dessutom på Let's dance, tänk om man kunde dansa sådär fint, ja det vore något. Nae nu blir det kvällsmat!

EMILIA

8 maj

Har så sjukt ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta mig vägen. Tror dessutom att jag har åkt på och fått feber nu också! Det jobbiga är att det är så oerhört mycket nu i skolan, så misar man en dag så är man i princip körd! jaja får se hur jag mår imorgon! Ska göra iordning mig för kvällen nu i varje fall!

EMILIA

7 maj

Natti natti!
EMILIA

7 maj

Hej och hå, nu har jag betat av en redovisning och nu vidare mot NK-provspluggande. Vad mycket vi har nu i skolan, det är inte klokt. Vaknade med jordens halsont så ingen fotbollsträning blev det inte heller för den delen. Nu ska jag dra mig neråt och käka lite kvällsmat!
EMILIA

7 maj

har jobbat hela helgen och umgåts med alfred. nu ska jag iväg till skolan för redovisning, efter skolan direkt till klinga för ett kvällspass.
linis,

7 maj

Nu drar jag mig mot skolan! Idag blir det mycket skola och min första fotbollstäning på tre veckor. Hörs ikväll!

EMILIA

6 maj

Chillar runt i mina underbart snygga shorts och har faktiskt pluggat nu en hel del sen jag kom hem. Nu är min redovisning helt färdig tills imorgon och nu är det bara att ta tag i min svenskauppgift som ska in på onsdag.
EMILIA

6 maj

Idag har jag spenerat min dag i Linköping. Både city och ikanohuset! Har försökt flyttat upp alla dessa läxor nu fram till sista dagen, så det är bara att ta tag i det nu då hade jag tänkt.
EMILIA

5 maj

Åh vad jag längtar till sommaren nu! Är dessutom helt kär i dessa bruna skor från scorett, dom måste få pryda mina fötter i sommar!

EMILIA


5 maj

Fått hem vår nya dress för iår! Måste säga att denna kommer sitta super på matcherna, riktigt snyggt!

EMILIA

5 maj

Vaknade runt tio idag och bästämde mig för att ta en promenix med emilia i kimstadskogen, hur skönt som helst! Har förövrigt fått hem en rosa sportbh som nu blivit en storfavorit!
EMILIA

4 maj

Sönderbränd tjej!
Ikväll har jag haft tjejmys med taco hemma hos mig med mina bästa! Jag älskar helg!!! Nu ska jag och Emilia sätta på en film och sova!
EMILIA

4 maj

här har ni några bilder från de senaste veckorna mina vänner.
imorgon ska jag jobbba, godnattt.
ll

3 maj


3 maj

Hade jordens snabbaste och sklnaste dag idag konstigt nog! Har legat ute i solen i tre timmar och resultatet blev KRÄFTA! oj oj oj, hur ska detta gå? Hela kroppen bränns, eller ja framsidan eftersom det endast var det jag solade. Så med andra ord är jag blek som ett lakarn på baksidan av kroppen och röd på framsidan, bra gjort Emilia, bra gjort!
EMILIA

3 april

Här har ni lite av min vardag i bilder! Ingen bra uppdatering här inte, med det skall det nu bli ändring på igen! Märkte nu efter jag lagt in bilderna, fan vad jag äter!!! Har förövrigt otroligt jobbigt nu i skolan fram till sammaren, därav har det blivit lite segt här som ni kanske har märkt!
EMILIA

2 maj

Här har ni bättre sent än aldrig vår valborg i ett fåtal bilder! Bilder tagna från Hannas blogg! (h-ahlins.devote.se)