15 december

gick på stan med pappsen i några timmar nu på eftermiddagen och inhandla mina födelsedagspresenter. fint. resten av kvällen blir slapp. måste göra mina knäövningar som jag slarvar med varje dag!!
emilia och jag har bara två dagar kvar av skolan förresten, är lediga nästa vecka, då vi ska jobba alla dagar förutom julafton!!
linis.

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hej! Såg att du kommenterat min blogg! Förlåt att jag inte svarat tidigare man jag är lite nya med bloggandet så jag har inte märkt att jag fått en kommentar, haha! :D



Tråkigt med din skada, hur går det för dig? Fått någon operationstid eller väntar du ännu precis som jag?



Jag skadade mig den 23 september så det är snart 3 månader sedan. Just nu håller jag på att kämpar för att få en operationstid vilket inte verkar vara det enklaste. Jag går hos sjukgymnast 3 gånger i veckan och sen gymmar jag själv ca 2 gånger i veckan. Ibland efter träning jag kan ha lite ont och knät känns lite ansträngt, men annars har jag väldigt sällan ont i knät. Hur känner du? Har du ont eller kan du gå normalt osv?



Jag känner mig själv väldigt oerfaren inom korsbandsskador och sitter och läser bloggar hela dagarna för att ta del av andras erfarenheter. Så berätta gärna lite om din skada också! :)



/Viktoria

2010-12-16 @ 11:17:05
URL: http://korsbandshelvete.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilka är det i eran lejonliga?

2010-12-16 @ 15:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0