31 augusti


bilder från våran dag. hade skola till klockan två och sen åkte vi direkt till gymmet och vidare till brödernas för en sallad. väldigt mysigt...slutade med att mina två vänner mådde dåligt och ligger kanske över toalocket nu? ;) jag själv är hos alfred och vi ska strax se Robinsson.
linis.

30 augusti

en mysig sommarkväll i folkparken,
har precis varit ute och sprungit med julia. resten av kvällen ska jag ta det hur lugnt som hellst. plugga lite matte och kolla på robbinsson. på lördag åker vi brudar upp till stockholm och jag längtar, hih.
linis.

30 augusti

Hade lisa sovandes hos mig inatt. Nu sitter vi i skolan och jag väntar på min första lektion, jag har aldrig varit såhär trött! Vi får se vart detta leder.
EMILIA

29 augusti

bara lite sådär,
måndag och våran absolut värsta skoldag. lång och grå! har lite plugg att stå i nu, sedan ska jag till min kusin som fyller år.
linis.

28 augusti

Här är en bild från gårdagen!
EMILIA

28 augusti

hihi,♥

28 augusti

Igår kom tjejerna en snabbis till mig och käkade tacos! Därefter tog Evelina och jag halv-tio pendeln in till staden för att senare åka mot Lindö. Där bjöds det på mycket trevligt folk och mycket skratt! Somnade klockan 4, så inte konstigt att jag idag vaknade klockan 3 idag. Lite senare är det träning, men nu ska det städas, som mitt rum ser ut!
EMILIA

27 augusti

Får se vart denna kväll leder!
EMILIA

26 augusti

Idag har det inte varit min dag alls! Usch!!!! Det är fredag, vad är det för fel på mig! Efter skolan fikade jag på stan med Lina, Jessika, Evelina, Pelle & Jacob på coffehous. Nu är jag hemma, ska på lite kalas och därefter ska jag träffa tjejerna. Jag saknar Axel dessutom!
EMILIA

26 augusti

vi har hål, och har inte tråkigt om man säger så!
'

25 augusti

Idag är en riktigt bra dag! Vi har fått våra MacBoocks från skolan och de är super snygga och helt awesome! En del av min lön kom även in på kontot idag. Om en vecka åker vi tjejer till Stockholm. Idag är en rolig fotbollsträning! Bra dag!

EMILIA

25 augusti

från och med nu kan ni förvänta er bättre uppdatering, idag har alla tvåor på haga fått hämta ut sin macbook och den funkar än så länge skit bra. dock är den helt annorlunda mot en pc så det är ganska mycket att lära, men de är hur kul som hellst! :)
linis.

24 augusti

känns som jag har tappat gnistan helt, och skoltrött har jag redan hunnit bli också..
har ändrar om i schemat och tyskan togs bort lika snabbt som sen kom till och nu har jag faktisgt ett helt ok-schema! har gymmat med emilia idag och nu är jag hos alfred som för tillfället är på träning. imrgon har vi sovmorgon och tack till det.
liniss

22 augusti

Mitt hjärta!
Första skoldagen! Jag hade hoppas på ett bättre skåp, bättre schema och mycket mer, men det är sådant man får räkna med! På torsdag kommer våra fina datorer till skolan och det är något positivt. Imorgon börjar vi enligt schemat, känns lite tungt nu börjar det på allvar.
EMILIA

22 augusti

linis.

22 augusti

förutom att just min klass fick skåpet på skolans sämsta ställe och att schemat bjuder på ingen sovmorgon vilket betyder att jag måste ta 06.55 bussen till skolan varje dag har dagen varit rätt bra, gick ju trotsallt bara på upprop i stort sätt. körde ett pass på gymmet med lisa och emilia och sedan strosa vi runt.
nu har jag precis varit och övningskört med min pappi, tror han är räddare än jag...men det går ju frammåt och det är ju tur det! imorgon väntas en "vanlig skoldag", och på torsdag får vi våra datorisar. och emilia och jag har fått tyska som vi tjatat om så mycket, problemet är bara det att vi inte läst språket på över 1 år...
linis.

21 augusti



jag vet, jag vet, jag vet, att blogga är inte riktigt min grej börjar jag nu inse...

Igår såg vi bio vi tjejer, "Jag Saknar Dig". Hur sorglig som helst då jag tjöt i konstant 2 timmar och 10 minuter! Därefter gick vi på marknaden samt fyverkerierna som var sämre än förväntat. Traffade såklart många fina ansikten, som alla sina lärare i högstadiet. Efter den långa kväller kröp vi ner, Axel och jag i min säng och sov fram till halv 1 idag. Nu har jag precis sett på mina tjejers match och nu ska jag & Lina in till Emilia i stan för att sörga med en fruktsallad, imorgon är sommarlovet slut.

EMILIA

19 augusti

emma & evelina.
kan inte förstå att det idag är våran sista sommarlovsdag. och regnet öser ner utanför fönstret. har hängt inne i stan de senaste dagarna hos emilia, på gymmet och inne i city.
hade igentligen tänkt mig en promenad nu men det känns inte allt för lockande..
linis.

