30 november

Hade utvecklingssamtal idag efter skolan och allt verkar gå som det ska. Mamma och jag tog oss en sväng förbi lager 157 där jag hittade en mysig röd tröja som jag så länge velat ha!! fint fint!
Ljusen är tända och jag har det hur mysigt som helst, synd bara att jag har tonvis med läxor att ta fram och arbeta med.
EMILIA

29 november

Roligare bild än såhär får ni inte. För ungefär lika tråkig som bilden är, så tråkigt är mitt liv för tillffället.. Tycker allt går rätt åt helvete med skola, fotboll, träning och allt annat som egentligen borde gå bättre. Träningen idag gick förövrigt åt pipan vilket inte är någon nyhet, så borde även lägga av med den skiten också. Nu kände jag plötsligt hur otroligt negativt detta blev, men det får ni leva med. Om jag ska klämma in en bra sak så sprang jag för första gången 1 mil igår, men det var igår det.
EMILIA

29 november

finis
emilia och jag satt kvar i någon timma efter skolan, räknade matte och pluggade historia. har suttit ytterligare en timma med matten nu, ska skriva np om inte als lång tid. om cirkus en timma blir jag upphämtad av julia och sedan har vi fotbollsträning. har sagt det så många gånger och jag säger det igen, fan vad roligt det är med fotboll, inomhusfotboll!!!
linis.

27 november

Första ljuset är tänt och jag har precis haft lite go fika med lussebullar och pepparkakor. Idag vaknade jag upp klockan två och har sedan dess endast degat till ett par filmer. Igår var jag i stadium aren med mina tjejer och tittade på lite fotboll och senare på kvällen var jag med julia och evelina. Imorgon är det måndag igen..

EMILIA

27 november

igår efter min fotbollsträning spenderade jag 8 timmar i stadium arena. idag efter alfred och jag vaknat gick jag ut och sprang i stormen,,
nu ska vi in tilll stan och sedan till mormor för adventsfika. ha en mysig första advent!
linis.

25 november

ikvälll ska vi äntligen se breaking dawn!!!! men först bjuds det på plankstek.
linis.

24 november

Slutade 12 idag och har endast egnat mig åt att plocka fram julen så nu är jag redo för lite jullov! förövrigt vaknade jag nyss upp efter att ha sovit middag på tre timmar som vilken 85 årig tant som helst och nu ska jag ta tag och läsa egenom min uppgift som ska redovisas imorgon som är på 10 sidor.
EMILIA

23 november

Åkte tidigt hem idag för att sedan gå ut och springa ett tag, och min nya mobilficka som man fäster runt armen funlkade super. Annars har jag pluggat lite granna och även fått besök av min fina vän Marcus. Förövrigt tror jag att jag nu kammat in mitt första IG som blir i engelska nationella idag...
EMILIA

23 november

har åkt på någon fin influensa med huvudvärk halsont osv. så träningen får lika på is ett tag framöver. tränade inomhusfotboll igår och de känns bra men efteråt mådde jag inte lika bra.
dagen har varit stressig och jobbig, np i engelska och jag har aldirg kännt mig så dålig:( nu är jag hos emilia och har lagt mig i hennes säng. lite senare när alfred slutar skolan ska jag bort till honom.
linis.

21 oktober

steffe från minneskonserten i våras
Matteprovet idag gick skit må jag säga. Skulle dragit till gymmet efter skolan med tog istället en springtur istället för att senare få besök av min vän Stefan då v tittade på film och hade en lång pratstund. Han åkte hem för ett tag sedan och för en gångs skull har jag tänkt gå och lägga mig tidigt vilket jag dock inte kommer känna av imorgon när jag imorgon vaknar. IMorgon är det förövrigt öppet hus på haga där jag ska tillbringa min eftermiddag!
EMILIA

21 november

båda mina iphone-skal kommer från en hemsida som heter dittskal.se och kostar 300 kr styck!
linis.

21 november

en vecka kvar till avdent och igår julbakade vi!
linis.

