30 december

tjejerna stack precis och nu ligger emilia och jag i sängen. har haft en jätte trevlig kväll med alla tjejer, och det händer som emilia precis sa inte allt för ofta. har ätit tacos, pratat i timmar och tagit eld på en handduk...
imorgon väntas stanhäng med tjejerna och fredagsmys med min kille!
linis.

29 december

Jag börjar undra vad min vän lina har för sig som är så mycket viktigare än att blogga nu för tiden? haha.
Vaknade imorse med jordens hostattack och andningssvårigheter så mamma och jag åkte ner till vårdcentralen för att få stopp på detta och jag har aldrig varit med om en så äcklig hostmedicin. Idag har jag endast myst med Hanna och Evelina men nu ska jag strax dra mig till stan för en stund och köpa mig en tv apparat. Ikväll ska jag äntligen få träffa mina fina tjejer vilket inte händer allt för ofta!
EMILIA

29 december

myser för fullt med Evelina & Hanna!
EMILIA

28 december

Har endast degat i soffan idag med alla möjliga sorts tvprogram. Halsen är fortfarande inte på min sida så roligare än såhär blir det inte. Nu ska jag på kalas!

EMILIA

27 december

Mätt i magen och tittar för fullt på tvn. Idag har jag varit på stan med familjen och fick med mig ett puder och en ny sminkväska hem. Mår verkligen inte bra för övrigt, känns som om jag blandat ihop en enda stor gryta med alla små, jobbiga och irriterande sjukdomar. Därmed ingen träning för min del, utan en hemmakväll med min fina familj vilket inte händer allt för ofta.
EMILIA

27 december

EMILIA

27 december

två bilder från gårdagen då det firades ännu mera jul med släkten, vilket betydde ännu mer onyttigheter och ännu mer paket.
EMILIA

27 december

har ätit fruktandsvärt mycket godsaker sedna jullovet kom. men det tycker jag själv man ska göra under julen! idag har ju hunnit med att kolla in rean, växla kronor till pund, gymmat och klippt mina slitna toppar på håret! har tagit min plats i soffan nu, lite senare ikväll ska jag träna fotboll!
linis.

26 december

hjärta

26 december

och nu har jag jullov på riktigt!
kom precis hem från min sista arbetsdag på elgiganten, känns i fötterna kan jag lova.
här har ni bilden som jag och min bror gav på en canvas tavla till mamma och pappa i julklapp. den hänger nu uppe på väggen och jag tycker det blev riktigt bra!
linis

25 december


GÅRDAGSBILD!
07.00-18.00. Det var mina och Linas arbetstider idag. Därmed är jag helt slut i kroppen och framför allt fötterna vilket menas med att jag lika gärna skulle kunna somna samtidigt som jag skriver. Dagen har varit lång med mycket hejjande på alla möjliga sorts människor. Imorgon är sista arbetsdagen vilket jag tyker är mycket skönt, jag behöver jullov mer än ingenting annat. Fick en fråga om mina och syrrans julklappar, och jag har tänkt visa er lite grann av de, men det får bli när jag inte är som ett vandrande lik. Imorgon blir det dessutom ännu mer julfirande för min del, mysigt!!!
EMILIA

25 december


min mysiga julafton i bilder.
hade en jätte bra dag igår med de människor jag håller närmst. kalle anka, julmat, julgodis, julklappar och julklappsspel. mådde mindre bra när min klocka ringde 05.20 imorse. har jobbat i elva timmar idag, är helt slut!!!!
linis.

24 december

Min jul har varit bäst. Alltifrån chockerande tårar till supergod mat. Julen borde inträffa lite oftare tycker jag och då syftar jag självklart på maten! Nu måste jag dock knyta mig eftersom klockan ringer imorgon 05.45, då jobb väntas!

EMILIA

24 december

GOD JUL!
linis

24 december

God jul på er! Nu väntas Julmat och jag ska äta som aldrig förr!
EMILIA

24 december

klockan har precis slagit över och jag har precis skjutsat hem min älskade. ikväll har det varit uppesittarkväll men bingolotto, spel och julklappsbyte. har haft en jätte bra kväll. nu säger jag godnatt.
linis.

