31 januari


alfredo har varit hos mej hela eftermiddagen, vi har försökt oss på de svåra matte talen, men misslyckats. även klar med mitt föredrag som jag ska hålla imorgon, första dagen i skolan på två veckor! nu ska vi tillbringa vår kväll framför tv,n! PUSS
linis.

31 januari

jag stanna med hemma idag. har misssat så mycket i skolan så jag inte vet vart jag ska börja. måste ta mig i krafen och komma till skolan imorgon. trots att jag fortfarnade hoppar på kryckor har jag blivit "bättre" att gå på de. har städat och diskat idag, även gjort min egen frukost! borde stänga av oth och ta fram plugg-böckerna, men jag är så omotiverad..till det mesta just nu..
linis.

31 januari

Axel i helgen.
...

Febern håller i sig och idag stannar jag hemma från skolan. Det som får mig att överleva dagen är disney channel och längtan till att axel kommer senare när han slutar skolan.
EMILIA

30 januari

Idag har jag och Lisa varit i Mantorp där vi såg våra killar spela sm-kval. Tyvärr gick de inte vidare, men de var jätteduktiga. Febern har varit på mig hela dagen, och jag tror inte att det blir någon skola imorgon för min del..
Nu ska jag sova, godnatt!
EMILIA

30 januari

Axel & Björn
Tobias
---
Här kom två bilder från min lördagkväll tillsammans med Lisa, Tobias,Björn & Axel. Det blev filmkväll och min kväll avslutades med feber sovandes hos Axel!
EMILIA

30 januari

har räknat matte nu på eftermiddagen och kollat handboll! måste ta mej upp till duschen nu, sen fortsätter kvällen framför tv,n! imorgon ska jag till skolan, startar lugnt med 3 timmar!
linis.

29 januari

såhär stor skillnad har det faktisgt blivit. det var nio dagar sedan jag opererades, har mycket mycket mer cirkulation i knät nu och svullnaden har gott ner mycket! framåt går det, även fast det går sakta så är det så kul att hela tiden se en lite liten förändring..frammåt!!
Linis.

29 januari

Idag började dagen med en tidig träning. Därefter åkte jag till Ingelstad med Lisa & Tobias. Vi gick en lång stund och fick lite grann gjort. Nu sitter jag hemma hos Axel och tittar på Shrek. Efter maten ska vi hem till Tobias för en filmkväll med honom och lisa.
EMILIA

29 januari

igår kom stefan och valle och gjorde mej sällskap till handbollsmatchen! saknade classmates. spelade sedan bowling som emilia visat nedan! sen följde alfred med mej hem. idag har vi degat framför tv,n hela dagen. men ja gillar att han är med mej, de är det viktigaste!
llllinis.

29 januari

Igår var jag, Lina, Jessika, Lisa & Emilia och bowlade med dessa killar! Vi hade det mycket roligt och jag tror att det måste varit Alfred som tog hem vinsten! Själv är jag nöjd med alla mina fem strikes.
Därefter åkte jag hem till Axel och sov där, nu är klockan 11 och jag har redan varit och tränat fotboll, snart väntar en tripp på ingelstad med Lisa.
EMILIA

28 januari

Anonym om 24 januari:
hej, kan inte du och emilia lägga ut hur ni bur ni bor de skulle vara jätte kul :) kram<3
IP: 90.228.224.226
24 Januari, 12:45

Jag vet inte riktigt om det menas med hela mitt hus, med här har ni några få kort från några delar av huset, haha.
Mitt hus då somsagt.
köket
vardagsrummet
mitt rum
mitt rum
EMILIA

28 januari

Bild från dagens lunch i skolan. Erica som inte gillar skolans pannkakor!
...
Äntligen fredag!!
Jag tog tjogo i ett bussen hem och nu tänkte jag endast slappa och göra sånt som man aldrig hinner. En utav punkterna är att dega framför datorn med massa spotify.
Senare är det träning, därefter in till staden för att spela bowling med lite gulligt folk!
EMILIA

28 januari

kusin me & bror.
idag mår jag bra, mycket bättre än igår. har pluggat och kollat på oth idag. ska straxt göra mina knäövningar och hoppa in i duschen. sen ska jag kolla på fotbollsträninge, träffa mina vänner och spela bowling, inte spela, utan med och kolla och umgås! och jag hoppas att det kommer gå bra, så jag kan fortsätta att göra något roligt i helgen,och börja skolan på måndag!
linis.

