SOMMAREN FÖR TVÅ ÅR SEN

HAHAH. nu ska ni få höra en händelse som min julia har skrivit en historia om för två år sen ;) / linis.

det hände i mitten av sommaren 2008. jag, lina larsson, lisen, sara, matilda och elin strand skulle sova hemma hos lina på hennes studsmatta. vi fixade i ordning grejerna på studsmattan och begav oss till ICA för att köpa godis och loka. när vi hade köpt det vi skulle ha började vi gå hem igen, då mötte vi frida lago och emma larsson. vi bestämmde oss för att åka iväg till mårängen för att ta oss ett kvällsdopp. så vi la på ett kol hem till lina. väl därhemma började vi byta om till bikini så det var bara att hoppa i när vi väl kom fram. vi låste upp våra cyklar och satte oss på våra sadlar och började trampa mot vårat mål, mårängen.

vid ungefär 21.20 var vi framme. vi ställde våra cyklar där man alltid brukar ställa cyklarna, alltså vid cykelstället. vi låste dm och började gå neråt mot vattnet. coola som vi är så bestämde vi oss för att vi skulle gå ner till berget och bara hoppa i vattnet utan att ens känna på det. vi tog av oss och det var välddigt kallt i luften, så vi tänkte hur ska det här gå, vi kommer aldrig komma i. vi stod och höll varandra i händerna för att vi skulle hoppa i tillsammans. emma larsson vägrade bada för att det v ar så kallt så hon skulle ta kort på oss när vi tog satts och hoppade i. vilket tog ett bra tag innan vi ens kunde ta satts ch mod till oss för att göra vårat lilla gjädle hopp i vattnet, som vi trodde va iskallt. innan vi hooppade i så stod vi och skrev ex antal gånger. ända tills det kom en som hjälpte vill att jobba på ccampigen som sa åt oss att vara lite tystare. hon verkade faktisgt lite ledsen, men vi tänkte inte på det, till slut oppade vi i, allihoppa. eftersm vu var beredda på att det skulle vara iskallt i vattnet så skrev i bara därför, men det var riktigt varmt.

men frida och jag, badkrukorna själva, gick uupp, men dom andra skulle simma in till strranden. det tog ett bra tag innan dom kom tillbaka till oss. allihoppa såg ut som om de hade tappat sina ansikten, alltså dom kollade ner i marken, vi frågade vad som hade hänt. då berättade dom att när dom skulle simma in mot stranden så såg dom några ljus, dom simmade fram och skulle kolla va det var för ljus. då såg dom att det såg ut som ljus som man tnder för en person dom har dött. så de gick upp på stranden och fär låg även roser. då kom en man fram och saa att dom inte skulle stå där utan gå och klä på sig igen och ¨åka hem. så dom fragade honom vad som hade hänt. han berättade att natten innan hade en tant på campingen bestämmt sig för att ta sig ett litet kvällsdop. hon gick i vattnet och fick hjärtstopp och dog i vattnet. det var därför dom hade tänt ljus och lagt rosor på marken, sp vi fick en aning dåligt samvete för att vi hade förstörs stämningen helt totlat med allt skrik hit och dit. men det fann inte mycket vi kunde för så vi cyklade hem igen och låg och pratade ett bra tag

/en liten julia jensen. 

Kommentarer
Postat av: sara

haha jag kommer ihåg de så väl! som om det vore igår :D jag hitta bilderna därifrån på bilddagboken hahaha.

2010-07-13 @ 19:22:33
URL: http://hottemptations.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0