31 mars

igårkväll förlorade pontus och cia i bowling mot mig och alfred och därmed även vadet. efterbowlingen avnjöt vi plankstek och hade det trevligt.
idag har jag spelat 1-1 match mot smedby på en välditg blåsig plan.
linis

30 mars

Änligen fredag! Slutade redan vid tolv idag så jag åkte och gymmade med emilia och lina! När jag kom hem gick jag direkt till sängen och la mig och sov i fyra timmar, hur skönt som helst. Imorgon ska jag titta på fotbollsmatch!
EMILIA

28 mars

från i söndags.
sluta tidigt idag och nu har jag vilat mig i form till kvällens match. idag ska vi inviga naturgräset uppe i igelfors!
linis

27 mars

Idag har jag fått en hel del gjort! Dagen började med ett Naturkunskapsprov där jag fick ihop 12 sidor. Därefter har det spelats in en film på vår temalektion där vi ska jämföra kvinnliga och manliga ledarskaper. Slutade rätt skapligt och har endast städat mitt rum, så nu går det att andas normalt här inne igen. Förövrigt är mina fotbollstjejer är och tränar så ligger jag lite krasslig med både halsont och hosta, livet är orättvist ibland..
EMILIA

25 mars

Idag har det spelats match i Motala och det blev vinst! Resten av dagen har jag legat ute i solan och pluggat till mitt naturkunskapsprov på tisdag. Ska bli mycket skönt med lite sovmorgon imorgon efter att jag hela helgen gått upp så fruktansvärt tidigt!
EMILIA

24 mars

Idag har jag spenderat min dag i Linköping med mina fina vänner! Tog bilen och stannade sent till eftermiddagen. Mina tjejer är bäst! Fick med mig två fina tröjor, från monki samt ginatricot, det kommer bli riktigt snyggt till sommaren! Nu drar jag mig bortåt mot tjejerna för att ha artonårsfirande igen. Det blir så när man har en stor tjejliga! Får se var det bjuds på för gottigt!
EMILIA

21 mars

Kom hem strax efter tio efter att ha tränat ett riktigt köttarpass med fotbollen vilket var riktigt skönt måste jag säga! Vi har himla mycket att plugga nu i skolan samtidigt som man ska hinna med alla sina träningar och gympass. Däremot ska jag verkligen inte klaga på vädret vi fått denna vecka, nu är det vår på riktigt!
EMILIA

21 mars

har mycket i skolan för tillfället och blir stresssad av tanken på allt jag ska hinna med. har precis varit och tränat i två timmar drygt. kommer knappt i säng förens jag ska upp igen känns det som. imorgon ska jag på utbildning på mc eftersom jag i tisdags blev anställd!!!
linis.

21 mars

Nya joggingskor från Intersport. Kände att det var läge med ett par nya joggingskor efter att man efter sina gamla fått stora köttliknande skavsår efter varje runda man kört! Jättemjuka och snygga är de dessutom!
EMILIA

19 mars

EMILIA

18 mars

Åkte i fredags till Gryts skärgård med Hanna där jag har spenderat hela min helg. Vi har hunnit med att myst framför brasan, gråtit floder till filmer, ätit för mycket godis och mat samt spelat hur mycket spel som helst. Jag blir förvånad om jag inte gått upp minst än 3 kg denna helg. Jag och Hanna har som en liten tradition att spela Disney monopol när vi träffas och om man glömt självaste spelplanen hemma så är det bara att rita och klistra ihop sig en egen som ni kan se på bilden ovan. Jag har haft en superhelg! Imorgon börjar en ny vecka med nya tag igen!
EMILIA

18 mars

EMILIA

18 mars

idag har vi spelat match mot söderköping, vinst med 11-0. käänns bra!
lina.

14 mars

har precis tränat en sen fotbollsträning, nu står big brother på. sedan hoppas jag att john blund kommer så att jag kan somna trots att jag sov två timmar mitt på dagen.
nattti, lina

13 mars

under mina två studiedagar har jag hunnit besöka gymmet två gånger, ätit lunch med mina fina, myst med min kille och tagit promenad i det underbara vårvädret!
nu ska jag möta upp släkten på flygeln för att se claes malmberg.
linis

13 mars


Ny bikini från H&M.

När man väl har studiedag, varför ska man då vakna så förskräckligt tidigt? Jag tog mig i varje fall en liten löprunda vi halv 9 för att se hur hur min stackars kropp mår idag. Det blir ingen träning för mig idag heller.. Jag har nog dessutom nyst omkring 50 gånger sedan imorse och satte nyss mitt personliga rekord på 8 nysningar i rad, inte illa kan man ju tycka. Förövrigt har jag inget bestämt för dagen, kanske borde hitta på något så jag inte förmultnar här hemma? Det låter som en bra idé!