27 januari

Nu har jag precis ätit en blåbärsmuffins för att Alex min kusin ska "flytta hem" igen  imorgon efter 3 veckors praktik i Norsholm och därmed har sovit hos oss!
Familjen sitter och tittar på en helt sjuk film på sexan för tillfället, medan jag skarpt funderar på att dejta kudden!
Imorgon är det fredag och jag har redan planer, det blir bowling med lite folk. Jag tror att det kommer att bli jättekul!
Somsagt, dejta kudden..
EMILIA

27 januari

har varit hos sjukgymnasten och fått styrkeövningar att göra! sen kom miiiin kille och myste. sen dess har jag måttttt skit dåligt. men nu är det magen det är fel på. lika bra att få allt på en gång? eller varför ska just jag åka på skiten? förmodligen mår jag bra imorgon och kan umgås med mina vänner på kvällen.
linis.

27 januari

Idag började vi skoldagen med att gå på bio med klassen och se filmen "tusen gånger starkare". Därefter tog vi en lång promenad tillbaka till skolan som blev dagens idrott. Därefter slutade vi. Lisa& jag drog till stan och åt Paussallad. Därefter följde jag med Axel till naprapaten då han skulle blev både masserad och knäckt! Har aldrig sett han så röd i ansiktet. Snart är det träning, ovanligt nae?
EMILIA

26 januari

idag vaknade jag klockan fem och hur mycket jag än vred och vände kunde jag inte somna om. har mått dåligt idag med. haft för ont för att göra mer än kolla på oth och matte plugg. emilia kom som en överraskning och livade upp mig. hon har hjälp mej duscha, ätit choklad and just talked. så fin vänn!
Linis.

25 januari

alfred sov hos mej inatt, jag saknar att inte kunna vara med honom varje dag.
nu är det handboll som gäller, ser inte ut som om sverige kommer vinna idag, men semifinal kommer dom i vilket fall som hellst att spela!!
btw, GRATTTIS BECCCCIS.♥
linis.

25 januari

enda fram tills idag har jag mått bra. det har liksom inte känts som att jag ens opererats, nästa så bra har det varit!(på smärt fronten) jag har varit stolt över mej själv när jag klarar av att böja mitt ben lite, sträcka på det och sedan stödja lite på det när jag går. idag har jag haft så ont så jag knappt kunna göra något av det! bara gråtit och hoppas att allt ska bli bra. åtminstånde att jag ska kunna gå, utan kryckor, träffa mina vänner som var allt för länge sen jag såg skymten om, i alla fall vissa...jag har liksom levt mej in i one tree hill så pass mycket att det känns som jag själv är med där. när jag sedan inser att det inte är så, att jag ligger i min soffa med ett knä som inte kan böjas helt eller sträckas ut helt, eller klarar av att gå utan hjälp känner jag mej så svag..
L.

25 januari

EMILIA

25 januari

hejsan!
Dagen började med sovmorgon efterson vi börjar tio varje tisdag. Lektionerna flöt på som det brukar förutom idrotten, att jag ska välja bort Idrott&Hälsa B. Jag tycker att det är så otroligt tråkigt! När jag kom hem stod mamma i träningskläder och säger att hon nu ska börja gymma ute i blacka, hejja mamma och vad söt hon är! Snart ska jag iväg för grusträning USCH! Det gillas inte dirrekt...

EMILIA

25 januari

Om sommaren endå kunde komma..
EMILIA

24 januari

cia har sytt dessa sötingar som jag har satt på mina kryckor! super bra!
igår kom emma och lisen förbi en stund, och vi kolladehandboll och sverige va grymma!
svullnaden på knät har gått ner rätt mycket och jjag känner inte av någon smärta als..!! mormor tar hand om mej idag, har kollat på oth enda sedan jag vakna, måste ta tag i mina studier också...
linis.!

