30 juli

Nu drar jag mig in mot stan och sedan vidare mot St: Annas Skärgård då jag äntligen efter 3 veckor ska få träffa min bästa Emilia!

EMILIA
 

29 juli

 
 
Idag har jag gjort i princip ingenting! Tanken på att nu slippa ha söndagsångest för att åka iväg och jobba mer för sommarn är ju helt underbar! Funderar starkt på om jag ska slänga mig i sängen och läsa lite bok eller kanske sätta på en romantisk komedi på tvn? Det låter bra!

EMILIA

29 juli

ÅH vad jag längtar efter höst nu, är det ens lagligt? Massvis med stickade tröjor, snygga jeans och kängor! 
 
EMILIA
 

29 juli

Förra veckan var jag på Ikea med kusinen. Jag fick då med mig denna smarta klädförvaring då min garderob är proppfull och även lite till. Det är ett bra tips från coachen!
 
EMILIA
 

28 juli

hej mina vänner! NU HAR JAG ÄNTLIGEN TAGIT SEMESTER!!! Nu har jag tid för er hur mycket som helst och ska nu försöka hitta tillbaka hit! Ikväll blir det inte så mycket gjort, däremot en liten hemmafest som jag troligtvis ska hälsa på en stund! Återkommer senare med några roligare inlägg!

EMILIA

16 juli

Igår var jag somsagt hos mina kusiner och åt Ben&Jerry's i STORA lass! Jag har aldrig mått så illa för att ha ätit för mycket glass förrut, men gott för stunden, det var det! Idag har jag jobbat och sitter nu hemma framför tvn med kusinen! Imorgon blir det ännu mera jobb!!

EMILIA
 

15 juli

Jag lever!! 
Känner att bloggen för tillfället inte går speciellt bra! inget roligt att skriva om och aldrig några roliga bilder för er att titta på! Men så får det vara nu när man jobbar och står i dagarna långa! Jag har iaf tillbringat min helg i Västervik med familjen och bara myst eftersom man alldrig hinner med att träffa dem i veckorna! Vi har sett på bio, käkat massa subwaymackor och endast myst och ätit gott! Nu är det nya tag för en ny vecka. Här har ni en outfitbild på mig just nu. Nu ska jag dra mig mot pendeln och vidare till stan och träffa min kusin där jag även kommer bli kvar över natten. 
 
EMILIA

14 juli

EMILIA

 

 

 


14 juli

Hej mina fina läsare! För tillfället sitter jag i solstolen och njuter av en helg i Västervik med familjen och Hanna! Det är väll inte det bästa vädret så vi ska strax dra oss mot city där det blir ice age 4 på bio! Ikväll blir det grillat, kortspel och minigolf på menyn! Det kommer att bli super! EMILIA


10 juli

 
 
JUST NU - KALASFIRANDE!

EMILIA

10 juli

 
Grattis syrran på 14-årsdagen!!! Idag väntas en massa kalas med både grillat och jordgubbstårta!!
 
EMILIA

9 juli

Precis hemkommen efter en arbetsdag på jobbet! Nu är jag helt slut och ska nu sova fram till middagen ikväll! Mycket mer ska jag inte göra idag!
 
EMILIA

9 juli

Gårdagens fotbollstittande på parken med kusinen! 
Igår spenderade jag min dag mestadels hos emilia då vi vaknade så sent som klockan två! Därefter åkte jag somsagt och tittade på fotboll och på kvällen fick jag finbesök av Mr. Österqvist! En riktigt skön söndag om ni frågar mig!

8 juli

 
Här har ni min gårdag! En tripp till smultronstället samt lite festligheter med mina fina! Helt ok kväll!
 
EMILIA

1 juli

Nu en välförtjänt frukost efter en lång morgonpromenad!
 
EMILIA