31 mars

och min buss går om 10 minuter. har två 8-12 dagar kvar innan helgen vilket känns skönt. igår gymmade emilia och jag efter skolan och ska göra lika dant idag. även lite plugg bör hinnas med, hej på er!
linis.

30 mars

Har fått hem en massa bilder på axel och mig som jag har satt in i vår rosa bok igår!
Jag kom precis hem från min praktik (praktiserar med skärblacka if  96-97 lag). Tjejerna har spelat match idag mot Norsholm och vann! Nu är mina tår djupfrysa och jag ska lägga mig i ett bad, men först äta.

29 mars


känner att varken emilia och jag har tiden att räcka till, därmed blir bloggen extrem tråkig! en pendlning mellan skolan gym pojkvänn och vänner är min vardag! har precis kollat när mina lagkamrater (även fast det känns lustigt att säga så, så är jag faktisgt kvar i laget) spelat träningsmatch och vunnit med 4-0. nu står Sverige lanskampen på samtidigt som jag utövar mina förbaskat tråkiga knäövningar! nu ska jag hoppa in i duschen! på återseende..
LINIS

29 mars

Tisdagen klar och nu har jag mer än bråttom att hinna äta innan träningsmatchen om en timma!
EMILIA

28 mars

Gud vad jag är tråkig, och inte heller blir inlägget mycket roligare. Sov hos Emilia inatt, låg i sängen i timtal och det var det skönaste jag varit med om på länge! Sista lektionen avslutade jag och emilia med en danslektion för LS2, det var nervöst men det gick bra! Därefter körde jag tillsammans med emilia och lina ett pass på gymmet. Åkte efter passet till Axel för en stunds mys och nu kom jag just hem och tittar på tv. Ska strax sova och tanken på att börja sent imorgon gör mig glad!
EMILIA

27 mars

efter gymmet tog vi en  lunch på paus tillsammans med julia och emilia. därefter åkte emilia och jag mot ifk och kollade när våra killar spelade match. kanske inte bästa dagen att kolla match med tanke på att det måste ha varit årets blåsigaste dag!!! därför hängde vi inne på lidl i över en halvtimma. vi tänkte köpa med oss chokladkaniner på bilden till alfred och axel men slutade med en påse choklad.
LINIS

27 mars

har spenderat hela lördagskvällen i mitt kök med världens finaste brudar, tacos, sång och dans! nu har jag precis kört hem dom, emilia och jag tänkte somna till emil. imorgon ska vi till gymmet tidigt, sedan ska vi kolla på hagahöjdens match!
LINIS

26 mars

igårkväll gjorde älskling och jag våfflor. vi kollade igenom massor utav emil i lönneberga avsnitt, vi såg även lite av lets dance-finalen.
idag är lördag och det känns skönt att inget är planerat innan killens fotbollsträning.
linis.

24 mars



Idag är det torsdag och jag slutade tolv, skönt! Hade tänkt gå på stan med Axel men det blev förhinder. Istället har jag åkt hem och degat. Tittat lite på tv samt sovit en stund. Senare är det träning, och thank god att det är fredag imorgon!

EMILIA

23 mars

Efter praktiken gick jag hem till min fina Emma där även bästaste Julia höll till. Det var så länge sedan vi träffades bara vi tre, till skillnad från högstadiet då vi ofta träffades efter skolan och endast softade.. saknar det faktist. Vi käkade tacos och pratade mycket! Puss på mina fina vänner! Nu ska jag sova!
EMILIA

23 mars

Jobbiga onsdag som är över! Svenska läxor hit och dit men värst utav allt är datakunskapen. Pappa hämtade upp mig efter skolan och när jag varit hemma en stund for jag iväg på praktik. Praktiserar en gång i veckan hos Skärblackas tjejfotbollslag födda 96,97,98. Vi får hoppas de inte tyckte fysträningen var allt för jobbig den jag gjorde till dem. Det lär märkas vid nästa träning o alla fall.
EMILIA

23 mars

klockan är redan kvart i nio och jag har lagt mig i sängen för att sova. veckans värsta dag = onsdag! avslutade med shape som verkligen tränade hela kroppen!! imorgon kör vi vanlig gymning. sen ska jag och älskling titta förbi stan. godnatttt. linis

22 mars

såhär såg våra soldagar ut för ett år sedan på mosstorp..
årets första riktiga soldag. på lunchrasten kunde vi sitta ute och faktisgt sola. riktigt skönt. va hemma straxt innan fem och redan vid sex var emilia och jag på ip och utförde våran praktik ;) nu står hon i duschen. ikväll har vi tänk plugga lite granna och sedan spendera kvällen framför tvn. millan kommer förbi snart också hopppas jag!
imorgon är det redan onsdag...då har vi bokat shape-pass.
LINIS

22 mars

Sådär, klockan är strax nio och nu ska jag sticka till bussen! Vädretär underbart! Tanken på att sluta 4 gör mig inte direkt glad!
EMILIA

21 mars

idag har jag kört mitt första grupp pass på sats. och det var jobbigt men väldigt roligt. så redan på onsdag har vi bokat in ett shape-pass.
är hemma hos alfred nu. min kropp är död och behöver sova. därför är det extra skönt med sovmorgon imorgon!!
linis.