23 januari

Har precis ätit plankstek, och jag älskar det! Nu sitter jag med hela familjen och tittar på favoritprogrammet solsidan. Imorgon är det skola igen, det är konstigt hur otroligt fort helgen går egentligen. Ikväll blir det en tidig kväll känner jag på mig.
EMILIA

23 januari

Kom precis hem från träningsmatch mot Kudbys damlag. Roligt att komma igång nu med träningsmatcherna som damlag! Vi spelade 3 matcher då varje match var tolv minuter.
EMILIA

23 januari

idag mår jag bra liksom de andra dagarna, lite illamående med det hör till alla morfintabletter..har kollat oth, skidskytte och spelat spel med pontus&cia. nu är mina mostrar+mormor här.
idag kan jag böja mitt ben mer och klarar även av att göra lite styrke övningar! och det känns att det går framåt trots att det bara gått tre dagar sen operationen!! ska förövrigt duscha snart (om jag tar mej upp på övervåningen vill säga) som jag inte gjort sen i onsdags..
LINIS

svar på fråga!

svar: Ja den här efterärtten är tagen från halv åtta hos mej. recpetet kan jag tyvärr inte eftersom det inte var jag som gjorde den, men jag anar att man kan gå in på tv4s hemsida och hitta alla recept där! måste tillägga att den var riktigt god, så prova på! ;)

23 januari






Här är ganska många bilder på min och lisas lördag! Vi åkte till mjölby för att se på grabbarnas cup. Nästa hälg bär det av till Motala för att se de spela kval till SM. De åkte hem med 3 vinster, 1 förlust ocg 1 oavgjord match.

Idag är det söndag, vilket menas med att jag och mina kära lagmedlemmar ska spela fotbollscup ute i Kudby. Vi hörs senare!

EMILIA

22 januari

har kollat på handboll ätit tacos och spelat kort med familjen ikväll + massa godsaker!
linis.

22 januari


dag 3
ända sen klockan nio har jag legat och kollat på oth, jag blir helt fast, det är sååå bra! antar att dagen fortsätter så..försöker göra cirkulationsövningar så att jag bli rörlig i knät, och bilden visar hur mycket kan jag böja på det idag!!
linis.

21 januari

fin kille jag har. som tyvärr inte kunde stanna längre än till nu då han spelar cup imorgon. har haft lite ont idag som har bedövats med is bandaget och tabletter! har i alla fall orkat spela triviall med pontus cia alfred. min farmor har även varit här idag med godis och blommor.  så rara alla är!
linis.

21 januari - exakt ett år sedan

Detta är faktist det första kortet på mig & Axel tillsammans för exakt ett år sedan när vi träffades själva första gången hemma hos mig. Jag minns den dagen som om det vore igår. Jag minns hur mycket det pirrade i min mage när hela den dagen. Lite söta tycker jag faktist att vi är! jag älskar dig Axel ♥
EMILIA

21 januari

jag kan stödja på mitt opererade ben med hjälp av kryckorna , ganska otroligt. snart kommer alfred! ♥

21 januari

Idag slutade jag tolv och började halv tio, det är rätt lagom tycker jag.
Jag har precis ätit och inväntar träning. Ikväll åker jag hem till Axel för lite fredagsmys!
EMILIA

21 januari

dag 2!
har kunnat sova trots att jag bara kan ligga på rygg. sov till nio och då väckte jag cia. sedan dess har vi sätt oth avsnitt, vi har börjat om enda från början, och det är såå himla bra. nu har vi tagit en break och cia lagar mat.
vill bra tacka alla som är så snälla mot mej, det gör mej så mycket gladara och possitivare!!
linis.