EMILIA

12 mars

Mår inge vidare.. tror jag är påväg att bli lite sjuk. Har ont i hela kroppen och har värdens halsont. Trotts det var jag ute idag på en riktig långpromenad i vårsolen! vilket underbart väder vi har, var ute och gick i en och en halv timma! Nu ska jag hoppa i ett bad och bara unna min kropp lite behandlingar! Mer än så kommer det inte att bli denna lediga dag!
EMILIA

11 mars

EMILIA

11 mars

Idag har jag varit på BodaBorg med laget. Det var riktigt kul måste jag säga. Som lina sa, man blir som en tioåring som springer omkring där och tar allt verkligen på liv eller död. Kom hem vid fyra och har därefter bara legat framför tvn oh kollat film efter film! Jag ska nu sova och känslan av att få sova hur länge jag vill imorgon är helt fantastisk!!

 

EMILIA


11 mars

idag har vi sprungit omkring som tio-åringar på bodaborg med fotbollslaget, kul har vi haft!
nu ska jag dra mig ut på en promenad med musik i öronen innan solen går ner! och idag har jag ingen söndagsångest, ledig måndag tisdag!!!
liinna

11 mars

i fredags var vi på fest hos johnjohn tillsammans med väldigt många andra människor. hade trevligt enda fram på småtimmarna. igår låg alfred och jag i min säng nästan från morgon till kväll. undantag när vi gick en promenad i solen tillsammans med julia.
linis

10 mars

Nu drar jag mig till ica för att träffa min bästa Hanna. Det blir taco, fruktsallad och mellodifestivalen på vår lista ikväll!!!
EMILIA

10 mars

Min syster är fin hon!
EMILIA

10 mars

Igår var det fredag! Efter solan åkte jag till stan och köpte mig denna snygga virkade lilla grej. Jag får inte köpa med sommarkläder nu.. har ju inget att ha på mig nu i detta väder ju. Därefter gick jag bort till make up store där jag fick en privatkurs och blev sminkad. Jag fick dessutom välja ut lite grejer därefter och på bilden har ni en liten del av det jag valde ut.
EMILIA

7 mars

Linis och jag under bussresan.
Idag har vi varit i Romme och åkt en massa skidor hela dagen lång! Superkul och jag har dessutom nu börjat gett mig på de svarta rackarna nu med. Men nu är jag så oerhört trött efter endast fyra timmars sömn inatt, så nu ska jag faktiskt sova för natten!
EMILIA

6 mars

Igår fick jag ett gulligt litet sms av mamma om att det råkade följa med ett par skinnshorts och en prickig klänning med henne när hon var inne på H&M. Hon vet precis vad jag vill ha! Bästa mamma! Förövrigt har jag även beställt hem lite gottigheter från H&M som förhoppningsvis kommer hem till mig denna vecka. Ska försöka ladda in lite musik i min mobil nu så jag har något att lyssna på till morgondagens busresa till Romme med skolan!!!
EMILIA

5 mars

igår lunchade vi på stan innan jag stack iväg till gymmet. idag gick vi länge i skolan. direkt efter stack vi till gymmet och körde konditionspass! nu har emilia emilia och jag bäddat ner oss i sängen framför bigbroter!
sovgott, pusss.
linis

4 mars

Idag har varit en dag då jag tagit tag i en massa saker. Gjort klart läxor, bokat en massa olika tider, klickat hem lite kläder och tagit mig en promenad med Hanna! Igår hade jag myskväll med Lina & träffade ett gäng sköna grabbar vilket inte händer allt för ofta.

EMILIA

3 mars


EMILIA

2 mars

har haft en kanon kväll. tjejerna bjöd på trerätters och det kunde knappast smaka bättre. älskar att få umgås med heela flickskaran.
imorgon har vi sovmorgon för första lördagen på jag vet inte hur länge. har eftermiddagsmatch i Nyköping istället..!
lins.

2 mars

image description
Äntligen fredag och jag har idag gjort mitt psykologiprov! Riktigt skönt att fått det gjort. Om en timma ungefär ska jag bege mig vidare och fira mina vänner Lisen och Elin som blivit arton bast. Det kommer bli super!
EMILIA

1 mars

kusinbild.
linaa

1 mars

och underbart väder!
dagen har rullat på. har åkt på en förkyldning och det känns mindre roligt. har varit på maxi med alfred och införskaffat mig vårens första shorts och ett par skor!
nu när alfred är på träning måste jag ta fram läxböckerna, slutprov i psykologi imorgon..
linis.

1 mars

Min gårdag bestod av ungfär fem timmars plugg och ett träningspass. Idag har jag även pluggat på det fördömda provet och jag hoppas det kommer gå bra imorgon. Idag ska jag inte göre speciellt mycket utan ska mest ligga och dega i min soffa som i vanlig ordning. Imorgon blir det födelsedagskalas för mina två tjejer som nu blivit 18-åringar.

EMILIA