30 januari

idag har jag börjat min praktik på hälsoteamet, och där kommer jag att befinna mig de kommande tre veckorna, det kommer bli kul! imorgon jobbar jag eftermiddag och börjar inte förens efter kl 2, sköönt! nu har alfred kommit ut för en behövlig måndagsmyskväll!
linis.

29 januari

EMILIA

29 januari

Idag vaknade jag upp runt halv ett. Hanna kom sedan hem till mig för både lite fotografering och kladdkaksätande i mängder. Hon är bara så bra!

28 januari

Som Lina sahar det idag varit en dag full med fotbollsmatcher i Nyköping. Stannade på en kvartsfinal och det känns hur skönt som helst att nu fått invigit Peking Västra FC. Det var många matchen med division 2 respektive 3 lag vilket gjorde oss väldigt nödja med en sjätteplats. Detta kommer bli ett bra år med fotbollen!
Förövrigt ska jag nu sätta mig i soffan och inte röra mig en meter till idag, det låter inte helt fel!
EMILIA

28 januari

är helt slut efter en heldag i nyköping hockey rink där vi har lirat fotboll. inte vanlig innomhuscup utan på en hockeyrink där vi fick använda kanterna, svårt men roligt. samling 7.00 och var inte hemma förens ungefär tolv timmar senare. nu är jag helt död och jag känner mig värd att ligga i soffan en kväll som denna och äta godsaker...
linis.

27 januari

Nu är jag mätt i magen och har packat inför imorgon då det ska spelas fotbollscup hela dagen lång! Förövrigt har jag varit ledig idag. Kom till Eber för att ha min enda lektion, psykologi. Men när vi kom dit var den tydligen inställd, man ska inte klaga men lite irriterande var det allt. Istället satte jag mig på Paus med mina vina tjejer istället.
EMILIA

27 januari

Nu drar jag mig mot skolan för en liten lektion!
EMILIA

26 januari

Dags att unna sig lite roligheter! Finns inge bättre än Sims måste jag erkänna!
EMILIA

26 januari

började precis lyssna på Zlatans ljudbok. ljudböcker har dock en tendens att få mig att sova, likaså Zlatans ljudbok. men jag har ändå kommit en bit och jag tycker den är väldigt intressant!
nu måste jag finslipa min samhäll som ska skickas in imorgon. imorgon tar jag sovmorgon till 13.20, sköönt!
linis.

26 januari

lika kär,
L

26 januari

fannylindblad.blogg.se
Jag skulle inte tacka nej till denna kvinnas hår! Om man ändå kunde få till de där jäkla lockarna!
EMILIA

26 januari

Slutade klockan tolv idag och åkte därefter direkt till gymmet för en hårdkörning. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande för att senare kunna sätta mig framför Sims med ett gott samvete.
EMILIA

24 januari

säger precis som emilia. går inte speciellt många timmar i skolan denna vecka. imorgon är vi lediga och på slutet av dagen hoppas jag att jag kan bocka av lite plugg..nu ska jag snart åka mot parken för fotbollsträning.
linis.

24 januari

Gud vad jag är tråkig när det gäller bloggandet. USCH! Jag har ju så mycket roligheter för mig nu för tiden, så bloggen hinner lixom inte med. Denna vecka i skolan är mer en soft vilket jag inte tackar nej till för fem öre. Idag ska det pluggas en hem del men även en fotbollsträning ska jag klämma in ikväll. Förövrigt tog jag precis en liten paus och tittar runt lite på resor tillsammans med mina tjejer i sommar. Det lutar åt Magaluf, någon i den här stilen. Det kommer bli super.
EMILIA

22 januari

bland annat den här pysslade vi ihop till julia.
va skönt att träna fotboll igår efter en veckas skidåkning. va med alfred hela dagen igår, mmm. ska om en timma ta busspendeln till gymmet. ikväll ska alfrfed och jag gå på bio för att se hamilton.
linis.

21 januari

klassbild.