23 december

Dan före dopparedagen.
Min första dag på jullovet invigdes med arbete på Elgiganten med Lina. Packat varor och serverat glögg för fullt! Jag sitter just nu nerbäddad i soffan med båda familj och kusiner och spelar Bingolotto. Bingolotto är ett måste för min del varje år på dopparedagen. Imorgon är det julafton och jag är redan som ett litet nervöst barn. Nu ska jag proppa i mig lite mer skumtomtar!
EMILIA

22 december

image descriptionimage description
julmyser med min finaste framför tottenham-chelsea!
linis.
l

22 december

EMILIA

22 december

JULLOV! Fy attans vad bra!
Efter avslutningen blev det en tripp på stan för att inhandla den sista julklappen samt en lunch på käraste Paus. Nu sitter jag hemma och väntar på finbesök. Kanske jag borde hoppa in i duschen. Såg mig dessutom nyss i nya katalogen, är det inte bara jag som tycker att man ser värre ut för varje år som går..
EMILIA

22 december

äntligen jullov!

20 december

julgodisbakar!

20 december

Ligger i soffan invirad i täcket och bara njuter av att jullovet snart är här! Hade en rätt onödig dag i skolan med onödiga lektioner, men man  ska inte klaga. Hoppas foten är med mig ikväll när det är fotbollsträning.

EMILIA

20 december

Sitter i skolan med Lina vid min sida. Idag har vi en soft dag framför oss då vi slutar runt 2. Senare ikväll är det fotbollsträning som gäller. Mycket mer kommer inte att hända idag.
EMILIA

19 december

Skämmer bort mig något enormt! Trots att jag tittar på Biggest loser och känner mig som en stor valross i soffan blir jag sugen, hur nu det kan vara möjligt? Borde man inte lära sig av programmet? Hahha istället intalar man sig själv att detta är just vad jag behöver.
EMILIA

19 december

Slutade tidigare idag än väntat. Vilket resulterade till att jag helt plötsligt kunnat gjort mer än väntat idag. Gymmade först och främst med Lina och sedan har jag fått myst i soffan, vilket jag tycker händer allt för sällan nu för tiden. Förövrigt älskar jag mina nya skinnbrallor jag fick igår när jag fyllde (Ginatricot, 499kr) Jag vill dessutom ge mamma stor beröm för att hon har en så bra smak när det gäller kläder, med tanke på men nya tröja på bilden. Nu ska jag titta på lite tv.
EMILIA

19 december

denna mysiga och praktiska filten fick jag utav min bror. en filt med armar från SnuggRug.

och dessa godingar fick jag utöver min resa. är supernöjd.
linis.


19 december

har haft en super bra helg med fyllefotboll, lördagsmys och födelsedag!
alfred och jag bakade jätte goda tårtor igår som släkten bjöds på. fick många fina födelsedagspresenter varav bland annat en londons resa tillsammans med alfred. vi åker bort två dagar efter nyår och stannar i tre nätter, ska bli hur mysigt och roligt som hellst!!!
LINIS.

19 december

EMILIA

18 december

linis.

18 december

Detta får bli min födelsedagsoutfit.
Sitter för tillfället och fördröjer tiden fram till 5 då min lilla släkt kommer på besök.
Nu kan jag allt ta itu med lite riteri.
EMILIA

18 december

....& vår födelsedag!
tycker om dig emilia.
L

18 december

EMILIA

18 december

Idag är det vår dag! Tycker så mycket om henne, min bästis. Nu ska jag ringa till tjejen och säga precis hur bra hon verkligen är.
EMILIA

17 december

Ofta kan jag sitta och tänka på att det är värt att spela fotboll när benen ständigt ser ut såhär. Igår var det fyllefotboll i Jönsbergska hallen och jag hade det mycket roligt. Gick vidare till kvartsfinal innan det tog slut för vår del. Förövrigt är min fot helt paj igen så vi får se hur nästa veckas träning kommer att se ut. Att turen aldrig kan vara på min sida.
EMILIA

15 december

för varje dag som går blir jag bara allt mer skoltrött trots att vi hela tiden matar av saker i skolan. imorgon har vi vår näst sista redovisning innan lovet! sedan väntas helg och fotbollsturnering..
idag har jag varit på gymmet med emilia och nu har jag alfred hos mig ♥
linis.