19 augusti


17 augusti

Här har vi den söta lilla varelsen som bor hos oss i en vecka! Nu ska jag sova, syrrans födelsedagsparty är slut och nu ska jag sova, imorgon är det jobb!
EMILIA
EMILIA

17 augusti

Idag har jag jobbat igen, 2 dagar kvar nu! Igår var jag på en spontantripp på Liseberg med Axel och hans familj! Någon bild kanske kommer in, hade ingen kamera med mig. Ikväll har jag ialla fall varit med på min systers "födelsedagsparty" som man nu måste kalla det när hon kommit upp i tonåren!
EMILIA

16 augusti

det är här vi brukar hänga om dagarna..
gårdagen i bilder.
min mäster kock.♥
linis.

15 augusti

me and jjullia.
om 30 minuter ska jag ta bussen in till stan och gymma med mina vänner. sen möter vi upp resten av gänget och sätter oss på paus. och ikväll ska vi på ifk som möter aik.
linis.

14 augusti

för ett år sedan, hoppade jag runt på kryckor och va hur besviken som hellst, efter att jag landat fel i ett upphopp på en träningsmatch fick jag veta att jag skulle få vila i 8 veckor från fotbollen för att läkarna sa att mitt ledband i knät var uttöjnt. det var då den värsta jag fått. när jag sedan kallades in på en titthåls operation fick jag reda på att skadan var värre än ett ledband..mitt korsband var av och eftersom både julia och cia var korsbandsskadade innan mig visste jag hur lång denna resa skulle bli..
nu ett år senare är jag fortfarande inte tillbaka helt på planen, men jag tränar och det går hela tiden frammåt. tänk hur många som klagar över lite skoskav eller en stukad fot och bli borta från träning i en vecka,, jag va borta helt och hållet från en fotboll i 10 månader. MEN snart är jag tillbaka!!
L

14 augusti


blev en lång kväll igår med braiga vänner. låg inte i famnen hos min älskling förens vid två-tiden.
nu är emilia och jag precis hemkommna ifrån stan, helt slut och döda. ikväll har vi fotbollsträning, på återseende.
linis.

13 augusti





Nu drar jag mig med mina fina tjejer till Linköping, Keep it Loud väntar för vår del!

EMILIA

13 augusti



Emilia

12 augusti

fick mej lite fynd på ikea. mublerade om i rummet och såhär blev det till slut.
nu ska jag ner och kolla på skärblacka-vånga!
liniis.

12 augusti

milia när vi lunchade på ikano.
hali halo!
igår efter att jag gymmat tillsammans med cia åkte vi upp till åby och kollade när mina tjejer spelade bra fotboll mot åby. ni var grymma! även fast man sitter vid sidan av så är det så jäkla kul att se sitt lag spela bra och se hur kul de tycker att de är!! efter matchen köpte jag med mig en godispåse och åkte till alfred. idag har jag fått med mig min kille till gymmet och jag hoppas att träninsverken kommer smyga sig på han! nu är jag hemma och ganska slut i kroppen...
linis.

11 augusti

Igår gick jag och Axel på stan en stund och därefter tittade vi på bio, Bilar 2! Efter bion drog vi hem till Jocob där Axels pojkliga höll sig till. Vi vaknade idag kl 1 och har hitils inte rört oss många metrar. Idag ska det spelas match mot Åby. Ikväll blir det myskväll med älsklingen på vår 1½ års dag, det är sjukt hur fort tiden går nu för tiden!
EMILIA

10 augusti

tränade fotboll igår kväll och jag var med och spela lite två mål för första gången. kändes hur kul som hellst, så klart!! vaknade upp med min kille idag och vi har degat, när han stack satt jag igång och städade och rensade lite här och var, klippt gräset osv. nu ska jag snart ta bussen in till stan!
liniss.

10 augusti

Här har ni en 3 år gammal bild på mig och hanna!

Efter träningen kom hanna på besök vilket händer allt för sällan. Vi pratade, drack smothiie och pratade ännu mer.
Hon åkte precis hem, och nu hade jag tänkt sitta här framför datorn fram till klockan 4 ungefär, då tar lina och jag en löprunda!
EMILIA

9 augusti



Beslutsångest...

EMILIA

9 augusti



Blev en förmiddagstripp på ikanohuset med Lina idag! Vi gick inne på ikea samt de andra affärena. Jag fick med mig en tröja och ett par svarta jeans från bikbok, även en liten kalender till skolstarten! Nu väntar träning och ikväll kommer Hanna hit för en myskväll!

EMILIA

9 augusti

nu ska emilia och jag till ikea.
linis

8 augusti



har strosat runt på stan med alfred. finns hur mycket snyggt som hellst och jag kom hem med några plagg och ett par super fina skor! tog mig sedan bort till gymmet där jag mötte upp julia.
nu ska jag alldelles straxt möta upp tjejerna och sticka till emma för en mysigkväll!
liniss.

