30 juni

Kom hem till Axel för någon timma sedan, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Låter som om det är fotboll som gäller med hans grabbar, vi får se hur det blir. För tillfället är det för varmt för att göra annat än att äta en tvister tycker jag! På lördag kommer Lina hem, och jag måste erkännna att jag saknar henne!!!
EMILIA

30 juni

Ännu en ledig dag för min del, som jag spenderar med evelina! Vi har precis ätit en god sallad men även badat och solat lite granna. Jag ska snart hoppa in i dushen och åka till Axel för en övernattning.
EMILIA

29 juni

Idag har jag somvanligt bränt mig ute i solen. Jag cyklade tidigt klockan 11 till Mårn med Julia och hanna för ännu en stekdag ute i värmen. Vi åkte hem vid 4 trötta och sega, därefter kom min fina kille förbi i ett par mystimmar. Jag började efter det tjata på mamma för att få mitt hår slingat, herrejävlar vad det blev ljust. Ännu mer blonda slinger med fortfarande turkutväxt, äcklig tjej.
EMILIA

28 juni

Solen har kommit fram, och jag är röd somvanligt. Idag har jag tillbringat soltimmarna på Mårn med Julia. Därefter tränade jag i det varma vädret och förut hade jag mina kusiner på besök. Dessutom har jag hunnit med att övningsköra med mamma och nu kom jag precis hem från ica, kvällen spenderas med Julia och hanna. Imorgon ska vi också till mårn och sola massvis.
EMILIA

25 juni

3 bilder från min midsommar, hell yeah..
Kom precis hem från landet, efter en midsommarkväll i Gryt med snyggingarna på sista bilden. Vi hade gärna följt med våra tjejer till lindö, men det är svårt när man har envisa föräldrar. Nu är jag hemma och ska till emma om några timmar, där vi ska baka oss lite pizza och endast mysa till ett gäng filmer.
EMILIA

25 juni

NU ÅKER VI ALLDELLES STRAXT MOT ARLANDA OCH VIDARE MOT TURKIET!!!!
LINA&ALFRRRED

25 juni

hade en jäättte bra midsommar igår! midsommarmat, start hos felicia, vidare till lindö,
mer bilder får ni om en vecka, nu har jag inte mycket tid! PUSSSS
linis.

24 juni

ska om cirkus 30 minuter upp till löfstad för att jobba. min del blev kaffeserveringen. om vi inte hörs så får ni ha en jätte bra midsommar!!
linis

23 juni

har precis fikat med min mamma och pappa. blir en heldag hemma, vilket jag tycker är väldigt skönt för tillfället!
linis.

23 juni

min mamma hämta mig tidigt i stan. har ätit midsommarmat tillsammans och nu ska jag fixa inför min resa. packa, ladda in låtar osv. måste också klippa gräset..urs och fy , vi hörss!
linis.

22 juni

dagarna bara springer förbi. emilia och jag gick igenom norrköpings klädbutiker och fann oss några söta saker. vi tog oss en kort promenad till sats där vi sedan tillbringade några timmar. ska alldelles strax ta spårvagnen bort till min kille.
linis.

21 juni

Pelle&Jag på minneskonserten!
Idag var somsagt dag 2 på jobber avklarat, och nu undrar ni minsann vart jag jobbar?
Jag har idag rört många plastfötter-och händer, men även lite knäskydd och lite annat skräp.
Jag ska under 5 veckor jobba på OttoBock som det så fint heter. Där jobbar jag i lagret och står i hela dagarna. Nog pratat om det, nu bjuder mamma på jordgubbar med smällt chocklad. Kanske en film till det?
EMILIA

21 juni

Andra arbetsdagen avklarard, och jag är helt slut..
EMILIA

21 juni


vinterbild, kusinbild.
är det inte min knä det är fel på är det något annat. igår kunde jag inte träna fullt för att min knä var svullet och idag när jag hade tänkt vara tillbaka på fotbollsplanen har jag blivit sjuk. ligger nerbäddad under mitt duntäcke och tycker lite synd om mig själv. alfred kommer framåt eftermiddagen, så idag får bli en rätt lugn daag! kanske dags att börja packa till min utlandsresa....
linis.

20 juni

under dagen har emilia och jag varit på gymmet och förbrännt fett! har precis varit ute på vägen och övningskört med min far. ikväll ska jag på bio med mina vänner och se something borrowed.
linii.s.


19 juni

emelie om 15 juni:
Emilia, hur lockar du dit hår och med vad? Du får så fina lockar (skolavslutningen t.ex)
IP: 81.233.34.178
17 Juni, 11:39

Hej och tack så mycket! Jag måste erkänna att mina lockar får jag genom min underbara plattång. Jag snurrar plattången på något galet sätt som inte går att förklara, och vips så är det lockigt.
EMILIA

19 juni

Vilket väder! Jag sov inatt hos Axel då vi badade i jacuzzi och åt gjordgubbar. Blev hämtad tidigt idag av pappa och har bokstavligt talat inte rört mig särskilt många metrar. Kommer få en chock senare när jag har match ute i regnet! Nu ska jag fortsätta äta mina cheez ballz!
EMILIA

19 juni



vilket väder!!!
tog med mej mamma ut i springspåret när regnet var som värst. kläderna kunde man vidra om flera varv när vi var klara. och springningen i säg var också väldigt jobbig!!
har satt på mig min onepiece och bosatt mig i soffan. ska om några timmar ut i regnet igen för att heja på mina tjejer som splear en viktig match idag. ikväll ska jag träffa emilia.
linis.