21 januari



Igår var vi och hälsade på vår älskade lina med blommor och choklad. Vi försökte oss på ett rimm dessutom, men det gick ju rätt åt skogen!
När vi sedan kom hem tände vi lite ljus och målalade naglarna. Därefer somnade vi direkt!
Nu kom vi precis till skolan, klickan är nio och vi fick precis reda på att vi börjar klockan 10...

EMILIA

20 januari

emilia och emilia har precis varit här med blommor choklad och ett gott sällskap! gulliga ni är.
nu får jag fotmassage av mammi medans jag kollar på handboll, riktigt bra match!
linis.

OPERERAD OCH LEVANDE

sådär! äntligen hemma, har varit där i några timmar nu. operationen gick bra och allt efteråt. har inte särskilt ont i knät än, men antar att det kommer i morgon!!! är fortfarnade väldigt yr efter alla tabletter osv. har förvandlat vardagsrummet till mitt rum nu! ska se handbollsmatchen om någon timma!! hoppas att tvn kommer visa bra program nu under nån vecka!
linis.

20 januari

Igår tog emilia, erica och jag en stund på stan då vi åt paussallad. Därefter tränade emilia och jag vårt första grupppass på SATS trotts att vi gymmat där i fyra månader (shape). Jobbigt var det helt klart. Därefter åkte jag hem till Emilia och lite senare kom erica. Vi satte sedan på tjejenfilmen she´s the man. Nu väntar skolan!

19 januari

och så va även onsdagens skoldag avklarad! åkte till sjukhuset och gjorde massa tester inför operationen och sen till gymmet. nu väntar kycklingsallad ;)
vet inte vad jag ska göra för att inte vara nervös, är så galet nervös inför imorgon, jag vill inte...men jag måste!! jag vill träna gå i skolan och göra det alla andra kan göra :(
linaa..

19 januari

en av de skönaste känslor jag vet är när alfred börjar skolan tidigare än mej och jag får ligga kvar och halvsova!! har hål första timman idag och sen hagatimman, men jag har bokat studievägledningsamtal 9.15 så måste till skolan tidigt endå!
linis.

18 januari


Jag sitter nu och pratar med min tysk Eileen som jag hade tysklandsutbyte med förra året. Vi pratar om hur roligt det vore om vi tjejer som åkte tillsammans till tyskland återvände och kom nu i februari på sportlovet.  Som det ser ut nu verkar det bli så, fyfan vad roligt!

EMILIA

18 januari

haha, finns det ingen gräns för hur ful man kan vara?

Dagen kan jag beskriva med de ord lina skrivit. Jag slutade tidigt och direkt därefter gymmade vi. Jag gick sedan en runda på stan med lisfis och nu är jag hemma och ska fortsätta mitt skrivande av cv:n till sommarjobb, nu är det kolmården som står på listan! fokusera emilia...fokusera!
EMILIA

18 januari

har underhållit mej med datan, men efter två timmar tröttnar man..och då är min fråga hur jag ska kunna underhålla mej med datan i en vecka eller två när jag är handikappad...har även städat alfreds rum! hoppas token kommer snart!!
llinis.

18 januari

hade hål på idrotten vilket inte kunde varit skönare. stack till gymmet med hela ligan. kom precis till alfred och han stack precis på träning..vad ska jag hitta på i några timmar är frågan..vi syns och hörs!
linis.

17 januari

började med estetiskverksamhet idag vilket var väldigt roligt!! har varit en allmänt soft skoldag. åkte till gymmet med emilia,emilia och är nästan precis hemkommen. min kropp säger nog ifrån all träning för jag orkar knappt gå upp för trappen och nu ligger jag ihop krypen i  min säng. blir tidigt godnatt efter sveriges handbollsmatch skulle jag tro!
linis.

16 januari

Fick en frågan om vad jag gav Axel i julklapp, och här är det, ett graverat armband.