20 januari

fotot är målat av alfreds farfar!
somnade skönt i min egna säng bredvid min älskade igår. idag var alla våra förmiddagslektioner inställda och har endast iv, 13.20 så ska snart ta bussen. ikväll ska vi fira våran julia som förra helgen fyllde 18.
linis

19 januari

här har vi några biler ur min iphone! haft underbara dagar i branäs tillsammans med finfina människor.
linis.

19 januari

BILDBOMB FRÅN BRANÄS MED KLASSEN!
Första kvällen fick killarna stå för maten, då de gjorde en avancerad tacos.
Våra onepieces var det som vi mestadels strosade runt i om dagarna då vi inte höll till i backarna.
två glada tjejer innan längdåkningen i måndags.
finfin utsikt i backen
Mycket skrik och bråk mellan killarna då de tagit varandras mjölkpaket.
Övertrötta killar

18 januari

både igår och idag har vi åkt slalom. vi har det sjukt bra här uppe men det ska ändå bli skönt att komma hem. nu har matlag nummer tre storkok och vi väntar fint på maten. nu ska vi njuta av sista kvällen tillsammans.
EMILIA & LINA.

16 januari


idag har vi åkt längskidor, milen. va jääävligt jobbigt!!
vi har precis kommit tillbaka till stugna och nu ska vi softa gärnet! ska på skidutbildning ikväll. imorgon ska vi åka utför. vi lever och vi har det jävligt bra!
LINA & EMILIA

15 januari

idag åker emilia och jag till branäs för några dagars skidåkning med klassen, kommer säkert bli hur bra som hellst! vi är tillbaka på torsdag!!!
linis.

13 januari

Min mobilsladd är tyvärr ur funktion och därav får det bjudas på en gammal än så länge.
Sitter med emilia vid min sida och ska nu ge oss av mot lina för en mysig tjejkväll och planera vår utlandsresa till sommaren. Trotts att det är fredagen den 13 har jag ännu inte råkat ut för några konstigheter, men det är ju faktiskt några timmar kvar på dygnet.
EMILIA

13 januari

skola-gym-plugg-pojkvänsmys. så såg min torsdag ut.
idag har vi haft psykologiprov. nu måste jag packa inför min branäsresa på söndag. ikväll, mys med tjejerna!
linis.

11 januari

dagens lunch!
dom senaste dagarna har jag njutit av att vi fortfarande haft lov, tränat och umgåts med de bästa människorna som kretsar runt mitt liv. idag har jag varit i stockholm med klassen. vi har besökt riksdagen samt slottet plus lite fritid på staden. de märmsta dagarna har jag mycket att stå i, träning, plugg kalas osv. på söndag åker jag till branäs med klassen för en massa skidor!
linis.

10 januari

Som ni ser har jag en mamma som är beroende av naglack och då är inte detta allt!
Igår blev en trevlig heldag på stan samt en myskväll med färgning av hår med mina pinglor. Idag har jag behövtplugga men det har jag självklart inte gjort. Insåg att på fredag är det "fredag den trettonde" så bestämde mig snabbt för att jag då skulle börja plugga i onödan. Annars har jag endast gått omkring i mina mjukiskläder och endast haft en enorm ångest för att skolan börjar imorgon. Trotts det åker vi till Stockholm med klassen, därmed får det bli en liten mjukstart av skolan.
EMILIA

9 januari

här är det liv i luckan efter att thierry henry gjorde comback och mål. enligt mig spelar han i fel lag men alfred ser väldigt lycklig ut..
linis,

8 januari

Bild från några dagar sedan.
Har dagat allt för länge i soffan idag till mängder med sex and the cityavsnitt och skidor på tvn. Nu ska jag till Ica och sedan vidare till Julia för mysig hemmakväll med mycket snacks och fina vänner.