20 mars

bokjävel som ska läsas ut senast tisdag!
Har precis tittat på sista avsnittet av solsidan.. lite sorgligt faktist. Är dessutom så gott som färdig med idrottsuppgiften, det är somsagt bokjäveln kvar, nae mycket roligare att titta på BigBrother.
EMILIA

20 mars


"hur många lingon finns det i värden". den var super bra och jag rekomenderar er att se den! efter bion i väntan på pendeln gick vi förbi skandiateatern och lyssna på spelning. imorse skulle min älskling på match tidigt, så han gav mig frukost på sängen. redan klockan tio åkte jag in till gymmet för ett köttigt pass!! nu har jag sedan en tid tillbaka skrivit på min idrotts-uppsats som jag bör skriva klart idag.
LINIS

20 mars

tjenixen! Axel har precis dragit och jag har nu bestämmt mig för att hinna med att ta itu med mitt rum, springning, läxor samt promenad med Lina i det härliga vädret! Insåg nu när jag skrev detta att det blir tajt med tid, därmed hörs vi senare!
EMILIA

19 mars

efter träning och kalas åkte jag förbi lisen i några timmar med choklad(istället för blomma) som en krya på present. vi fikade och pratade! om någon halvtimma ska jag möta upp min babe för bio. pusss
linis.

19 mars

Har hitils inte rört mig en meter idag. Ätit goda vofflor och väntar på min pojkvän som håller mig sällskap resten utav dagen och kvällen. Myskväll och laga mat!
EMILIA

19 mars

Tjejkväll igår somsagt. Pratade allmänt med skit och bara umgicks, alltid lika underbara är ni! Kom hem efter tolvslaget och somnade på sekunden. Tränade nu på morgonen och har hela dagen framför mig till annat. Känns dock som en seg dag.
EMILIA

19 mars

blev en supermysig kväll igår hos emmis!
nu ska jag iväg med min mamma och träna flovin och seda vidare på kalas! ikväll ska alfred och jag på bio och se filmen som hade preimär igår!!
LINIS

18 mars

Lägger in en fin sommarbild på mig och Emma, just för att jag drar hem till henne nu och spenderar min kväll där med mina fina vänner! ♥
EMILIA

18 mars



igår dansade klassen till michael jackson's beat it!

18 mars

Sitter och längtar tills vi åker till Turkiet med fotbollslaget om en månad. Längtar otroligt mycket, speciellt när man ser dessa bilder dessutom!

EMILIA

18 mars


förlåt mina vänner. igår efter skola åkte jag direkt till gymmet med juliaochemilia. vi köpte sedan med oss paus sallad och pluggade på kupolen. på kvällen åkte jag hem till min älskade.
idag efter alla pannkakor i skolan åkte jag till sjukgymnasten och nu är jag hemma. ikväll ska jag mysa med mina tjejer hemma hos emma!
LINIS

16 mars

två från helgen.
kändes som en riktigt måndag idag, men tanken på att det redan fakisgt är onsdag och två 8-12 dagar kvar känns rätt jävla bra! har sovit någon timma nu efter skolan, njuter ärligt talat att få åka hem direkt efter skolan och slippa gymmet, for once.
LINA

16 mars

knäspeciallisthjälp..
försöker söka mig runt på alla olika bloggor och sidor och hitta mer information om övningar som bör vara lämpliga för mig och mitt knä i nuläget..jag vill göra allt det jag bör kunna och vill inte missa något, känns dock redan som jag gör förmycket, och det är ju i och för sig heller inte bra..det har på söndag gått två månader efter operationen och det känns redan som jag både kan springa och sparka en boll, trots det dröjer det en månad till löpning...
/L

15 mars

emilia och jag tog en promenad till gymmet i den underbara solen. blev lika svettigt idag. hon kom för någon timma sedan och gästa mig! men nu tänkte jag ta bussen mot alfred! vi hörs vänner.
LINIS

15 mars

Emilia, Lina & jag vaknade redan klockan 9 och trodde klockan var betydligt mer! Åt precisden godaste frukosten som bestod utav fruktsallad och färskt bröd. Nu är Lina och emilia redo för ett gympasss och jag ska hem för fotbollsträning. Ikväll blir det tyvärr lite plugg för min del, men det är inget att klaga på med tank på två dagars ledighet.