19 juni

Snygga mammor igår i väntan på fest med jobbet med tema hårdrock!
EMILIA

18 juni

kvällen i bilder, från igår, då vi sommarlovsfira och invigde sommarlovet i lisas sommarstuga vid glan!
kom precis hem från en jätte trevlig grillkväll med mitt fotbollslag. vi höll igång i flera timmar och nu har jag landat i min säng. tråkigt att sommarlovet inleds med dåligt väder..
har inte mycket planerat under min sommar, inget jobb vilket gör att jag är fri i nio veckor. om exakt en vecka åker alfred och jag till turkiet och nästan direkt när vi kommer hem åker vi till portugal!! ♥
linis.

16 juni

Efter skolavslutningen äkte jag på student hela dagen lång. Jag vill med!! Nu ska jag till Lisas stuga, där fina vänner väntar.

16 juni


EMILIA

16 juni


linis.

16 juni

idag slutade vi ettan och nu har vi ett låååångt fint sommarlov framför oss. har käkat i folkparken med brudarna precis och straxt ska vi bort mot haga för att kolla utspringet!
linis.

15 juni

Idag har vi varit lediga! Lina emilia och jag åkte till gymmet ganska tidigt och sedan därefter gick vi en tripp på stan! Vi letade skolavslutningskläder och bh:ar i två timmar.
Nu kom jag precis hem och jag ska nu på skolavslutningsfirande av kusinen, och ikväll sover jag över med mina fina tjejer och peppar inför sommarlovet imorgon!!
EMILIA

14 juni



last summer
körskolan var inte allt för rolig men nu är vi redo att ge oss ut på vägarna. övningskörde med pappa en stund efter kursen vilket var super kul. tror pappa var räddare än vad jag själv var när jag startade bilen?!
imorgon är vi lediga och på torsdag är det dags för skolavslutning. tänk att jag redan har gått ut första året på gymnasiet!
har planerat in ett gym besök och en tripp på stan med emilia och emilia imorgon.
godnattt, linsss.

14 juni

från helgen.
gymmande och kollade på fotboll igår. idag efter skolan ska jag tillsammans med emma emilia lisen + föräldrar gå bilskolekurs. har hört att det är föjädrans roligt?! om en timma börjar jag skolan med skåpsstädning, ciao.
linis.

12 juni

har precis varit och kollat på mina damer som mötte hagahöjden och en vinst på 6-4. kom precis till alfred. har för en gångs skull inte söndags ångest ;)
linisss.

11 juni

får fortfarande inte träna vilket går mig på nerverna..
igår kollade alfred och jag på match, skärblacka-finspång. efter såg vi wallander. idag har vi degat framför ännu mer film eftersom inte vädret tillät något annat!
snart kommer emilia emilia jessika hit ch vi ska börja fixa oss, vidare mot rebecca och tillslut in till stan för parteyy. ha en fin kväll!
linis.

10 juni

Idag har jag gått i skolan en timma och därefter gått på stan med mina fina vänneroch ätit paus! Efter det mötte jag upp axels mamma för plusgymnasiets modevisning då Axel var modell. Nu är jag hemma hos han, axel är nu i duschen och försöker få bort all foundation och olja som är smetad på hela han. Ikväll är det mys hos mig för vår del!
EMILIA

9 juni

Bild från onsdags.

Lina har precis talat om vår dag på dag i skogen! Då vi vandrade, lagade mat i stormkök och badade massvis i regnet. Jag måste erkänna att det var roligt och jag älskar min underbara klass!
Jag kom precis hem från min fotbollsträning, med mycket skottövningar.
Nu ska jag städa mitt vidriga rum, och imorgon går jag i skolan mellan 11-12! Kanske blir det en vistelse på gymmet?
EMILIA

9 juni

idag har vi trampat runt i skogen med våran klass. har varit en rolig dag faktisgt om man bortser från alla dessa mygg! vi har vandrat massa kilometrar, lagat mat på stromkök, badat, gått tipspromenad och ätit massa onyttigt! fick några regn skurar över oss, men inget större regn. i det stora hela, en lyckad dag! tyvärr inga bilder eftersom min kamera väger så pass mycket...
linis.

8 juni

Här har ni kläderna för kalaset! Vi firade mamma som sagt, och nu är jag hemma och försöker peppa inför vandringen imorgon med klassen. Vi ska vandra och ha aktiviteter imorgon i katrineholmskogarna mellan 08.10-18.00. härligt! Dessutom har jag nu beställt bilkurs, äntligen ska även jag få sätta igång!
EMILIA

8 juni

KALAS FÖR MAMMA!!!