20 november


EMILIA

20 november

får dela med mig av en gammal sommarbild i brist på några andra bilder.
idag har jag pluggat matte i 4 timmar och en temauppgift i 2 timmar, så med andra ord är jag nu trött som vanligt. Imorgon är det matteprov och trots mina 4 timmar har jag inte kommit någon vart tycker jag. Förövrigt vill jag bara ha jul nu! vad jag längtar!!! Nu är det gustavsson 3 trappor som gäller!

EMILIA

19 november


äntligen har något att pryda mina tomma väggar med! riktigt nöjd!
EMILIA

18 november

Nu drar jag mig till Lina i min mysiga one piece för idolmys!
EMILIA

18 november

idag är det fredag och jag är så trött så trött! Hanna kom hit en stund på eftermiddgen med försvann lika snabbt iväg igen för att hon skulle till Linköping och se idolerna ikväll! jag vill me... Så istället får det bli att åka hem till Lina och hänga med mina fina tjejer framför tvrutan och titta på våra idoler.
Förövrigt gick nationella provet i engelska dåligt och nu ska jag sätta igång pappa med maten om det över huvud taget ska kunna bli någon.
EMILIA

18 november

EMILIA

18 november

och exakt en måndag kvar till emilias och min födelsedag..
idag har vi skrivit nationelt prov i engelska vilket inte riktigt är min grej. sista fredagen på shemat som jag slutade kl tolv, resten av året slutar vi fyra...har precis lagat pannkakstårta och myser i soffan. ikväll blir det idol mys.
linis

17 november

Idag har jag varit ledig och jag har tillsammans med lina och emilia kört världens jobbigaste pass på gymmet, bodypump! Insåg idag hur dåligt jag måste ha tränat detta år för fy satan vad svag jag var! Efteråt satte vi oss på Kupolen för att både fika och plugga en hel del! Nu sitter jag i sängen hemma och målar lite naglar med emilia. Imorgon är det nationellt prov i engelska och jag är mer än nervös över det.
EMILIA

16 november

Hade somsagt novellprov och gymmade idag som Lina redan tagit upp. Nu är jag hos Emilia, vi köpte med oss en pausesallad hem till henne och käkade och nu ska vi titta på Sunes Sommar och bara njuta av att vi är lediga imorgon.
EMILIA

16 november

efter en kort skoldag som innehöll referatprov åkte jag till gymmet med emilia och emilia! är nu hemma hos min älskling och tar det väldigt lungt. vi ska snart gå till ica för att köpa något gott till denna fina onsdagskväll då vi ska kolla på bron. är ledig imorgon vilket känns hur skööööööönt som hellsT!!!!
linis.

15 november

Mina fina vänner från i lördags!
EMILIA

15 november

lisen och jag, från helgen.
trots att den kalla vintern är på ingång finns det många saker som jag längtar till. förutom advent, födelsedag, julafton, nyår osv ska jag och alfred åka till london vilket ska bli hur mysigt och roligt som hellst!!
idag har jag pluggat i några timmar vilket händer väldigt sällan, börjat kolla på one tree hill säsong 8 och gått i skolan. om några timmar är det fotbollsträning, bästa träningspasset på veckan..;)
linis.

15 november

Hej och välkommen till vår matblogg, man skulle kunna tro det i alla fall. Jag måste bara tipsa om hur jäkla gott det är med vaniljyoghurt och alla möjliga sortes bär och frukter till. Jag har i över en månad nu varit desperat av blåbär och hallon i skålen, men idag testade jag på mango och pumpakärnor, herregud jag längtar redan till frukost!
Jag har suttit och pluggat matte nu i ett par timmar och ska strax gå vidare till samhällsläxan som ska vara inne denna vecka, sen kör vi lite novellprov på detta imorgon. Ikväll är det fotbollsträning och jag längtar!
EMILIA

13 november

Ungefär såhär har min dag sett ut idag! Jag har inte rört mig många metrar efter gårdagens kväll hos lina. När jag vaknade imorse kom hanna på besök för att titta på sista delen av Harry Potter, så nu har jag äntligen sett alla filmer! Sedan när jag skulle ner till köket för att äta frukost blev jag bemött av denna otroligt roliga to do-lista. Nu åkte släktningarna hem efter att ha firat en liten fars dag och nu ska jag hoppa in i duschen.
EMILIA

