29 oktober

snart tar vi oss in till stan för ett restaurang besök!
LINA OCH EMILIA

29 oktober

MUMS,

29 oktober

hade en tidig träning i eneby. nu ligger vi tre i emilias säng, emilia pillar på sin telefon och är okontaktbor(nästan i alla fall). ikväll ska vi och resten av b-rudarna äta på china restaurgan. ha en trevlig lördag!

29 oktober

Igår kom jag hem med denna goding!
EMILIA

28 oktober

fina bästis.
fredag och äntligen höstlov! fikade på stan med tjejerna efter skolan och firade in lovet. ikväll är jag och alfred hemma hos mig och har fredagsmys framför idol.
linis.

27 oktober

Minns ni att jag skulle på konsert i tisdags där syster sjöng, ja här har vi det! Det var så jäkla grymt. Det sjöng bland annat en massa elever direkt från afrika och hade aldrig hållt i en mickrofon förut, helt underbara!
EMILIA

27 oktober

Jag köpte med mig en paussallad till mig och mamma efter skolan. Jag har sedan klockan 2 suttit med min historia som jag blev färdig nu!!! jag hade suttit i över fyra timmar och skrivit och så dum i huvet som jag är så råkar jag klicka ner skiten utan att spara det! jag har aldrig blivit så jävla arg i hela mitt liv, jag hatarhatarhatar datorer!!!! Nu väntar matte matteläxa, ännu bättre.

27 oktober

har sutit och pluggat inprincip hela dagen, är helt slut i huvudet nu! ska släcka ner datorn, kolla på lyxfällan och sen säga godnatt. en dag kvar till höstlovet, underbart!
linis,

27 oktober

äntligen har mitt egendesignade iphonskal kommit, blev inte allt för snyggt på bilden, men i verkligheten ser de bra ut!!
linis.

26 oktober

Onsdag och jag kom nyss hem från gymmet. Ligger nu nyduschad och fräsch i soffan under mammas übersköna täcke och myser med mig själv. haha. Jag känner att jag egentligen bör arbeta lite med både matte och historia, men det får bli en annan gång!

25 oktober

Jag har just lyckats med världens godaste smoothie!
Nu åker Harry Potter på och mys i soffan. Ikväll ska jag in till stan för att lyssna på syster och hennes musikklass när de sjunger, det blir säkert bra!
EMILIA

24 oktober

idag fyller värdens finasta emmis år.♥
måndagsmyser hemma hos emilia tillsammans med emilia. vi har kört powerstep på sats och laga tacos, sätt ensam mamma söker och nu kollar vi på svärföräldrarna från helvetet...
LINA

23 oktober

Harry Potter är på och snackset är framme! Hanna och jag myser nu för fullt!
EMILIA

23 oktober

igår låg alfred och jag i soffan hela dagen. idag har jag varit duktigare, sprungit i det fina höstvädret! nu äter jag glass ochn kollar på united-city men mamma&pappa. senare ska jag in till min alfred.
LINIS

23 oktober

Hanna är här och nu ska jag ge henne en riktig match i fifa!
EMILIA

22 oktober

EMILIA

22 oktober

Snart kommer lite släktingar på middag och mysigheter! Att träna halv 9 i morse tog kol på mig, med tanke på mina hela fyra timmars sömn. Jag är helt mör i mina ben och har en stark känsla av att jag kommer att vakna upp med träningsvärk imorgon!
EMILIA

22 oktober

EMILIA

22 oktober

Här är ett par bilder från gårdagens maskeradfest!
EMILIA

22 oktober

emilia och jag hade tänk oss vara systrarna fluff!
fluffiga var vi, men vi vet inte om vi liknade "bröderna fluff" särskilt mycket, ;)

efter fyra timmars sömn hade vi imorse fotbollsträning...nu har jag lagt mig i soffan framför idol och ska ligga kvar här resten av dagen, men alfred.
linis
linis.

MASKERAD

hade en jätte bra fredagskväll. som vi började hos felicia och fortsatte in mot stan!!

20 oktober

finis.
har precis varit och storhandlat med mamma och pappa. är hemma hos alfred nu och väntar på att han ska sluta träna fotboll. imorgon slutar vi tolv och de är det bästa som finns en fredag!
linis.

20 oktober


20 oktober

En lite gammal bild från september.
Idag åkte jag till skolan och började klockan 10, gjorde ett referatprov och slutade 11. Åkte därefter till stan med Emilia och Lina för ett sista försök med utklädnaden till imorgon, och det kommer nog bli bra. Ljusen är nu tända och jag ska nu bädda ner mig framför tvn för ett tag nu!
EMILIA

20 oktober

Här får ni ett litet smakprov på morgondagens bravader!
EMILIA

18 oktober


Har börjat komma igång med maskeradutklädningstänkandet nu och har en massvis med ideér till fredag, det är bara att man ska hitta det man söker och att det blir som man hoppats på. Tränade fotboll mellan 21.00-22.00 och det kunde rakt ut inte gått sämre. Imorgon ska vi kika in på Partaj för ytterligare köp inför fredag.
EMILIA

17 oktober

bilder från igår då vi var och kollade på ifk.
nu sitter vi tre nyduschade hemma hos emilia och väntar på ensam mamma söker. har samhälls plugg att ta tag i också, apuh..
LINIS

17 oktober

nu ska vi sätta på oss joggingskorna och springa några kilometer!!

16 oktober

Igår blev det middag hos kusinerna. Idag blev det städning, plugg och ifk-tittande. Nu ska jag hälsa på sängen!
EMILIA

16 oktober

har varit en vääldigt lugn helg! igår tränade vi fotboll tidigt, "städa" på ip och sen tog jessika och jag en lång promenad på en mil. på kvällen slappa vi hemma hos jessika.
nu ska jag in till sats för att träna och sen ska jag och mammi på stan för att hitta vinterjacka!
linis.

