27 april

Tittar på let's dance med fina Hanna, doppar frukt i choklad och ligger i matkoma efter allt ätande! Det blir en lugn hemmakväll framför TVn helt enkelt, skönt det med.
EMILIA

25 april

IDAG FYLLER EMILIA 18-ÅR! GRATTTIS ÄLSKLING.

21 april

dagarna bara springer iväg. det ända jag gör är att gå i skolan, träna äta och sova. inte riktigt men stor del. igår hade jag myskväll med några tjejer i klaassen. idag har jag gått i sju timmar tillsammans med tjejerna i laget längs vägen och plockat skräp. helt sjukt vad folk slänger skräp i dikena och jag är helt slut!!! nu väntar jag på att alfred ska komma. blir en lugn lördagkväll med andra ord. imorgon har vi seriepremiär mot Hagahöjden!!!!!
linis.

17 april

Tisdagen är nu avklarad och imorgon är det bara halva veckan som är kvar! Nu börjar det kännas att skoldagarna bara tickar neråt och poff så är sommarlovet här, kan dock inte säga att jag längtar till det med tanke på att jag ska arbeta sex veckor i sommar! Nu ska jag sova!
EMILIA

16 april

En allmänt tråkig och seg dag har det varit idag! Det har inte hänt speciellt mycket utöver att jag varit i skolan i fyra timmar och gjort ingenting! Nu när jag är hemma hade jag tänkt fortsätta med det och mycket mer blir det inte idag!
EMILIA

16 april

EMILIA

15 april

Kom hem från Emilias land idag och vi har haft det hur bra som helst! Har resten av dagen endast degat framför tvn och tjutit till filmen a little bit of heaven samt betat av några avsnitt av BB. Mer än så blir det nog inte idag.
EMILIA

15 april

Linis och jag i fredags!
EMILIA

15 april


har haft en supermysig lör/sön på emilias land. ♥

15 april

tre från gårdagens match.

14 april

igår blev de party med brudarna. idag spelade jag tidig cupmatch inne på parken, solen sken och det var underbart att spela! har precis slängt i mig mat och bytt om, ska ut till sankt annas skärgård för en mys kväll med mina fina vänner. hörs imorgon!
linis

13 april


Nu drar jag mig in till staden för lite handlande! Ikväll åker jag med mina vänner på lite festligheter! Idag är det ju fredagen den 13 så det förbånar mig inte om det kommer upp mer problem än vanligt i min vardag idag faktiskt!

EMILIA

13 april



Gårdagens!
EMILIA

12 april

Åkte tidigt idag för att hjälpa mamma att handla mat i stan. Fick med min en tröja och ett halsband. Därefter kom Marcus förbi en sväng för att hjälpa mig med matten som vi håller på med just nu! Nu åker jag till Evelina för lite tjejmys med henne och Julia! bye!
EMILIA

9 april

påsken är en mysig högtid, men gud vad man äter! nu är påskhelgen slut och dags att gå tillbaka till vardagen även fast vi faktisgt har påsklov! under min påskhelg har jag förutom att ätit varit i västerås och hos mina egna mor och far föräldrar, umgåts med mina vänner, tränat och myst med min finaste. imorgon ska julia och jag in till gymmet tidigt och de kommande tre dagarna kommer jag va på Mc donalds för utbildning, sedan är jag fördig för att arbeta!
linaa

8 april

Idag har jag varit med syster och mamma och tittat på bio då vi valde att se titanic i 3D. Riktigt grymt var det måste jag säga! Nu står Hanna utanför dörren vilken sekund som helst, vi ska bege oss ner mot ica och sen  vidare hem till Lina där det blir söndagsmys för vår del!
EMILIA

8 april

gårdagens gottigheter!
EMILIA

7 april

Precis hemkommen efter ett att ha ätit lite påskmat med släkten. Förövrigt har påskharen varit hos mig, så lite snäll har jag väll varit då antar jag? Ikväll kommer Evelina och myser med mig då det blir pizzabak och filmmys!
EMILIA

6 april

ääntligen påsklov!!!!
igår var jag på påskmiddag hos farmor och farfar hela kvällen. idag har snön fallit och man kan tro att vi är påväg mot vintern...mamma och jag har iaf varit ute på en timmas promenad, självklart då det snöade som mest...snart ska jag käka grillat och sen ska jag in till min älskade. imorgon far vi mot västerås för påskfirande med alfreds släkt!
Linis

5 april


5 april

//Monki 249 kr//
Äntligen lov! Det är mer än välbehövligt så jag kommer klara av sista slutspurten sen resten av terminen sen. Ikväll blir det bara en mysig hemmakväll med familjen om inga andra planer kommer till. Förövrigt har jag övningskört mer än någonsin idag och vill bara ha den där jäkla skiten nu..
EMILIA

3 april

EMILIA


3 april

Godmorgon! Sitter i skolan och är mer än trött. Har en megastor historiauppgift att ta itu med just nu. Förövrigt har jag ett svenskaprov på torsdag som jag inte hittar tid till! I eftermiddag ska jag till gymmet och sedan ikväll på fotbollsmöte.
EMILIA

2 april

Nu ska jag dra mig till skolan! Ha en superbra dag, det ska jag i varje fall ha!
EMILIA

1 april

EMILIA

1 april


EMILIA

1 april

Idag har det varit en pluggdag för mig. Har en rolig historiauppgift att ta itu med vilket inte är speciellt roligt. Funderar starkt på att ha lite high school musical maraton med mig själv ikväll! Det låter som en superidé!
EMILIA

1 april

hela förmiddagen har jag suttit och skrivit på min historia uppsats. tog ett break för en pw med julia i duggregnet. tänke fortsätta när jag kom hem men har inte skrivit ett enda ord. om ett tag ska jag istället övningsköra in till stan och ha söndagsmys med min kille.
linna