Idag åkte Axel hem rätt så tidigt eftersom han hade träning. Därmed passade jag på att skriva CV till sommarjobb i sommar, lite segt men välbehövligt!
Tänk vad tiden går fort, för lite mindre än ett år sedan träffade jag Axel första gången, och detta år har varit mitt livs lyckligaste år.
EMILIA

16 januari

har varit på gymmet, tidigt idag. i två timmar med julia. och när vi skulle hem var pendeln försenad, rätt ovanligt. och därmed utebliven buss osv.
är hemma nu i några timmar, ska tillbaka med pendeln till stan och träffa min babe på någon mysig restaurang, för idag har vi spenderat sex månader, ett halv år tilllsammans!
linis.

15 januari

har spenderat lördagskvällen här hos emilia! ättit pizza och tårta för bullen som fyllde år igår. haft mysigt helt enkelt. tjejerna tar pendeln till blacka nu och jag drar mej boråt eneby och alfred.♥
linis.

15 januari

Just nu är Axel rätt trött på att jag "alltid" bloggar. Du är bäst, jag tycker om dig! Nu väntar tvn antar jag.
EMILIA

15 januari

dagens.
jeansleggins - VeroModa
tröja - Gina trocot
EMILIA

15 januari

Idag har jag först tränat halv nio i eneby. Därefter har jag i princip spenderat dagen på dop. Efter det hämtade vi upp Axel och har nu suttit med i familjen och myst med familjen framför tvn. Nu har vi lite egentid och ska mysa lite grann! PUSSSSS
EMILIA

15 januari

älskar min nya skinjacka! även fast den inte fasta lika bra på bild..

15 januari

har varit med min kille på förmiddagen innan han stack på träning. städat lite och ser på skidskytte nu. ska in till emilia med tjejerna ikväll för lite taccomys. ♥
linis.

14 januari


GRATTTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN FINA JULLIEBULIE.♥
att sluta tolv en fredag är som pricken över it! emilia och jag gymmade och sedan en snabbis runda på stan då jag inhandlade mej en skinnjacka.
ska iväg och titta på mina fotbollbrudar om några minuter och sen kommer min älskade alfis.
linis.

14 januari





fredag är det idag, vilket betyder att vi slutade klockan 12. Sedan dess har jag endast degat vid datorn och tittat på mitt favoritprogram för tillfället (Hanna Montana) haha.
Snart är det träning och sedan tar jag bussen till stan för att sova hos min fina kille som jag knappt träffat denna vecka.Förövrigt i helgen ser det oerhört lugnt ut. Förutom att Axel försöker få med mig till yxbacken för att åka skidor. Jag som aldrig stått på ett par skidor!

HÖRS /EMILIA

13 januari

underbara sommarkväll.
underbara bal.
underbara fina.
emilia och jag har precis suttit och kollat på massor gamla bilder från det gångna året, och inte trodde man att det var såhäääär jobbigt att kolla igenom alla minnen...balen, avslutningen, sommarlovet, tyskland och alla fina människor. saknar så mycket som man under den tiden bara ville få överstökat, åhhh!

13 januari

blev kvar enda till tre i skolan, vi ettor hade information om valet vi ska göra! för våran del(min, emilia, emilias) blir det endast massa "plugg-ämnen" så tvåan blir ett betydligare tuffare år en ettan.
emilia och jag stack till gymmet och körde i två timmar!!!!! har precis gjort oss hemma gjord sallad, och det smakar juvligt kan jag lova. sover här inatt!
linis.

12 januari

Ibland är min mamma bara för söt...

Idag har jag endast varit hemma, inget gym, ingen pojkvän, bara haft det allmänt chill.
Myst framför tvn och ätit fruktsallad har jag även hunnit med. Jag hade tänkt sova nu, har inte riktigt något spännande som hänt i mitt liv idag direkt, förutom att jag hatar östgötatrafiken! Jag antar att jag inte är ensam om det.. ajja.
EMILIA

12 januari

lång skoldag och lång bussresa hem! helt sjukt att det tar över en timma att ta sig till och från skolan. nu är jag hemma för att packa om väskan in princip, ska till alfred med sju busssen!
linis.