8 augusti

Här har ni mig från igår! :)
EMILIA

8 augusti

Nu är det inge mer jobb för min del, inte för denna vecka iallafall! Vilket gjorde att Axel och jag sov fram till klockan 12 idag! Han åkte precis hem för att vara lite barnvakt till brorsan, medan jag sitter och funderar på vad jag ska göra idag. För en gångs skull när jag är ledig blir jag rastlös av att inte göra någonting alls! Höra av sig till tjejerna? Det låter som en bra idé!
EMIILIA

8 augusti

Jag älskar svensk sommar, verkligen.
Igår när jag kom hem från axels land följde jag med familjen och handlade. Därefter hämtade vi upp axel som sedan sov hos mig! Vi hade det allmänt mysigt och lyxade till det med en egengjord pizza till kvällen!
EMILIA

8 augusti

Såhär har jag spenderat min långa helg! Tillsammans med Axel och hans familj har vi tillbringat helgen på hans land. Vi har bland annat åkt massvis med skoter, båt & ring. Vi har även hunnit med att träffa på Emilia som har sitt landställe väldigt nära. Jag har haft en underbar helg!
EMILIA

7 augusti

va uppe i skogarna och kollade på en jättebra konsert. min man med kusin och bror spelade en låt som lät hur bra som hellst! nu är vi i stan och har precis gjort fruktsallad, ska mysa framför tvn resten av kvällen! puss
liniss.

7 augusti

fy satan vilket väder. jag ska alldelles straxt ge mig ut i regnet. ska upp och överraska min älskling på hans land, och kolla på konsert.
linis.

6 augusti

tränade en tidig fotbollsträning. resten av dagen har vi tillbringat uppe i gibraltar med bad, ridning, käk och mys. en trevlig dag faktisgt. kom hem för någon timma sedan och nu väntar sömn...
linis.

5 augusti

ny beställd från nelly. en stickad, perfekt till hösten. fin snörning på baksidan me.
lin.a

5 augusti



5 augusti

julia och jag tog oss upp tidigt idag för vi hoppades på bra väder. tog oss till mårängen och nästan på direkten gick solen i moln och tittade bara fram några få gånger. blev bara kvar i några timmar och nu ser det ut som om regnet är på väg också..
jag ska forsätta att rensa min garderob som jag påbörjade igår och sedan är det fotbollsträning, har ett litet *"mini träningsläger" i helgen och imorgon har vi tidig träning och efter den väntar en heldag i gibraltar.
ikväll ska jag julia och jessika ta det lugnt och vad bjuds om inte taccos en fredag?
linis

4 augusti

blev mårn både igår och idag. och träning och gym på kvällarna. dagarna rullar på och vädret är som det ska. nu ska jullan och jag sätta på en film. gonatt'
linis

3 augusti

Kom hem från någon timma sedan. Jag har varit ute på vägarna med pappa idag. Vill bara ha körkort nununu! Syster har nu gjort en smoothie som kommer sitta fint i magen, godnatt!
EMILIA

3 augusti

anonym om 31 juli:
Hej, Emilia du har en Onepiece som är navy blå eller hur? Jag undrar bara vart du har köpt den och vilken storlek du har i den, tacksam för svar :)
IP: 90.228.234.225
01 Augusti, 14:32

Hej, När jag var i turkiet köpte jag mig min onepiece och här är den! Den är grå-vit skulle jag snarare beskriva den. Superskön i stl M. Inte så märkvärdig när jag endå endast bara tänkt glida runt med den hemma.
EMILIA

3 augusti

Nu är jag inne i min femte vecka på jobbet och det börjar kännas av. Nu ligger jag i sängen och myser med mig själv och sagan om ringen tillsammans med en blåbärspaj. Imorgon är det jobb, snart fredag också!
EMILIA

2 augusti

har farit runt bland sjukgymnaster idag. först på medicinst cenrum och sen till sjukhuset för massa olika tester som alla korsbandskadade gör efter ett 6 och 12 månader. kontrollerna gick bra och idag har jag tränat fotboll. va med på alla övningar men avstod två mål som jag tyvärr måste göra ett tag till..gick i alla fall bra med skotten så det är jag glad över! :D
nu väntar film med familjen. natti
linis

2 augusti

Igår efter jobbet gymmade jag med lina och julia, och det var inget annat än skönt! Efteråt tog jag spårvagnen upp mot enebytrakterna där jag skulle möta upp min kille. På kvällen när vi kommit hem till mig satte vi på sagan om ringen och somnade till, tillsammans med lite tilltugg. Jag älskar Sagan om ringenfilmerna!
EMILIA

1 augusti

en dag som denna är jag glad att jag har sommarlov och inget jobb. har varit i mårn på dagen med alfred julia och jessika. åkte sedan till gymmet med julia och emilia. kom precis till alfred och nu har jag landat i hans säng. brände upp mina axlar och armar igår så de bränner. kan heller knappt sitta, känns som två stora blåmärken på rumpan...
ha en fin kväll.
linis.