EMILIA

7 januari

Rhodos i Juni, precis vad jag behöver!
EMILIA

7 januari

mysigt resturangbesök igår på alfreds 18-årsdag!
idag efter min tidiga fotbollsträning har jag legat utslagen i soffan, hela dagen! ikväll ska jag träffa tjejerna för mys och de längtar jag till!!! ♥
linis

7 januari

apsnygga skor om ni frågar mig. Dessa måste bli mina! från Eurosko.
EMILIA

6 januari


Hemkommen från kalas med för mycket i magen som vanligt. Något man alltid lyckas med. Förövrigt är det tråkigt att nu skriva om mitt tråkiga liv när Lina precis kommit hem från London. haha. Imorgon väntas nya kalas med ännu mer onyttigheter.

EMILIA

6 januari

åker straxt in till stan för att senare äta på resturang med familjen veltman.
linis

6 januari

dag fyra i London!

en av alla telefoner.
efter många djupa andetag satte vi oss på londoneye.
vi hade utsikt över hela london och det var väldigt coolt!
min finaste.
avslutar med en bild på piccadilly.

6 januari

dag tre i London!


italensk lunch!


indiskmat. en av de starkaste måltiderna, enligt alfred. efter middagen gick vi till en sport bar för att kolla manchester united-newcastel.

6 januari

dag två i London!
här träffar vi massor utav kända personer.
stötte på drottningen...
och president...på madame tussauds.
pizza till lunch.
på kvällen åkte vi förbi harrods.
efter middag i soho avslutade vi våran kväll på ett fik.

6 januari

första dagen i London!
framme på tunnelbaneastationen efter flyg och tågresorna!
och om vi inte gick eller åkte tunnelbana satt vi oss på londons dubbeldäck bussar, hellst längst fram!
efter många timmars shopping njöt vi av att sitta, här i ett omklädningsrum.
första kvällen satt vi oss på en pub för att kolla fotboll, fulham-arsenal.
vi avslutad kvällen med ett varmt bad!

bilder på vårt hotell.

6 januari

och nu har vi landat hemma i Sverige. har haft fyra helt underbara dagar i london med han jag håller kär. vi har shoppat, ätit gott, åkt londoneye, madame tussauds och sätt oss mycket omkring. resan blev bättre än bra!
dock kunde våran resa kl 6 i måndagsmorgon inte börjat sämre. vi kom föresent till inchekningen och vi fick inte ta med oss våran väska, vilket betydde att väskan var tvungen att hamna i papperskorgen. efter mycket stress och ompackning, kom vi både igenom pass och säkerthetskontrollen och kom med planet med sekunders marginal. bilder kommer imorgon. nu ska jag sova! imorgon ska jag fira min 18-åring.♥
linis

5 januari

Det finns inge bättre än att köpa nya och fräsha grejer till sminket! Igår köpte jag dessa tre sminkborstar som fungerar super. Kom hem från kickoffen med laget för någon timma sedan och det var ganska kul faktiskt måste jag säga. Testade på zumba och vattengympa vilket var förjäkla jobbigt måste jag säga. Tittar nu ishocky och funderar på om jag klarar av att sitta vaken till 2 och se finalen. Det tvekar jag på med tanke på mitt tillstånd nu, kan knappt hålla mina ögon öppna.
EMILIA

5 januari

Idag har jag endast myst till konungens återkomst. Igår kom julia och hanna på besök. Nu ska jag på kickoff med laget. Det blir säkert bra!
EMILIA

3 januari

 

EMILIA


3 januari


Nytt år och nya tag!
I två dagar har jag nu varit med Hanna och endast myst med för mycket onyttigheter. Idag har jag endast tagit tag i städningen i hela huset samt duschat för att jag känt min allmänt äcklig. Väntar på att någon mat ska tillagas här hemma, men då lär jag ju få vänta till midnatt. Nu ska jag titta igenom HMkatalogen ännu en gång.

EMILIA

2 januari


2 januari


1 januari

imorgon bitti klockan sju går planet mot london för mig och min älskling. lander i Sverige sent på torsdagkväll! fasen vad roligt det ska bli!
linis.

1 januari

sista dagen av 2011 började med en löprunda tillsammans med alfred. på eftermiddagen stack jag hem till emilia med tjejerna för fix och trerätters. kvällen och tolvslaget spenderade vi mitt ute i skogen, i svärtinge! idag är jag trött...
lina