11 januari


Anonym om 9 januari:
Kan inte du & lina skriva vilka bloggar ni följer,
Och en topplista på de bästa filmer ni vet?:)
Gillar eran blogg:)
Vi blir så glada när vi får sådanna här kommentarer! Lina & Jag läser rätt lika bloggar. Endel är vänner vi kikar på, medan andra är bekanta eller modebloggare. Här kommer några utav de bloggar vi följer.
Modebloggar vi tittar in hos är:
Här har vi de bloggare vi tycker om att läsa om. Dvs vänner, bekanta, men även folk vi inte känner, men trotts det fastnar för deras bloggar:
nån filmlista kan vi tyvärr inte förmedla..men både lina och jag rekommenderar att se Due Date som för tillfället visas på bio!

11 januari

hur underbart med sommar sol och dess underbara glassar??
första skoldagen har varit helt okej. avslutade med idrott..även fast jag gillar att träna så är idrotten i skolan inte rolig!!! efter skolan drog emilia och jag till gymmet, och nu är jag äntligen hemma!

har fått en fråga om hur ofta jag tränar på gym..och det blir åtminstånde fyra gånger i veckan! men nu veckorna innan operationen har jag försökt hinna med 5 träningar varje vecka!!
linis.

10 januari

Vaknade upp med min Axel bredvid mig. Därefter åkte jag till gymmet och sedan en liten träff med lisa och lina. Jag åkte därefter till staden med min killen för en underbart god paussallad och en liten tripp på staden, i like u
Nu är jag hemma och vill inte sova, tanken på att det är skola gör mig trött.

EMILIA

10 januari

sista dagen på lovet vilket känns...väldigt surt!
alfred och jag åt lunch på paus och sen mötte jag upp tjejerna. vi stack till gymmet och nu är jag hos alfred! imorgon väntas skola och gym!
linis.

9 januari

Dagen började med att jag vaknade upp med Evelina vid min sida. Min älskade och saknade gamla Evelina. Efter lite frukost åkte jag med lisa, lina och julia till gymmet för ett hårt gympass. Efter det tog vi bajspendeln till blacka där ingen buss stod och väntade på oss. Tillslut var vi hemma och sedan fort iväg på kalas. Efter kalaset åkte jag till Axel. Nu sitter jag här vid killens data och ska sätta på en film, kanske Alla vi barn i Bullerbyn, Pelle Svanslös & den försvunna skattjakten eller kanske Madicken. Det tycker jag låter bra!
EMILIA

9 januari

igår åkte jag först på kalas till min moster och sen direkt till lisa där tjejerna va. vi kolla igenom alla vi barn i bullerbyn, as mysig film! jag blev kvar hos lisa över natten och idag åkte vi in till gymmet rätt skapligt. nu är min babe här.
linis.

8 januari

me and julli för några veckor sedan!
kom precis hem från alfred. även jag tyckte att Due Date var en sjukt rolig och sevärd film! alfred och jag kolla också några avsnitt av solsidan, så nu är vi redo att se säsong 2 som snart är på ingång!
och vi tar kvällen som den kommer, antingen ska jag till min moster som fyller år eller så ska jag träffa min flickor!
linis.

8 januari

igår såg vi på bio jag, axel, lina och alfred. Vi såg som sagt Due date som jag tyckte var bland det roligaste jag sett på länge! Sedan hem till Axel för att titta igenom hela säsong 1 av Solsidan, extremt störande bra serie!
Nu har jag just vaknat och ätit frukost och ska snart iväg på gym med lisafisa. Vad som händer ikväll märker vi.
EMILIA

7 januari

drog tilll gymmet rätt skapligt tillsammans med julia. ska försöka hinna med fem träningspass varje vecka nu! för om ca 2 veckor (20 januari) ska jag operera mitt korsband, ska bli skönt att få det överstökat, men inte allt för kul att börja om på 0.. inte speciellt kul att ligga hemma i dagar för att sedan hoppa runt på kryckor. men jag ska inte klaga! ska jag spela fotboll så behövs det här.
ska kolla på fotbollsträning vid fem och senare ikväll blir det bio som emilia redan berätttat!
linis.