14 december

Dagen min kunde inte börjat sämre. Jag vaknade upp av att mamma skriker - Du har nationella Emilia om 25 min. Jag flyger upp fortfarande sovandes och sitter i bilen in till Hagagymnasiet drygt fem minuter senare. I skolan hade jag mattenationella mellan 8-12 och efter lunch en liten redovisning på det. Efter åkte jag till frissan och kapade en bra bit av mitt otroligt slitna hår. Fortsatte sedan vidare för att köpa en redig julgran och till sist hem för att färga mitt hår då min frisör är fullbokad. Mitt hår tycker jag  just nu ser ut som en katastrof och ska imorgon lägga i lite slingor. Nu på kvällen besökte jag även Evelina och Emma för en mysig pratstund med mycket att prat om inför helgens bravader.
EMILIA

14 december

EMILIA

14 december

2 från gårdagen.

EMILIA

13 december

a.


linis,

12 december

igår köpte vi julgran och jag har en fått ytterligare lite julkänsla, men det är långt ifrån att tänka att julafton är om mindre än 2 veckor kvar till julafton och en knapp vecka kvar till min födelsedag.
idag har jag tränat själv vilket inte als var lika kul och motiverande som att träna med emiliaochemilia..
linis.

12 december

millis & jag.
Idag blev det ingen träning för min del då den lilla fossingen får vila av sig lite grann. Jag åkte istället hem och blev överraskad av min kläning som idag kom. Den satt bra men tror dock att den behövs sys in lite granna, men det är lätt fixat. Förövrigt skulle jag spendera min kväll med emilia, men hon gick och blev sjuk. Så istället kom jag hem och tog mig en rejäl powernap vilket alltid är behövligt, speciellt om man heter emilia.
EMILIA

12 december

EMILIA

12 december

Är som ett litet barn på julafton. Min klänning som får klä mig på nyår! Om ni är snälla kanske ni får se en litenlitenliten smygtitt på den!
EMILIA

11 december


11 december


11 december

Dagen har varit lång och allmänt seg för min och Hannas del. Onyttigheter, monopol, "livet är en schlager" och även tyckt synd om våra små skavanker. Jag tycker om den tjejen!

EMILIA

11 december

Igår var det cup somsagt och vi slutade på en fjärdeplats vilket vi i laget blev helt nöjda med. För min del slutade det med en skadad fot, men det är sådant man får räkna med. Senare på kvällen sov Hanna hos mig och även evelina kom på besök för fotbollstittande. Kvällen slutade med att jag och hanna somnade som små barn medan evelina fick fortsätta spendera kvällen med min pappa. vad elak jag är.
EMILIA

11 december

ska alldelles straxt ner til sporthallen för att kolla på billerud cup och senare på kvällen ner för möte med den nya föreningen!
linis

10 december

BILDER FRÅN GÅRDAGEN!
Mitt hus står kvar efter många om och men. Vi hade det mycket trevligt med mycket skratt, bak och slitande om klappar. perfekt.
EMILIA

9 december

haft en sjukt bra kväll med världens finaste vänner. emilia kommer med bilder,
nu måste jag sova, samling kl 7.45 imorgon och dags för en heldag i sporthallen, billerud cup!
linis

9 december

har precis varit och handlat upp elva hundralappar, för allt detta. nu inväntar vi alla tjejer och så ska kvällen bestå utav, julbak, julklappsbyte och idol!!
lina & emilia.