13 november

hade en kanonkväll med fina människor hos Lina!
LINA OCH EMILIA

11 november

ska sticka till emilia nu, för fredagsmys!
lina,

11 november

11-11-11.
Sitter och myser framför soffan alldeles för mig själv och väntar på att Lina ska komma hit lite senare. Fredagsmys med Idol står på schemat för vår del kan jag tänka mig. Nu ska jag ta mig lite lätt mellanmål för ikväll blir det planka på menyn!
EMILIA

10 november

Gick som vanligt från tio till tolv idag i skolan och därefter följde jag med mamma till IKEA och en stunds shoppande inne på IKANO. Fick med mig två tröjor från BikBok och även ett skidställ till vintern när det blir skidor. Om ni har tur så kanske ni kan få en smaktitt på de, men det får bli en annan dag. Nu ska jag ta tag i pluggandet och hoppa in i duschandet!

EMILIA

10 november


Sådär nu är jag back again. Jag har blivit helt galen påden jäkla iphonen som jag inte fått över bilderna på, men nu ätligen funkade det. Här är två bilder från igår! Igår var jag var ute och sprang 8 km med Emilia och Lina, samt somnade halv fem på eftermiddagen och sov 15 hela timmar, ja ni jag förstår inte själv hur jag lyckades.
EMILIA

8 november

Dagen har varit lång och seg liksom alla tisdagar brukar vara. klockan är halv tolv och jag ligger i sängen klarpigg efter att ha tränat fotboll fram til 22. Jag vill ha helg nununu och jag önskar att jollovet vore imorgon.
EMILIA

7 november

trots att det är måndag har dagen rullat på. vi har gått i skolan, tränat powerstep och nu kollar vi på fotbollsgalan hemma hos emilia!

6 november

myskväll hos jessika igår med tacomys kinekt och världens bästa vänner.
idag har jag tagit vara på den sista sovmorgonen och lunchat med mina mostrar. alfred och jag har även varit ute och sprungit och mycket tack vare honom!! nu lagar vi mat och senare ska vi kolla på beck.
linis.

5 november

Igår hade jag fredagsmys med pelle och degade sönder. Idag har jag däremot tagit mig i kragen och gjort iordning och tapetserat mitt rum och det blev super, man får passa på när det bara är mamma hemma i stugan. Mamma och jag har alltså haft en mysdag med kinakäk, tapetsering och en massvis av godis i stora lass.
EMILIA

5 november

Mamma och jag leker Simon & Thomas i mitt rum!
EMILIA

4 november

har strosat runt inne på ikea hela dagen med moster mamma och mormor. har äntligen blivit ägare till ett par lurar och svarta fick det bli! ska om ett tag in till min kille för fredagsmys och eftersom jag är sjukt seg och trött passar det mer än bra!
LINIS

3 november

Imorse blev det en runda till gymmet för mig och lina. Därefter åkte vi till stan där jag hittade två läckra stickade tröjor. Efter det mötte vi upp tjejerna för käk på brödernas samt biobesök. En perfekt dag om ni frågar mig!

EMILIA

3 november

Detta fick bli onsdagens kvällssyssla!
EMILIA

1 november

idag har jag sprungit nästintill en mil, 9.6km och jag är hur stolt som hellst. har aldrig tidigare orkat att springa så långt och på hyffsad tid!!
nu när mörkret infaller så tidigt känns det som klockan är 8 fast den igenltigen bara är 5 och nu känns det som klockan springer iväg och är midnatt, vilket inte stämmer. nu ska jag snart bege mig mot jessika!
linis.

1 november

Igår kom dessa tjejor hem till mig och myste med lite fruktsallad och senaste skvaller. Imorse var vi mer eller mindre helt slut och började titta på dieselråttor och sjömansmöss. Nu ska jag ut och springa!
EMILIA

1 november

en bild från emilias och min promenad igår. vi åkte senare på kvällen ut till blacka för tjejmys. idag liksom igår har vi ätit, kollat på film och pratat. två segis dagar helt enkelt. nu har jag precis kommit hem och ska snart ge mig ut på en löparrunda med musik i öronen.
linis.

1 november

bilder från i lördags.