7 januari

jag tycker faktist att min kille är riktigt söt när han sover! han klagar alltid på hur ljust det blir i mitt rum på morgonen. Därmed fick han sig denna att sova i, och det verkar som han gillar den. haha. nu ska vi äta frukost och ikväll ska vi tillsammans med lina och alfred se Due date på bio.
EMILIA

6 januari

kanske inte världens snyggaste tårta vi fick till, men jävlar vad god den va ;)
har ätit middag och tårta med familjjen v. och nu har alfred och jag precis kommit upp ur badet! tänkte slänga på en film nu.
linis!

6 januari

har käkat middag hos mormor och blev kvar hela dagen! men nu är alfred och jag hos honom! ska straxt baka en tårta och fira hans dag.
linis.

6 januari

idag har hitils varit otroligt soft. håller på för tillfället att slänger ut julen och samtidigt rensar alla mina lådor som är fulla av roliga minnen man totalt glömt bort. lite senare kommer troligtvis axel, och efter det åker vi på kalas.
EMILIA

6 januari

EMILIA

6 januari

och idag fyller min älskling år. 17. ♥♥♥

5 januari


Hejhej, det var ett tag sedan. Jag har spenderat tre dagar hos min lilla pojke som inte haft någe internet på datan. Vi har inte gjort så mycket, varit barnvakt, gått lite på staden, gymmat och även varit barnvakter.
Nu ikväll blev det en tapper skara på tjejkvällen , lina julia rebecca och jag. Vi har  egnat oss åt att titta på gamla bilder, så roligt att jag dör.
Nu tittar jag på tv med mina föräldrar, hahah!
EMILIA

5 januari


sitter och tittar igenom gamla bilder! helt sjukt hur man har sett ut...
lina&emilia

5 januari

har emilia gått och dödt? om det ens finns något som heter så..nä vars. det är ju lov!
igår efter gymmet blev det en stadsrunda och sen hem till alfred. imorse ringde klockan tidigt och redan klockan halv tio var jag och emilia på hälsoteamet och utförde ett flovin passs! är hemma hos henne och vi ska laga mat nu!
linis.

3 januari

fy satan i gatan vad vi gymmade idag! kändes bra!! och när emilia och jag kom hem gick vi och handla för hemmagjord paus sallad + fruktsallad. uuuuunderbart gott! har glott på tv och haft allmänt chill hela kvällen! även i morgon ska vi till gymmet ganska skapligt och sedan en tur på stan! nu ska vi slå på nån bra kanal på tvn. natttti.
linis.

3 januari


blev som sagt fotboll hela dagen igår och Haga tog hem hela skiten! vilket även var roligt för oss "fotbollsfruar". resten av dagen/kvällen va jag med alfred, och vi gjorde inte många knop. sov även bort ganska mycket av förmiddagen idag. ska straxt ta bussen till stan och jag ska träna! sen ska jag spendera resten av min dag tillsammans med emilia!
linis.

2 december



Idag har lisa, lina  och jag varit på dm i finspång för att titta på när Hagahöjdens BK spelat. Grabbarna tog hem segern så nu gör axel och jag inget annat än att tagga och hoppas vi på SM slutspel.

EMILIA


2 januari

nu ska vi till finspång för fotbolls-tittande, förmodligen hela dagen!! så vi hörs senare.

1 januari

lina emilia lisa
har degat med min älskling hela dagen och va hemma vid sex! ska röra mig mot lisa snart och träffa brudarna för ännu mer deg, film, snacks & prat! imorgon ska lisa, emilia och jag till finspång för att kolla på våra pojkar som lirar DM.
linis.

1 januari

vi hade en göör bra kväll & avlsutning på 2010 med många trevliga människor hemma hos oskar. tack!

1 januari

emilia jessika emilia lisa
Förätten
Varmrätten
Efterrätten
Lina
Emilia & Jessika
emilia jessika lisa emilia lina
------
Här är lite bilder från gårdagen hemma hos emilia då vi lagade 3 rätters och bara umgicks! Vi hade det otroligt mysigt som ni kan se!
EMILIA LINA