14 oktober

Nu är tacosen klar och står och väntar på bordet!
EMILIA

14 oktober

Slutade klockan 11 idag och åkte direkt efter skolan föbi Kunskapsgymnasiet med lina för att köpa 11 biljetter till nästa vecka! Nu sitter jag hemma i soffan med en påse godis och ska fortsätta se på harry potter och den flammande bägaren, ikväll ska jag träffa tjejerna.
EMILIA

14 oktober

Gårdagen spenderades med hanna och ett gäng harry potter filmer. Jag fck skäll utav henne efter att jag sagt att jag inte sett en enda film. Nu har jag sett de tre första och ha nu laddat ner den fjärde. Jag hann även med en tripp på stan igår med emilia, jessika, lina, och hanna och med mig hem fick jag ett par inomhusskor. Idag är det fredag vilket jag väntat på hela veckan!
EMILIA

13 oktober

igår tog vi skolfoto..
idag har jag varit på stan med brudrna ovanför, har sprungit runt i varenda sportbutik och letat efter inomhusfotbolls skor för tjejer vilket inte var det lättaste, hitttade ett par till slut, lika dana för oss alla tre, haha!
nu är jag hos alfred och nu väntar plugg och torsdagsmys.
liniis

11 oktober

turkietbilder,
vad tiden går fort!! redan tisdag och bara några få veckor till höstlov..
ikväll ska ja se en halvlek av sverige och sedan kl 9 ska jag träna inomhusfotboll, vilket är hur kul som helllst! ack om sverige spelar dåligt ikväll...
linis.

8 oktober


Lina och jag i fredags.
Igår blev det en myskväll med Pelle och Evelina till en massvis med American Pie.
Min söndag kommer nu bestå av plugg,plugg och mera plugg!!
EMILIA

8 oktober

2 till från igår,,
Lina.

8 oktober


8 oktober


3 bilder från gårdagen!

6 oktober

Efter skolan blev det gymmet med lina i 3 hela timmar och nu sitter jag hemma hos Emilia och vi ha vår vardagliga myskväll! Imorgon är det äntligen fredag och vi hade tänkt ta en tripp på stan samt en kväll i Skärsind.
EMILIA

5 oktober

Idag skulle jag gymmat tillsammans med lina, men knasade till det och förväxlade min väska med träningskläder till Lisen som skulle till Finspång. Så jag tog mig en löprunda istället när jag kom hem. Nu har jag varit hemma hos julia och tittat till deras små kattungar som bor hos dom nu, urgulliga! Imorgon börjar jag sent och slutar även tidigt, det låter bra!
EMILIA

5 oktober

image descriptionimage description
milia och lisen på bussen imorse.
har sovit allt för några timmar inat...ska endå till gymmet direkt efter skolan med emilia. sedan hem till alfred.
lina.

4 oktober

Nu är träningskläderna på och nu ska jag ut på en promenad med Lina och jessika. Efter det är det fotboll klockan 9!!! Vilket betyder att jag kommer vara upptagen fram till midnatt!
EMILIA

4 oktober

me, john & oscar.
idag väntas en sen fotbollsträning, innan den ska emilia jessika och jag ta en långpromenad som uppvärmning innan ett jobbigt inomhuspass väntar! ska bli roligt, och hoppas att min knä tål att spela inomhus, annars kommer jag gå i ide under vintern, lägga mig under täcket och gråta och komma fram till våren igen! men så illa borde det inte vara...trots alla vridningar och vändningar som sker...håll era tummar för mej!
linaa.

3 oktober

bild från i helgen.
ny vecka och nya tag. har en hel del i skolan nu som man inte orkar med..idag har jag inte haft tid med så mycket plugg heller..ska straxt ner för fotbollsmöte och hoppas att det låter lockande för nästa år. har för övrigt bra träningstider inför vintern...21-22 på tisdagskvällarna, problem för mej som brukar sova så dags....och halv nio på lördags morgonen, underbart med andra ord!!
LINIS

3 oktober

Sitter hemma och är helt slut efter en lång dag som bestått utav de allra värsta lektionerna man kan tänka sig! Sitter och äter och ska snart bege mig ner mot IP för möte angående den nya damföreningen som ska bildas nästa år! lite spännande oroligt och nervöst på samma gång!
EMILIA

2 okober

Emilia och jag har hunnit med att gått en långpromenad och gjort oss en stor och välförtjänt sallad som smakade susen! Nu väntar en stor massage och sex in the city på detta!
EMILIA

2 oktober

har på förmiddagen tagit en timmas lång promenad i det varma höstvädret, pluggat och städat. en riktig söndag med andra ord..ska om bara en timma åka in till gymmet med julia! ikväll ska jag söndagsmysa med killen jag håller närmst om hjärtat, ;)
linis.

1 oktober

Ungefär såhär såg min och linas kväll ut på vilbergens bowling med fotbollslaget! Fick reda på att jag tränat 87% av alla träningar sedan i vintas, dvs 63/77 och det tycker jag låter mycket bra! Vi har käkat gott och skrattat alldeles för mycket! Nu ska jag sätta på?? solsidan såklart!
EMILIA

1 oktober

Nu åker jag mot vilbergen för lite bowling och käk med laget! myyys.
EMILIA

1 oktober

va uppe tidigt idag för att sjunga för pontus som flyttade hem över natten..;) så idag har vi tagit det väldigt lugnt. när alfred åkte hem kom lisen förbi en stund. nu har jag fixat iordning mig och ska om ett tag åka mot stan. ikväll ska vi spela blowing och äta planka med laget, ska bli trevligt! ha en fin lördag.
linis.