EMILIA

14 mars

idag har vi hunnit med både sjukgymnast och gymmet! åkte därefter direkt till paus och köpte med oss en sallad! nu sitter vi hemma hos emilia. åkte för något tima sedan bort till eneby och köpte med oss några kilo frukt som vi nu mumsar i oss! skönt med ytterligare en studiedag imorgon, mmmmm!
LINA&EMILIA.

13 mars

som emilia berättade knäppte vi inte ett endaste kort under kvällen,  några få hos emilia bara! kvällen rullade på och jag hade kul!
imorse behövde alfred upp redan vid tio, straxt därefter tog emilia och jag en promenad till gymmet där vi sedan gjorde oss av med svettdropper!
nu har precis alfred och jag tagit en promenad till affären och köpt godis som vi ska ha framför solsidan! underbart med två studiedagar framför oss vilket gör att det idag känns som fredag ;) !
LINIS

13 mars

Hade en trevlig kväll igår hos Julia med trevligt folk! Trotts att jag hade kameran till hands använde jag den inte..
Uppstigning vid halv tio då vi idag spelat träningsmatch i Skenninge. Matchen slutade i straffsparkar. Vårt lag som aldrig vinner på straffar, kan lista ut resultatet av matchen. Nu är jag hemma, otroligt trött. precis käkat god mat och ligger i sänger och väntar på axel. Ikväll blir det mys till solsidan. Tanken på att vara ledig till onsdag får mig att bli på superhumör! Nu ska jag sova ett tag.
EMILIA

12 mars

HA EN FIN KVÄLL!

12 mars

alfred och jag vaknade som ett pensionorspar kl tio över åtta imorse och kunde inte somna om. vi hann med en promenad på morgonkvisten innan vi tog pendeln till stan. dagen har gått i ett och emilia och jag hann inte med gymmet så vi har precis varit ute på en liten längre promenad! nu ska vi börja fixa oss. ha en fin kväll!!
LINIS

12 mars

Precis käkat frukost efter en bra träning i eneby bolltält! Nu blev det helt plötsligt väldigt brottom då jag insåg att jag behöver vara på stan inom en timma, det löser sig väl. Ikväll blir det party!! Gör genast dagen mycket bättre!
EMILIA

11 mars

fick med mig det här hem från stan idag, plus bikini. sitter ganska bra med tanke på att vi om fem veckor flyger till turkiet. hann även med ett besök hos sjukgymnasten. ikväll ska jag mysa med min kille!
linis.

11 mars

Fredag och emilia lina jag och erica gick på staden en stund. Vi käkade och hann med lite shopping. Tog trebussen hem och nu ska jag inte göra något mer på hela eftermiddagen och kvällen. Det är tydligen inte någon träning heller idag, tråkigt! Myskväll sitter inte heller fel när man endå ska ha det roligt imorgon! :)
EMILIA

FRÅGA:



Anonym
om 7 mars:
vart har du köpt din skinjacka emilia? den är så snygg! :)

Svar: Tack så jättemycket. Min skinjacka är ifrån Lindex! :)

EMILIA

10 mars

Ni har tidigare fått sett tavlan jag har hemma på mig och Axel. Här är tavlan han fick utav mig efter att vi fotat oss hos mig morbror! Tycker den är otroligt fin!! ♥♥
EMILIA

10 mars

LINA OCH EMILIA IDAG I SKOLAN!
Usch vad jag är dålig med att uppdatera! Idag Har dagen gått fort med ett fåtal lekioner i skolan. Kom hem runt 13.00 och har sedan dess bara legat och degat och dessutom ätit en massa godis att ni knappt kan ana! Ska träna fotboll senare ikväll men än så länge ska jag inte röra mig många metrar! Imorgon är det fredag och tydligen ändrade planer. Men det ska nog lösa sig!
EMILIA

10 mars

bilder från senaste träningsmatchen i Åtvidaberg!
EMILIA

10 mars

John, Mohammed Louise och Emilia spända inför åkandet!
Emma Lisa Erica i backen!
Emilia Lisa Julia i väntan på sittliften.
Tobbe och lisa!
Jessika emilia Alfred!
SötPelle!
SnyggJessika!
Jag och emilia!
Här kom en enorm klick med bilder från gårdagen då vi var i Romme med skolan! Vi hade det underbart roligt och själv är jag stolt över att ej ramla en endaste gång! Har tusen mer bilder men ni skulle snabbt tröttna kan jag tänka mig! EMILIA

8 mars



Slutade fyra och åkte direkt till hem för att packa inför Romme med skolan imorgon. Det ska bli jättekul verkligen! Tränade fotboll vid sex och vi var hela fem pers!!! Tog därefter åttapendeln till Axel med tanke på att det är samling imorgon 05.45 på skolan. Nu har vi precis varit i affären och handlat tilltugg till imorgon. Blir nog en tidig kväll för oss ikväll!