9 december

en bilder från gårdagen.
EMILIA

8 december

efter skolan och räknestugan har emilia emilia och jag fart runt på stan i flera timmar. kan inprincip säga att julklappshandeln är färdig vilket känns mer än skönt!!! nu är jag hos min älskling, han är ute på vägarna och kör och jag längtar efter att han kommer hem...
linis.

7 december

Skämmer bort mig själv för en stund.
Gymmade idag direkt efter skolan och sedan åkte jag hem och sedan vidare på innebandymatch för syster. Nu har jag endast degat och jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig och sova nu faktiskt om jag ska orka med morgondagen med en massa julshopping.
EMILIA

7 december

två snabba innan jag idag på eftermiddagen åkte till sporthallen för att se syster spela lite innebandy. Jag måste säga att jag är jäkligt stolt över henne som gjorde två mål idag efter att bara ha spelat sporten i några få månader, duktigt duktigt!!!
EMILIA

7 december

hitta äntligen min nyårsklänning och när jag ska trycka på köp är den slutsåld, typiskt!
idag har jag gymmat och nu är jag hos min älskling. ikväll är det sista avsnittet av bonde söker fru som måste ses!! imorgon efter skolan står julklappshandel högst på listan ;)
LINA

6 december

Nyårsklänning, check!
Har väntat hur länge som helst för att denna goding skulle komma in i min storlek, och nu är den hemklickad och min och om några få dagar. Jag gillar verkligen ryggen, hur snyggt som helst. Problemet är att mamma inte var hemma, så vi får se hur det blir när jag helt själv har beställt hem den. Kanske blir det en helt annan klänning hemskickad, det lär jag ju märka.
EMILIA

6 december

Befinner mig i skolan trots att jag slutat! Sitter med Lina och är så duktig och pluggar medan vi väntar på skjuts hemåt. Ikväll är det sista träningen innan cupen på lördag så det gäller att ge järnet!
EMILIA

6 december

är överambitiös med emilia,
linis

5 december

efter en lång skoldag tränade vi tre och julia powerstep. nu sitter emilia emilia och jag hos emilia, har pluggat och bokstavligt talat sprungit och köpt pizza. nu sitter vi tjocka, mätta och belåtna och ska fortsätta att plugga. på återseende mina vänner,
lina

5 december

Här har vi några gulliga klänningar till Julafton/Nyår som jag tycker är urtjusiga. Har svårt att bestämma mig för det finns ju så jäkla mycket snyggt måste jag säga! Hade bestämmt mig för en annan ursnygg klänning med bar rygg, synd bara att man inte kan ha storlek L.
EMILIA

4 december

idag efter vi arbetat klart gick vi en sväng på ingelsta. nu har vi pluggat matte och bakat kladdkaka, lagom till beck och söndagsmys!
linis.

4 december

Min lilla önskelista 2011 har ni här!


EMILIA

4 december

Bild från igår!
Igår var jag i Linköping med familjen och såg när syster spelade innebandy. Därefter tog vi en runda på Ikano. Fasen vad grejer det finns må jag säga! Vilken tur att det inte är långt kvar till varken jul eller födelsedag för min del!
EMILIA

3 december

igår åt vi julbord med hela tjocka släkten. hur gott som hellst.
idag har alfred och jag stått på loppis och tjänat oss några kronor. lika så imorgon.
linis.

2 december

ÄLSKADE SOLSIDAN!


2 december

EMILIA

2 december

världens godaste mat står och väntar, byebye!
EMILIA

2 december

Fredag och myskväll för min del! Har nu börjat med psykologi, så inga flera fredagar som man slutar tolv och det är lite jobbigt.. Slutade fyra idag alltså och därefter åkte förbi stan med en sväng. Nu ska jag se julkalendern!
EMILIA

1 december

passande bild i december..♥
första dagen i sista månaden. det känns bra, december är så mysigt.
idag stannade vi kvar på mattestugan innan vi åkte vidare mot gymmet. har precis varit ute och delat ut reklam med lisen ang fotbollen. satt mig precis framför tvn, väntar på maten och på min alfred.
linis.