EMILIA

7 juni

har tränat med emilia idag. nu ligger jag med benete i högläge och isbandage. inte för att det gör särskilt ont utan för att få ner svullnade. imorgon ska jag till sjukgymnasten ohc förhoppningsvis få reda på att det inte är någon fara och att jag kan träna på som vanligt!   
på torsdag ska klassen ut till skogen och vandra, en heldag. hoppas på bra väder och framför allt att vi slipper regenet!
nu måste jag kika vidare på sverige matchen. ha det fint!
linis.

7 juni

Idag har det varit en jobbig skola. Det konstiga är att vi inte gör något speciellt, men endå är det dubbelt så jobbigt som en vanlig skoldag. Nu ska jag ta biken till min träning, ser lite smått fram mot match mot Hagahöjden på söndag. Efter träningen ska vi fira min fina mamma som fyller år idag!
EMILIA

7 juni

byxdress från bikbok!

EMILIA

7 juni

Här har ni ett liten tjuvkik på min nya tröja!
Ska dra mig till bussen nu, börjar 10.15! Idag fyller min fina mamma år.
EMILIA

6 juni

köpte bland annat min avslutningsklänning. vit och sommrig!
idag är mitt knä svullet och dant så träningen får vila... :( men jag kan inte sitta stilla en hel dag utan motinon så nu ska jag sätta lurarna i öronen och gå en promenad!
linis.

6 juni

efter en bra match såg vi en bra bio. gud vad rolig filmen var!! även sätt big brother finlalen. nu ska alfred och jag lägga oss i en varsin solstol och senare ska jag på stan med mammi.
linis,

5 juni

Igår efter en heldag på mårn fick jag rent sagt panik för att sova själv hemma, därmed ringde jag Axel i sista minut och följde med honom och familjen till hans land. Vi myste och hade det allmänt skönt tillsammans.
Tidigt idag åkte jag hem för att spela match då vi vann med 1-0, fortsatt serieledning. Nu ska jag ta det lungt, kanske titta förbi hos mina vänner. BigBrotherfinalen är något som  är ett måste i alla fall! :)
EMILIA

5 juni

Här är vår gårdag i bilder från mårn där vi stekte igår! Fikade åt pannkakor och brände oss,  härligt!

5 juni

hela dagen igår låg jag i mårn. på kvällen tog alfred och jag det lugnt framför tv:n. idag har vi varit ute och sprungit och legat ute i solen. om några timmar ska vi ner till ip för att heja på mina tjejer och ikväll ska vi se baksmällan 2 på bio!
linis.

4 juni


har haft brudarna på besök. ätit i mängder och sett på landskamp! har precis skickat hem hälften av dom och kvar är vi två tillsammans med lisa och julia. lite spontant tänkte vi nu fem över tolv ta en springrunda som morgondagens träning, alltså får vi mer tid att ligga i solen!!!
LINA & EMILIA

3 juni

Igår sa jag att det inte blev någon bio för mig och axel, tio i nio åkte vi på en spontan biokväll då vi tittade på Baksmällan 2 som var väldigt bra!
Axel och jag vaknade vid 11. Därefter har vi legat ute i solen och solat hela dagen. Vid tre åkte jag med lina och gymmade. Nu kom vi precis hem till mig, och nu är det tjejkväll på G med massvis med taco.
EMILIA

2 juni

Axel och jag har hela dagen endast degat i soffan. Nu är vi hemma hos honom och har precis ätit grillat. Ville få med han på Baksmällan 2, men han verkade inte nappa på det. Därmed verkar det även bli en lugn kväll för oss båda.
EMILIA

2 juni

Igår var det tjejkväll och vi grillade! Vi grillade, åt glass med hallon, spelade kubb, tittade på BB samt snacka bara en massa skit! Det görs tyvär rätt sällan tycker jag. Under kvällen kom Axel dessutom för att jag skulle slippa sova ensam under natten. Idag har jag hunnit med att tränat och ska snart bjuda hit Lisa och tobbe på tacco!
EMILIA

2 juni

trodde solen skulle steka idag, men istället blåste det kallt. hade tidig fotbollstrräning som idag mest bestod utav övningar som mitt knä inte fick vara med på...nu ska jag ta en promenad med min mammi, mat hos farmor och ikväll ska jag till alfred.
linis.

1 juni

emilia rebecca jessika.

gymnasieslaget, varr väldiiiiigt roligt, med mycket skrik, sång och hejande!!
ikväll har jag umgåts med mina bäästa tjejvännner! vi grillade kyckling filé, spelade kubb, åt varma hallon och kollade på när sara fick lämna big brother..
imorgon väntar min andra fotbollsträning plus lagfoto redan kl tio..godnattti
linis.

1 juni

GYMNASIESLAGET!

Jag tyckte det var jättekul! Man gick verkligen in för det och höll tummarna för bästa Haga! Lina och jag åkte bilen hem med emma och därav missade finalen. Nu ska jag möta lina, sedan ska vi springa! Ikväll väntar en tjejkväll!
EMILIA