EMILIA


8 mars

igår gjorde vi en underbar fruktsallad med årets första jordgubbar!!!
sovmorgon som alltid är lika skönt. slutade skolan vid fyra då emilia och jag stack till gymmet. befinner mig hos emilia nu, snart kommer mammi och hämtar mej. ska hem äta och soooova.
linis.

7 mars

solen sken så underbart igår, men idag när vi kollade ut såg vädret inte lika stabilt ut. fick sådan vår känsla igår att jag var tvungen att ta på mig conversen för första gången iår!!!
lång och tråkig skoldag. om två timmar ska emilia och jag till millis, vi stannar över natten för tjejmyys!
LINIS

6 mars

blev en super bra konsert igår. trots att varken jag eller alfred kände igen särsklit många av låtarna.
imorse mötte jag upp emilia och vi va på gymmet redan klockan elva! har precis sätt klart på herrarnas fem mil. ska slö bort de sista timmarna på helgen innan jag åker in till alfred igen!!
LINIS

5 mars


5 mars

Här är två bilder från förmiddagen efter att jag både har gått ut med brödutdelning respektive träning.
Jag åkte vid ett hem till Axel för en stunds mys. Nu har jag åkt hem till emilia där lina även är. Vi ska ta en ny bild till heathern. Därefter ska jag till staden där Axel och jag ska titta på bio, TRASSEL!
EMILIA

5 mars

lika pigg och allert som alltid en lördagmorgon? skööööönt att det var sista bröd-utdelningen! somna på dirketen när jag kom hem och vakna upp några timmar senare. om femtio minuter ska emilia och jag ta pendeln in till stan för att gymma! ikväll ska alfred och jag på konsert i lous de geer, salem al fakir och september tror jag det bjuds på!
LINIS

5 mars

har haft en fin kväll med härliga vänner! nu ligger vi i emilias säng vi tre, imorgon ringer klockan 06.00 för brödutdelning (för sista gången föralltid!!!) godnattt!
lina och emilia

4 mars

idag har vi i klassen hållt "vinter os" för LS2. det gick vell helt okej! slutade tidigt och stack till stan en snabbis! har precis varit nere på träningen. emilia har tränat, och emilia & lina praktiserat! höll ett kort fypasss för brudarna, sånt man skulle vilja göra oftare faktisgt!! nu är vi hos emilia, snart kommer våra vänner, vi ska laga mat och ha det gött!!
emilia. lina.

3 mars

eftersom mitt knä inte tillåter skridskoåkning slutade jag halv elva och hann med en stund på gymmet! tillbaks till skolan för engelska-prov..åkte sedan hem till min älskling som hade köpt hem paussallad!! vi har även målat delar av han rum, nu ska vi duscha!!!
linis.

3 mars

Skulle slutat skolan klockan tolv idag, men jag och lina gjorde istället ett gammalt engelskaprov dirrekt efter som legat och skräpat sedan länge tillbaks. Direkt efter det åkte jag hem till Emilia där vi övade in vår dans som vi skall lära ut vår klass, beat it! Emilia gjorde det i nian då det blev en riktigt succé. Nu ska jag byta om för fotbollsträning på grus.
EMILIA

3 mars

Emilia och Erica påväg till Stallet där vi åkte skridskor med klassen idag!
idrottsläraren Robert.
lite ishockeyspel.
ZacharY Alm
bilden talar för sig själv, LFF1
EMILIA

2 mars

två bilder från förra månaden på pojkvännen och mig!
Slutade två idag vilket var superskönt! Lina och jag tog bussen direkt efter skolan hem och sedan dess har jag endast softat. Mamma och jag tittade just igenom hm-katalogen där jag funnit mina favvobikinisar som nu är hemklickade, två styckna! Jag tar lite senare bussen in till Axel där jag sover inatt. Imorgon är det skridskor i skolan, hjälp mig!
EMILIA

2 mars

ny månad och ett steg närmare våren, turkiet och sommarlov! sluta skolan klockan två idag! hann med en tidiig buss va hemma skapligt för en gångs skull! jag somna två timmar i soffan framför oth! Emilia och jag har börjat nedräkningen till påsklovet, då vi ska till turkiet med fotbollslaget i en hel vecka, uuundarbart! och idag är det 46 dagar kvar...
LINIS